تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 1211 اولاول ... 297697747787793794795796797798799800801807847897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.
    آرمین جان من واقعا از این حرفایی که میزنی تعجب میکنم مگه خود شما نبودی که همیشه طرفدار واقعیت گرایی در بازی بودی حالا چرا مستر لیگ آرکید پارسال رو به این مستر لیگی که واقعی تر شده ترجیح میدی . در دنیای واقعی فوتبال مگه میشه هروقت اراده کنی هربازیکنی که خواستیو جذب باشگاهت کنی ؟ دردنیای واقعی فوتبال مگه امکان داره یک بازیکن جوون در عرض مثلا 5 سال سرعتش 50 درصد افزایش پیدا کنه و یا agility و یا سرعت پاسها و ...... ؟در دنیای واقعی فوتبال خرید فروش بازیکنان مگه با پوینته و ارزش واقعی بازیکنان و دستمزدهاشون اونجوریه که توی نسخه قبل داشتیم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام اسپانسر نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه نباید جوون تر ها سریع تر رشد کنن و مسن تر ها روز به روز از تواناییهاشون کم بشه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما مساله نارضایتی بازیکنان رو نداریم که دلیلش کم استفاده کردن از اونها و یا استفاده نادرست در پست غیر تخصصیه مثل ریوالدو در بارسلون که آخرش خداحافظی کرد و مثالهای زیاد دیگه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام تیم جوانان باشگاه نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه کادر فنی تیم اون هم با کلاسها و درجات مختلف نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه دسته دوم لیگها فقط 8 یا 10 تیم داره ؟دردنیای واقعی فوتبال مگه ما هوادار فوتبال نداریم ؟ هزینه تیم داری نداریم ؟ و خیلی چیزهای دیگه اگه الان حضور ذهن ندارم .

2. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گیمرها روز به روز دارن مهارت بیشتری توی این بازی بدست میارن و بازی براشون راحت تر میشه و من روز به روز دارم روی گیم پلی تحقیق میکنم تا روشهای کارآمدتر و در عین حال طبیعی تری برای سخت تر کردن بازی پیدا کنم . تا امروز من بیشتر روی تواناییهای بازیکنان کار میکردم اما به نظر میرسه بیشتر از این دیگه جا نداره که هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه طبیعی بودن خودشو از دست نده . علاوه بر این با فایل speed و تعدیل قدرت شوتها تقریبا گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بنابراین فکر میکنم لزومی نداشته باشه که بیشتر از این روی قسمت وقت گذاشته بشه .
    من از امروز میخوام روی سبک بازی تیمها کار کنم و از این طریق بازیو سخت تر کنم . اگه دقت کرده باشید از نظر موقیعت صاحب توپ بودن معمولا درصد تصاحب توپ ما با کامپیوتر برابری میکنه نهایتا 60 به 40 ما بیشتر صاحب توپ هستیم اما cpu بیشتر توی زمین خودش صاحب توپه و کمتر توی زمین ما میتونه توپو حفظ کنه . از نظر موقعیتهای خطرناک ما حداقل 3 برابر cpu موقعیت خطرناک در بازی ایجاد میکنیم که تقریبا از هر سه موقعیت یکیش گل میشه اما cpu از هر دو موقعیت خطرناک خودش میتونه یکیشو گل کنه .این آمار نشون میده کامپیوتر نمیتونه زیاد به تیم ما فشار بیاره و فقط از تک موقعیتها استفاده میکنه و این از جذابیت بازی کم میکنه حالا من تصمیم دارم با ابزارهای که در بخش تیم استایل , استراتژی تیمی و همینطور کارتها در اختیار داریم این معادله رو کمی تعدیل کنم هر چند که اینو میدونم که علت اصلی غلبه ما بر کامپیوتر هوش بسیار پیشرفته ما نسبت به کامپیوتره و تجربیاتیه که ما هر روز بدست میاریم در صورتیکه کامپیوتر تجربه جدیدی بدست نمیاره .
    من از شما میخوام که بگید در برابر کدوم تیمهای ( ضعیف متوسط و تیمهای قوی ) معمولا بیشتر به مشکل برمیخورید ؟ نفوذ به دفاع کدوم تیمها معمولا مشکل تره؟ در برابر کدوم تیمها موقعیت گلزنی بسیار کمی بدست میارید ؟ کدوم تیمها فشار بیشتری به شما وارد میکنن ؟ میدونم الان همگی اسم تیمهای قوی رو میارید اما دلیل این مساله توانایی بالای بازیکنان تیمهای بزرگه درصورتیکه هدف ما اینه که ببینیم کدوم استراتژیها سبب میشه یک تیم کمتر قابل نفوذ بشه و کدوم استراتژیها سبب میشه تیم حریف ( cpu ) بتونه بیشتر به ما فشار بیاره .برای من پیش اومده که نتونستم حتی یک موقعیت دربرابر یک تیم متوسط بدست بیارم از اون طرف دربرابر تیمهای بزرگ شده که توی یک بازی کلی موقعیت خطرناک گیرم بیاد .
    بنابراین حتی الامکان تیمهایی رو نام ببرید که از بازیکنان بزرگ کمتر استفاده میکنند .نهایتا من میخوام این استراتژیها رو پیدا کنم و برای تمام تیمها تعمیم بدم .

حسین جان منم تقریبا همییین اتفاق برام پیش میاد! یه جورایی بازی کردن جلوی تیمای قدرتمند خیلی آسون تره ، مثلا توو مسترلیگ با لیورپول 4 5 تا به منچستر یا چلسی میزنم اما بازیه بعدش مثلا از دربی کانتی و میدلزبرو 3 تا میخورم!.. البته به نظرم استراتژی تمام تیمای کامپیوتر تقریبا توو یه فازه ، اما این که چرا تیم های ضعیف تر بشتر اعصاب خورد میکنن رو نمیدونم!!

4. این کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

ما که نتونستیم این speed و راه بنداریم .
    شما فقط فایل speed بریز توی کیت سرور بعد هم این فایل txt و که آپلود کردم و بریز

همین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali_pes2008; 12-11-2009 at 15:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سخت شدن نقل و انتقالات به نظرم طبعی تر شده و به واقعیت هم خیلی نزدیک تر شده ، یه نکته جالب که توو این همه مدت مستر واسم پیش اومده اینه که کونامی یه کار بسیار جالب انجام داده ( البته شاید هم اتفاقی بووده باشه ) ، اونم اینه که بازیکنایی که توو واقعیت به تیمشون تعصب دارن خیلی خیلی سخت از تیمشون جدا میشن ، مثل دیوید ویا ، مسی ، ژاوی و ... اما بازیکنایی که توو دنیایه واقعی زیاد تیم عوض میکنن توی نقل و انتقالات کونامی هم راحت جا به جا میشن ، مثل کریس رونالدو ، روبینهو ، اوون و ... ، البته بازم میگم شاید این اتفاقی بعد از 7 8 دوره مستر بازی کردن پیش اومده باشه ، اما اگه سیستمش نزدیک به همین باشه باید بگم که کونامی گل کاشته....

7. این کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان من واقعا از این حرفایی که میزنی تعجب میکنم مگه خود شما نبودی که همیشه طرفدار واقعیت گرایی در بازی بودی حالا چرا مستر لیگ آرکید پارسال رو به این مستر لیگی که واقعی تر شده ترجیح میدی . در دنیای واقعی فوتبال مگه میشه هروقت اراده کنی هربازیکنی که خواستیو جذب باشگاهت کنی ؟ دردنیای واقعی فوتبال مگه امکان داره یک بازیکن جوون در عرض مثلا 5 سال سرعتش 50 درصد افزایش پیدا کنه و یا agility و یا سرعت پاسها و ...... ؟در دنیای واقعی فوتبال خرید فروش بازیکنان مگه با پوینته و ارزش واقعی بازیکنان و دستمزدهاشون اونجوریه که توی نسخه قبل داشتیم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام اسپانسر نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه نباید جوون تر ها سریع تر رشد کنن و مسن تر ها روز به روز از تواناییهاشون کم بشه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما مساله نارضایتی بازیکنان رو نداریم که دلیلش کم استفاده کردن از اونها و یا استفاده نادرست در پست غیر تخصصیه مثل ریوالدو در بارسلون که آخرش خداحافظی کرد و مثالهای زیاد دیگه ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه ما چیزی بنام تیم جوانان باشگاه نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه کادر فنی تیم اون هم با کلاسها و درجات مختلف نداریم ؟ در دنیای واقعی فوتبال مگه دسته دوم لیگها فقط 8 یا 10 تیم داره ؟دردنیای واقعی فوتبال مگه ما هوادار فوتبال نداریم ؟ هزینه تیم داری نداریم ؟ و خیلی چیزهای دیگه اگه الان حضور ذهن ندارم .
    همه این حرفات رو کاملا تائید می کنم این کار کونامی در این مود تحسین برانگیز هست ولی من شاکی هستم از اینکه مستر لیگ رو نباید به این تغییر می داد من از اولش هم که این مستر لیگ جدید رو دیدم گفتم که باید اون مستر لیگ آرکید رو نگه می داشت و این مود جدید رو با اسمی مثل Soccer Career یا هر اسمی که دوست داشت اضافه کنه من قبلی رو به خاطر اینکه هیچ تناسبی با واقعیت نداره نمی خوام من اون رو دوست داشتم چون خیلی خوب می شد مدتی سرگرم شد و تا سنین بالا بازیکنان رو رشد داد من با بازیکنانم انس گرفته بودم توی تیم مستر لیگم یادش به خیر: دیه گو دروازبان رائول آلبیول مدافع وسط و اصلی آردا توران گورکاف مسی سیلوا رونالدو آگرو بنزیما و ... ولی دیگه نمیشه خوابش رو هم دید که اینها رو یه جا جمع کرد نمی دونم شاید من بیش از اندازه عاشق اون مستر لیگ آرکید شدم که این جدیده نمی چسبه

در کل من منکر واقع گرایانه شدن مستر لیگ نیستم فقط می گم در همین راستا هم ناقص عمل کرده مثلا نمیشه روی قیمت چونه زد این که توی قبلی بود چرا برش داشتن؟ توی منیجر فیفا یه درجه هست که نشون می ده بازیکنی که بهش پیشنهاد میدیم بیا هست یا نه اگه بیا هست میگه که چه مرگشه اگه بیا نیست با دلیل میگه که چرا نمیاد توی تیم حتی میشه چونه زد با تیمی که می خوای ازش بخری اینا باید باشن دیگه پس چرا نیستن؟

این موارد هم کم نیست که حتی باعث شده ایراداتی بر این مستر لیگ به اصطلاح واقع گرایانه وارد بشه در کل پیشنهادم اینه که اگه می خواهید قضاوت بهتری روی خوب بودن یا بد بودن مستر لیگ جدید داشته باشید منیجر مود فیفا رو بازی کنید تا بتونید قضاوت درستی داشته باشید

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خوب از این خریدها چه قدر لذت بردید؟
    حقیقتا من به شخصه خیلی لذت میبرم چون به واقعیت نزدیک تر شده . مستر لیگ مستر لیگ مستر لیگ همین بود یعنی قراره برعکس قبل بشه؟ قبل اینکه بازی بیاد می گفتن مستر لیگ قراره تغییر کنه نگو قرار بود جای خرید و فروش ها عوض بشه تا قبل این می تونستی بازیکن بفروشی حالا از کوچه هم بازیکن میاری توی تیمت 2 هفته بعد واسش مشتری پیدا میشه در عوض نمیشه بازیکن مورد نظر رو خرید.
    در عالم واقع همینطوریه تیمها مدام دنبال بازیکنان زیادی هستن اما باشگاه اجازه بازیکن رو نمیده .
    کونامی یه چیز رو پاک یادش رفته اعمال کنه اونم اینکه توی نقل و انتقالات پول حرف اول رو می زنه
    مگر در مواقع استثنایی من هنوز هم بعد این همه بازی کردن نتونستم یوان گورکاف رو بخرم واسه تیمم آخه مگه چنین چیزی میشه؟ من کلی پول داشته باشم و تیمم هم توی جام باشگاه ها باشه کلی افتخار گورکاف که تو بوردو هست چرا نباید بیاد به تیم من؟ اگه واقعیت می خوای برو یه کم منیجر مود فیفا رو بازیکن تا معنی واقعی Career رو بدونی و لذت واقعی تیمداری رو بچشی. این مستر لیگ جدید واقعا پر از نقطه ضعف هست. اگه قراره اینقدر نقل و انتقالات به سختی انجام بشه دیگه پس به چه دلخوشی بشینیم وقتمون رو براش تلف کنیم وقتی می دونیم اگه بخواییم از یه تیم معمولی و از صفر شروع کنیم باید خواب خریدن بازیکنی مثل گورکاف رو ببینیم. من واقعا نمی دونم شما چه طوری تونستی گورکاف رو بخری.
    ببخشید اما کی گفته توی فوتبال پول همیشه حرف اولو میزنه پس اعتبار لیگ و اعتبار باشگاه کجا رفته به نظر شما مثلا کریس رونالدو حاضره درقبال گرفتن مثلا 10 هزار دلار بیشتر نسبت به رئال بره یک تیم درجه دو ؟

توی نسخه جدید حتی نمیشه بازیکنان ML Young که همون Newcomer ها باشند رو گیر آورد معلوم نیست کی میان کی میرن و از کجا سر در میارن.
    دست آخر چی؟ تیم بعد از 10 سال حتی به خوبی رئال و بارسا نمیشه. من با 2009 تیم ساخته بودم همگی بالای 95 بودند یه تیم تمام عیار با بهترین بازیکنان من به عشق ساختن یه Dream Team می نشستم مستر لیگ بازی می کردم اگه قراره اینجوری باشه که منیجر مود فیفا ارباب و سرور این مستر لیگ جدید هستش. من واقعا رفته رفته دارم سرد و سرد تر میشم نه به اون علاقه ای که به PES 2009 داشتم و نه به این... خیلی حیف شد خیل امیدوار بودم که ورژن 2010 بهتر از قبل بشه ولی نه من بلکه هیچ کدوم از دوست و اطرافیانم از PES 2010 خوششون نیومد همین پسر خالم که از اول PES خور بود برداشته الان فیفا 10 بازی می کنه و میگه دست به این PES 2010 نمی زنم. واقعا به جز گرافیک و چهره ها و اضافه شدن تعداد انگشت شماری انیمیشن هیچ پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت ساسان توی پست اول خوب به این مسئله اشاره کرده که واقعا کونامی نتونست انتظار ها رو بر آورده کنه
    آرمین جان بالاخره هر کسی یک سلیقه ای داره و ما باید به سلیقه های هم دیگه احترام بذاریم و نباید نظرمونمو نظر همه بدونیم .

ولی خیلی از مواقع باید برای رسیدن به حقایق چشم رو روی علایق ببندیم من با اینکه امسال هم مثل پارسال بیشترین وقتم رو صرف PES می کنم و (اگه عمری باقی موند) خواهم کرد ولی با این حال خودم رو گول نمی زنم ولی متاسفانه احساس می کنم خیلی از بچه ها دوست دارن که خودشون رو گول بزنن.
    آرمین جان شما چرا فکر میکنی بقیه کاربران خودشون دارن گول میزنن این اصلا منطقی نیست اگه اینجوری بود این بازی اینقدر طرفدار نداشت بازم تکرار میکنم ما نباید عقاید خودمونو به همه تعمیم بدیم .

[/quote]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

همه این حرفات رو کاملا تائید می کنم این کار کونامی در این مود تحسین برانگیز هست ولی من شاکی هستم از اینکه مستر لیگ رو نباید به این تغییر می داد من از اولش هم که این مستر لیگ جدید رو دیدم گفتم که باید اون مستر لیگ آرکید رو نگه می داشت و این مود جدید رو با اسمی مثل Soccer Career یا هر اسمی که دوست داشت اضافه کنه من قبلی رو به خاطر اینکه هیچ تناسبی با واقعیت نداره نمی خوام من اون رو دوست داشتم چون خیلی خوب می شد مدتی سرگرم شد و تا سنین بالا بازیکنان رو رشد داد من با بازیکنانم انس گرفته بودم توی تیم مستر لیگم یادش به خیر: دیه گو دروازبان رائول آلبیول مدافع وسط و اصلی آردا توران گورکاف مسی سیلوا رونالدو آگرو بنزیما و ... ولی دیگه نمیشه خوابش رو هم دید که اینها رو یه جا جمع کرد نمی دونم شاید من بیش از اندازه عاشق اون مستر لیگ آرکید شدم که این جدیده نمی چسبه

در کل من منکر واقع گرایانه شدن مستر لیگ نیستم فقط می گم در همین راستا هم ناقص عمل کرده مثلا نمیشه روی قیمت چونه زد این که توی قبلی بود چرا برش داشتن؟ توی منیجر فیفا یه درجه هست که نشون می ده بازیکنی که بهش پیشنهاد میدیم بیا هست یا نه اگه بیا هست میگه که چه مرگشه اگه بیا نیست با دلیل میگه که چرا نمیاد توی تیم حتی میشه چونه زد با تیمی که می خوای ازش بخری اینا باید باشن دیگه پس چرا نیستن؟

این موارد هم کم نیست که حتی باعث شده ایراداتی بر این مستر لیگ به اصطلاح واقع گرایانه وارد بشه در کل پیشنهادم اینه که اگه می خواهید قضاوت بهتری روی خوب بودن یا بد بودن مستر لیگ جدید داشته باشید منیجر مود فیفا رو بازی کنید تا بتونید قضاوت درستی داشته باشید
    آرمین جان متوجه منظورت شدم در این مورد کاملا حق با شماست .من منیجر فیفا رو بازی نکردم اما برای قضاوت درست اینکار رو حتما انجام خواهم داد . در ضمن درمورد گیم پلی بازی هم کاملا حقو به شما میدم من 2-3 ساعتی فیفا 10 رو بازی کردم از انصاف نباید گذشت که گیم پلی فیفا به واقعیت بسیار نزدیک تره تا گیم پلی pes در این مورد من حرف خیلی دارم که به موقعش درموردش صحبت میکنیم .

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید اما کی گفته توی فوتبال پول همیشه حرف اولو میزنه پس اعتبار لیگ و اعتبار باشگاه کجا رفته به نظر شما مثلا کریس رونالدو حاضره درقبال گرفتن مثلا 10 هزار دلار بیشتر نسبت به رئال بره یک تیم درجه دو ؟
    ولی من با رئال مادرید به گورکاف پیشنهاد دادم رئال درجه 2 که نیست حسین جان. تازه من هم نگفتم که رونالدو به خاطر پول بیشتر حاضر بشه بره به یه تیم درجه دو ولی باز هم روی حرفم اصرار دارم : پول الان حرف اول رو می زنه : منچستر راضی نبود که رونالدو رو بفروشه هنوزم ناراضی هست ولی پول و پیشنهاد نجومی کریس رو به اسپانیا کشوند و همه ان عاشقان شیاطین سرخ رو فروخت به پول رئال یا مگه کاکا نبود که اواخر فصل قبل می گفت به هیچ وجه میلان رو ترک نمی کنم؟ بازیکنی مثل مسعود شجاعی نکونام رائل سوبیس به خاطر پول میرن و توی امارات بازی می کنن پس می بینی که که کم کم پول می تونه ستاره ها رو به تیم درجه 3 هم نشد به درجه 2 بکشونه اگه بعد مصدومیت رونالدو افت کنه و نتونه مثل سابق بازی کنه و کم کم به سرنوشت رونالدوی برزیلی دچار بشه حاضر میشه به تیم عربی هم بره به شرط اینکه کلی پول بدن بهش. تازه من که به رونالدو فقط پیشنهاد نمیدن خیلی زیاد هستن بازیکنانی که بهشون پیشنهاد می دم و بعد چند مسابقه اسکوت میگه که حاضر به مذاکره نشده مگه میشه یه همچین چیزی اونم چی وقتی تیم من رئال باشه و توی بهترین شرایط قهرمان لیگ و کاپ حذفی و حاضر توی جام باشگاه ها. کی بدش میاد؟
    نه حسین همه اینا توجیح هست کونامی یه مقدار ناشیانه عمل کرده توی مستر لیگ وگرنه تا الان مثل پارسال کلی طرفدار داشت. یادته پارسال چه غوغایی به پا کرده بود BAL ؟ ولی می بینی امسال خیلی کم واسه این مستر لیگ سر و دست م شکنن.

البته این رو هم قبول دارم که سلیقه ها هم مهمه و باید به سلیقه ها احترام گذاشت

14. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ولی من با رئال مادرید به گورکاف پیشنهاد دادم رئال درجه 2 که نیست حسین جان. تازه من هم نگفتم که رونالدو به خاطر پول بیشتر حاضر بشه بره به یه تیم درجه دو ولی باز هم روی حرفم اصرار دارم : پول الان حرف اول رو می زنه : منچستر راضی نبود که رونالدو رو بفروشه هنوزم ناراضی هست ولی پول و پیشنهاد نجومی کریس رو به اسپانیا کشوند و همه ان عاشقان شیاطین سرخ رو فروخت به پول رئال یا مگه کاکا نبود که اواخر فصل قبل می گفت به هیچ وجه میلان رو ترک نمی کنم؟ بازیکنی مثل مسعود شجاعی نکونام رائل سوبیس به خاطر پول میرن و توی امارات بازی می کنن پس می بینی که که کم کم پول می تونه ستاره ها رو به تیم درجه 3 هم نشد به درجه 2 بکشونه اگه بعد مصدومیت رونالدو افت کنه و نتونه مثل سابق بازی کنه و کم کم به سرنوشت رونالدوی برزیلی دچار بشه حاضر میشه به تیم عربی هم بره به شرط اینکه کلی پول بدن بهش. تازه من که به رونالدو فقط پیشنهاد نمیدن خیلی زیاد هستن بازیکنانی که بهشون پیشنهاد می دم و بعد چند مسابقه اسکوت میگه که حاضر به مذاکره نشده مگه میشه یه همچین چیزی اونم چی وقتی تیم من رئال باشه و توی بهترین شرایط قهرمان لیگ و کاپ حذفی و حاضر توی جام باشگاه ها. کی بدش میاد؟
    نه حسین همه اینا توجیح هست کونامی یه مقدار ناشیانه عمل کرده توی مستر لیگ وگرنه تا الان مثل پارسال کلی طرفدار داشت. یادته پارسال چه غوغایی به پا کرده بود BAL ؟ ولی می بینی امسال خیلی کم واسه این مستر لیگ سر و دست م شکنن.

البته این رو هم قبول دارم که سلیقه ها هم مهمه و باید به سلیقه ها احترام گذاشت
    درمورد مثال بالا که درمورد رئال و گورکف زدی من بازم حقو به شما میدم این مساله طبیعی نیست که گورکف پیشنهاد رئالو قبول نکنه اما میشه بگید آخر سرنوشت گورکف به کجا ختم شد هیچ تیمی در رده رئال این بازیکن رو جذب نکرد شاید در شرایط برابر پیشنهاد یک تیم هم رده رئال رو پذیرفته ؟
    میلان به این خاطر کاکا رو فروخت که دربحران مالی بسر میبردو مجبور به این کار شد چون اوضاع باشگاه واقعا بحرانی میشد .
    رونالدو به این خاطر به رئال رفت که تیم رئال اگه نگیم از منجستر بزرگ تره ضعیفتر و کوچیک تر و کم افتخار تر هم نیست در عوض با این شرایط برابر پیشنهاد نجومی معلومه موجب انتقال یک بازیکن بزرگ میشه .
    بسیاری از بازیکنان ایرانی که در گذشته توی لیگهای اروپایی ( حتی درجه دو ) شاغل بودن خودشون میگفتن توی امارات به ما بیشتر میدادن اما اعتبار فوتبال اروپا نتونست ما رو متقاعد کنه بریم کشورهای عربی .
    علت اینکه bal پارسال خیلی سر صدا به پا کرد این بود که چیز کاملا جدید و نویی بود و احساس جدیدی رو برای گیمر به ارمغان آورد اما مستر لیگ فقط اورهال شده نه چیزی بیشتر از این .
    Last edited by 4039; 12-11-2009 at 16:24.

16. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اصلا آرمین جان دقیقا میشه بگی برنامه نقل و انتقال شما چطوریه ؟ از این راهی که میگم میتونی بسیاری از بازیکنان بزرگو ( البته ممکنه با تاخیر دو یا سه ساله ) جذب کنی .
    همونطوریکه میدونیم ما در آن واحد فقط میتونیم با 5 بازیکنان وارد مذاکره بشیم ( که البته این طبیعی نیست ) ما مجبوریم از بهینه ترین حالت ممکن استفاده کنیم . اولا شما حتما از یک اسکوت درجه 1 استفاده کن که فکر میکنم این کار رو انجام دادی . دوم اینکه حتما گزارشات اسکوت رو مطالعه کن اگه دیدی بازیکنی که باهاش وارد مذاکره شدی در اون برهه زمانی از موقعیت خودش توی تیم کاملا راضیه و محبوبیت زیادی بین هواداران پیدا کرده و گزارش اسکوت هم ناامید کننده هست فعلا قید اون بازیکن رو بزن برو سراغ یک بازیکن دیگه تا از 5 امکان مذاکره نهایت استفاده رو بکنی . بعد مجددا در نیم فصل بعدی برو سراغ اون بازیکنی که مورد نظرت بود این کار رو ادامه بعد نهایتا تا سه سال بعد میتونی اون بازیکن رو جذب کنی مگه استثنائی پیش بیاد اما اینجوری من بسیاری از بازیکنان بزرگو جذب میکنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •