تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 946 اولاول ... 297697747787793794795796797798799800801807847897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام :

امسی سافت انی مالور-ورژن 7.0.0.18 - کاملا آپدیت -ویندوز 7 سیستم اصلی و محیط واقعی - 32 بیت ---- و 3 فایل باقیمانده ( شناسایی کامل در حین اکسترکت با رفتارشناسی انجام شد و با اسکن فایل مخربی شناسایی نشد و همون 3 فایل عکس باقی ماند...)

سلام

خسته نباشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این قضیه ارتباطی با رفتارشناسی نداره بلکه بخاطر محافظت لحظه ای قوی هست بهش میگند Real World Protection

خود امسی مدعی %100 بودن محافظت لحظه ایش هست

ببخشید قصد جسارت نداشتم شرمنده عزیز

2. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام :

امسی سافت انی مالور-ورژن 7.0.0.18 - کاملا آپدیت -ویندوز 7 سیستم اصلی و محیط واقعی - 32 بیت ---- و 3 فایل باقیمانده ( شناسایی کامل در حین اکسترکت با رفتارشناسی انجام شد و با اسکن فایل مخربی شناسایی نشد و همون 3 فایل عکس باقی ماند...)
    سلام :
    امسی سافت من با آپدیت چند ساعت پیش نشناخت اما با آپدیت ( 14.3.2013----1:50 )الان شناخت....
    هم با اسکن دستی و هم با اکسترکت فولدر...

سلام

یه نکته ای که باید عرض کنم اینه وقتی شما حفاظت RealTime محصول تان فعال باشه (یعنی آنتی ویروس فعال باشه و دیسیبل نباشه) اونوقت وقتی دارید بسته مخرب را اکسترکت می کنید توسط اسکنر آنتی ویروس اسکن میشه و مثل اینه که شما فایلها را دستی اسکن کنید. بنابراین اگر بعد از اکسترکت؛ با اسکن دستی چیزی شناسایی نشد، کاملاً طبیعی است.
    چون محصول امنیتی از طریق دیتابیس و هوش مصنوعی آنتی ویروس ( Heuristic scanning + Database) قبلا یکبار در زمان اکسترکت فایلها را اسکن کرده و نمونه هایی را که قادر به شناسایی بوده را شناسایی کرده، بنابراین در اسکن دستی موارد باقی مانده، دیگه آنتی ویروس نمیتونه چیزی کشف کنه.

رفتار شناسی در مواقع اجرای یک مخرب رخ میده. و برمبنای Heuristic Analysis استوار است. یا محصول امنیتی شما بوسیله ماژولهای موجود در خودش روی سیستم شما، این امکان براش تعریف شده یا از طریق آنالیز ابری و آنلاین روی سرورهای کمپانی مربوطه Cloud computing.

4. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

8. 7 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

ضد مخرب امسی سافت آپدیت همین الان :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باقی مانده ها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنتی ویروس یک مورد را هم مشکوک تشخیص داده که بصورت اتومات برای سرور ارسال شد

این سه مورد باقی مانده هم به نظر من که سالم هستند
    نهایتا Adware هستند

موفق باشید

10. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا من که این کاره نیستم ولی یکی بگه این Malwarebyte چشه که کسی ازش استفاده نمیکنه؟ اگه ملاک شناسیی این بدافزارها باشه که تمام 30 نمونه رو شناسایی کرد و از 50 تا فقط 4 تاش موند.حالا اساتید خودشون بررسی کنن.
    (راستی این شکلکم دوس دارم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

malwarebytes برنامه فوق العاده ای هست اما جای سوئیت های امنیتی رو نمی گیره!
    استفاده از malwarebytes با گارد غیر فعال رو در کنار کلیه سوئیت ها پیشنهاد می دم, می خواد bitdefender باشه یا هر چیزه دیگه ای
    حتما هفته ای یکبار با این برنامه درایو c (ویندوز) خودتون رو full scan کنید.
    Last edited by satansilent; 15-03-2013 at 21:22.

13. 5 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آقا من که این کاره نیستم ولی یکی بگه این Malwarebyte چشه که کسی ازش استفاده نمیکنه؟ اگه ملاک شناسیی این بدافزارها باشه که تمام 30 نمونه رو شناسایی کرد و از 50 تا فقط 4 تاش موند.حالا اساتید خودشون بررسی کنن.

سلام

Malwarebytes Anti-Malware محصول خوبیه. قدرت شناسایی مناسبی داره به همراه قدرت پاکسازی بسیار خوب، برای تعمیر و رفع اثرات و تغییرات ایجاد شده توسط مخرب ها میتونید روش حساب کنید.

یک قابلیت داره به اسم "آفتاب پرست" که بعد از آلودگی های خاص و شدید به کمک کاربر میاد و همه جوره RUN میشه!

قبلاً اینجا یک جمله اشتباهی خوندم=> که این محصول کنار سوییت ضعیف نصب میشه!! (اون لحظه این شکلک به یادم اومد=>)

اما واقعیت این است که این محصول یک مکمل است، مکمل هم برای Beginner users خوب است. بنابراین مالواربایتس نه برای یک سوییت ضعیف، بلکه برای کاربران ضعیف بسیار مناسب است.

من توصیه میکنم به کاربران خانگی همونهایی که راه این فروم ها را هم بلد نیستند، از MBAM استفاده کنند_رایگان هم که هست_، لزومی نداره هر روز آپدیت کنید، فقط ماهی دوبار آپدیت و اسکن سریع.

15. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

REPAIR بسیار عالی شاخصه مهم این محصول قدرتمند هست . تعمیر و بهبود بسیار عالی ، که به فرموده استاد بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای کاربران غیر حرفه ای بهترین و مناسب ترین مکمل هست

17. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    نتیجه تست با - ترند میکرو تیتانیوم اینترنت سکوریتی 2013-ویندوز 7 مجازی 32 بیت...و فایلهای باقیمانده...(شناسایی صفر...)

1بسیار بسیار بوت سیستم رو کند میکنه
    2-سرور آپدیت خیلی کند و آپدیتهای سنگینی داره
    3- خنده داره اما موقع آپدیت گزینه اسکن راست کلیک خاموش میشه...
    4- اصلا چیزی بنام تنظیمات فایروال و تنظیمات حتی ابتدایی توی این محصول من ندیدم...
    5- چیزی بنام قرنطینه هم در اعتقادات این محصول نیست...
    6- روی هر گزینه ای که باشه (کل الاجمعین دو تا گزینه برای دیلیت بعد از شناسایی و نمایش پیغام داره و مثلا یه گزینه انتخاب کاربر که من چیزی بنام انتخاب ندیدم) اصلا غیر از لوگ بعد از اسکن هیچی نداره...و بعد از اسکن سر خود یه تعدادی رو دیلیت و یه تعدادی رو ریپیر میکنه و هیچ انتخابی با کاربر نیست...
    7- با لیک تست کومودو اندازه ویندوز سون بدون هیچ فایروالی نمره میاره
    8- درصد شناسایی ریل تایمش وحشتناک پایین و شناسایی مخرب توی چند صد تا مخربی که تا الان روش تست کردم زیر 50 درصد بوده...
    9- بعد از هر بار ریستارت آپدیت اتوماتیک ویندوز و یوزر اکانت کنترل ویندوز رو فعال و روی آخرین حد میذاره...
    10- جالبه که یه گزینه خنده دار داره که برای حفاظت و سرعت بهتر اجازه دهید از فایروال ویندوز در کنار ترند میکرو استفاده شود....
    11- نه فایروال ویندوز و نه ویندوز دیفندر رو اتوماتیک موقع نصب خاموش نمیکنه....
    12- بجای تمام این تنظیمات یه گزینه برای تغییر پوسته با چند گزینه و امکان ساخت پوسته با عکس و مخلفات داره... (واقعا محصول امنیتی خارق العاده اییه)
    و................................................
    Last edited by aylar6888; 18-03-2013 at 02:19.

19. 6 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •