سلام
دوستان کسی از سرویس مبین نت در منطقه 7 تیر کرج استفاده کرده ؟ می خوام بدونم کیفیتش چجوریه
سلام
دوستان کسی از سرویس مبین نت در منطقه 7 تیر کرج استفاده کرده ؟ می خوام بدونم کیفیتش چجوریه
نزدیک به سه روز است که اینترنت بعضی از کاربران در اهواز قطعه و فقط میگویند که باید منتظر بمانید.
روز دوم که زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت مشکل از ویندوزه خودم هست و منم 3 بار تا امروز ویندوز عوض کردم ولی درست نشد و امروز که دوباره زنگ زدم گفت مشکل از اهوازه.
این چه شرکت چرندی هست که این بلاها را سر کاربراش میاره و حتی حاضر نیست در نهایت همین 3 روز را به حساب اشتراک کاربرایی که ازشون زده اضافه کنه
ظاهرا ایرانسل در شهر اراک پشتیبانی نداره متاسفانه!(طبق خود سایت ایرانسل).در کل انگار پشتیبانی سراسریش کمه.
وقتی حاظر باشی همچین مبلغ هنگفتی رو بدی که البته من 3 ساله دارم همین کارو میکنم، ولی یدونه isp بدردبخور هم پیدا نکنی خیلی دیگه مصیبته!
سلام
دوستان من adsl صبا دارم ازش هم راضی هستم.حالا می خوام مودم جیبی 1ساله بگیرم
با128بابرنامهidmدانلودم روی چند هست؟؟؟کسی از دوستان می تواند زحمت بکشد وجند لحظه از لود کردن صفحات اینترنتی فیلم بگیرد.می خوام ببنم لود کردن صفحاتش چطور می باشد
من رد تهران هسنم.بشترین استفادم هم در ونک ونارمک می باشد
با تشکر فراوان
دوست من تا جایی که اطلاع دارم زنگ می زنید و بهشون می گید این روز ها قطع بوده و چک می کنن و وظیفه دارن که به همون مقدار روز به اشتراکتون اضافه بکنن( البته تا جایی که اطلاع دارم اگه اشتباه هست دوستان تصحیح بکنن )
معلوم نشده چند روز باید منتظر بمونیم
بعد وصل شدن اگه علت این قطعی رو فهمیدید حتما اعلام کنید لطفا
تنها چیزی که به درد شما که دانلودر هستی میخوره همون سرویس1 مگ نامحود ایرانسل.
موبین به دردت نمیخوره.
اینم از شانس شماست که اراک سرویس نمیده![]()
دوستان اهوازی هم اکنون اینترنت درست شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)