سلام
حدود 1500 الی 1700 باید باشه.
مدل 922 هم در حدود 1500.
سلام
حدود 1500 الی 1700 باید باشه.
مدل 922 هم در حدود 1500.
سلام
من امروز پایونر 727 گرفتم فعلا که شدیدا تو ذوغم خورده
دوستم یه مدل خیلی معمولی ال جی داره صداش اینو قورت میده
چیزی به اسم بیس که اصلا نداره صدای ساب بینهایت کمه باید بری سرتو بزاری کنارش در صورتی که همون الجی معمولی دوستم زیره پاتو میلرزونه دارم دق میکنم که چرا بدون اینکه صداش رو بشنوم خریدم
من از خروجی پلیر کابل hdmi رو وصل کردم به arc تی وی حالا باید چیکار کنم که صدای تیوی از توی سینما پخش شه
ضمنا تلویزیون هم سری 7 سامسونگه
ممنون میشم راهنمایی کنین
همه چیو درس کردم الان شد همون چیزی که تو ذهنم بود فقط یه خورده عجول بودم![]()
مبارک باشه.
ولی خب این کار شما هم اشتباه بود که بدون اینکه صداش رو بشونید خرید کرید.خداروشکر که راضی هستی ولی دوستان دیگه همیشه این نکته رو مد نظر داشته باشن که اول باید صدای مدل مورد نظرشون رو بشنون و بعد خرید کتتد.
سلام
دستگاه بسیار خوبی گرفتی بیشنر از پولی که دادی بهت بهره خواهد داد و مطمئن باش از ال جی و سامسونگ خیلی سر تره هم از لحاظ صدا و هم از لحاظ امکانات فقط باید درست تنظیمش کنی
عجله هم نکن![]()
با سلام به شما دوست عزیز میشه بگید چند گرفتید و از کجا؟؟ چون اگه خدا بخواد فردا من هم میخوام برم یه دونشو بخرم ... مرسی
سلام
از لطفتون ممنونم
دوست عزیز از فروشگاه راستین گرفتم 1300 سینما شد یه کابل hdmi هم گرفتم 58
20 تومنم هزینه حمل تا باربری در کل کارشون خیلی درسته از همون روزی که میخری برات گارانتی میکنن
تو کمتر از 24 ساعت هم به دستت میرسونن
اول که نصبش کردم خیلی تو ذوغم خورد خیییییییییییلی
ولی یه خورده باهاش ور رفتم هم باندهای عقب رو فعال کردم هم حجم صدا مخصوصا بیس رو بالا بردم
در کل به عنوان اولین تجربه راضیه راضیم
ضمنا یه فیلم 3D اوریجینال full hd با کیفیت خیلی بالا هم واسه پخش گذاشتم بدون هیچ مکسی اجرا کرد
(بعضی از دوستان میگفتن فیلم سنگین با بیت ریت بالا بزاری دستگاه یه خورده کند میشه برا من هیچ کندی نداشت عالیه عالی)
سلام
تو کار صدا خیلی تازه وارد و کم تجربه ام
فوق العاده عشق فیلمم (فیلم های حجم بالا مثلا GB 13 - 14 )
تلویزیونم LG 42 LM66100 سه بعدیه
می خوام یه سیستم صوتی 5.1 کانال داشته باشم
توان مالیم در حد یه تومنه
بلندی صدا برام زیاد مهم نیست فقط می خوام تو رینج قیمت خودش کیفیتش حرف نداشته باشه
می شه راهنماییم کنید
ممنون
سلام. ند وقتی هست که به فکر خرید سینمای خانگی هستم. دوستان 727 رو بهم پیشنهاد کردن که به بودجه من هم می خوره. ولی مشکلم با اینه که اصلا به درد من می خوره یا نه؟؟؟ من همیشه فیلمها رو دانلود می کنم معمولا با کیفیت 720p حالا بحث اینه که این فایل ها اصولا صداب 5 کاناله دارند یا نه چون اگه نداشته باشن خریدن دستگاه برام ارزشی نداره اهل موسیقی و صدای بلند نیستم. فقط می خوام فیلم ها رو با صدای خوب ببینم. به نظرتون اصلا بهدردم می خوره که بخرم؟ ؟؟
این 720p ها اگر از این m720 های درست حسابی یا بهتر از اون هستند آره. هنگام پخش فیلم با kmplayer یا potplayer پایین سمت چپ می نویسه چند کاناله و البته قبل از دانلود معمولا می تونید از مشخصات رلیز متوجه بشید. (مشکل زیرنویس فارسی با 727 دارم البته دوستان راه هایی گفتن که من جواب نگرفتم البته نیاز هم ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)