کسی جواب به این سوال ما نداد ؟ بریم بگیریم ؟ دوتا گرافیک داره دردسر نشه واسمون ؟
کسی جواب به این سوال ما نداد ؟ بریم بگیریم ؟ دوتا گرافیک داره دردسر نشه واسمون ؟
مرسی اما از کجا میتونم بفهمم؟؟چون فکر نمی کنم فروشنده بگه مشکل دارند!!!
سلام دوستان خواستم بدونم این لب تاپ
مدل: Acer Aspire AS 5750G
تو بازار چه قیمت
و در مورد گارانتی هم یه سوالی دارم
خواستم بدونم گارانتی چقدر تو قیمت تاثیرداره
و چه گارانتی های الان خوبه با تشکر
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
سلام دوستان خواستم بدونم این لب تاپ
مدل: Acer Aspire AS 5750G
تو بازار چه قیمت
و در مورد گارانتی هم یه سوالی دارم
خواستم بدونم گارانتی چقدر تو قیمت تاثیرداره
و چه گارانتی های الان خوبه با تشکر
بيوستر عزيز ، a42jp يافت نشد ... جايي رو سراغ داريد كه بشه پيدا كردش؟؟
با چه قيمتي مناسب است؟
چون احتمال این میره که این a42 رو نتونم پیدا کنم دوستان موردای مشابه این لپ تاپ رو کدوما می دونند ؟ چون واقعا دیگه از پرسو جو خسته شدم میخوام دیگه برم بکی رو بخرم . . .
سلام n43jf , n43jm میتونی وایسی یه کم 14 اینچی n43sn بیاد بگیری.
در مورد لپ تاپ ایسوس رو جعبه اش و رو خود لپ تاپ کنار touch pad اش نوشته new revision و میتونی سریالش رو تو سایتش چک کنی که از سری مشکل دار نباشه ولی در مورد hp هم تو سریال نامبرش رقم ۴ تا ۶ باید بالاتر از ۱۰۸ باشه تا بدون مشکل باشه
وزن لپ تاپ ایسوس ۲.۷ کیلوگرم هست و وزن لپ تاپ اچ پی ۲.۹ کیلوگرم! از نظر قدرت گرافیکی اچ پی سرتره ولی یکم وضوح مانیتورش پایینه!
به من پیشنهاد شد اگه ایسوس مانیتورش full hd بود و new revision بود ایسوسو بخرم در غیر اینصورت اچ پی بهتر از اون هست مال hp , usb3 داره ولی میگن سری جدید ایسوس usb3 نداره! ولی تو بقیه پستا که خوندم من خودم اچ پی رو ترجیح میدم!
در ضمن قبل از خرید یکم بیشتر تحقیق کن شاید این لپ تاپا به دردت نخورن مثلا واسه خانوما این لپ تاپا به نظرم یکم سنگین باشن!
موفق باشی
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
دوستان کسی جواب منو نمیده؟
Last edited by tah_206207; 05-05-2011 at 19:31.
به نظر من hp dv6 6090 از این بهتر باشه! میتونی تاپیک زیرو مطالعه کنی! فقط مواظب باش مشکل سندی ریج نداشته باشه میتونی پست بالایی رو مطالعه کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی بابت راهنمایی
اما خب منتظر پیشنهادات دیگه هم هستم اینجا شاید مورد دیگه هم باشه.ممنون.
"دنبال لپتاپی هستم تا حداکثر 1300 و می خوام core i7 سندی بریج باشه.15 اینچ تصویر و بقیه موارد هم تا بهترین جایی که ممکنه باشه.(البته ویندوز 7 روش باشه )بیشتر برای نرم افزار های مهندسی میخوام اما یه دو تا بازی هم شاید نصب کنم D:
الان بهترین انتخاب من بین برند ها چه مدلی میتونه یاشه و شما پیشنهاد میکنید؟؟"
نه اتفاقا از لپتاپ های ایسوس استقبال خوبی میشه و مشکلی هم در گرما و خرابی ندارند
البته ایسوس سری N43 و A42 هم داره که ارزانتر هستند و قدرتمند تر از سری bamboo هستند اما استحکام و زیبایی سری U43 رو ندارند
سونی هم مدلی خیلی خوبی هست ، سری جدید CA هم بزودی وارد بازار میشه که مشخصات بهتر و کاملتری نسبت به سری EA داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)