تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 804 اولاول ... 297697747787793794795796797798799800801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون
    قیمت جدا جدا میگید تاچ کابلش و ال سی دی اصل؟ مثلا غیر اصل چنده؟ هر دو کبی هستند با جنس متفاوت یا اینکه اصل هم هست واقعا یهنی کارخونه میزنه خوده نوکیا؟ غیر اصل زود خراب میشه شنیدم تفاوت رنگ داره؟
    کابل تاچ هم اصل و غیر اصل داره؟
    چطور میتونم بفهمم اصل گذاشته راه تشخیصی نیست؟ کیفیت رنگ محسوس باشه میشه فهمید ولی کابل تاچ که دیدنی نیست چی کنم؟ مورد اعتماد بیدا میکنم ولی راستش از کسی خوبی ندیدیم ........ هیچکی
    قیمت تقریبیه قاب چنده بعد مشکل بیش نمیاد که عوض کنم اخه فلت باید که قاب جلو وصل کنه مشکلی برای لمسی و ... بیش نمیاد؟
    کابل تاچ به فلت چسبیده با هم عوض میشن ؟ فقط کابل باره شده کابل تاچ مثل ال سی دی گرونه اره؟
    ممنون درسته نمیشه بیش بینی کرد ولی صبرکنم سال جدید ببینم قیمت گوشی چی میشه یا الان بدم این درست کنم یا سال دیگه درست کنم کلا 5800 ارزش داره این هزینه کنم مرسی میدونم سلیقه ایه دیگه برسیدم دیگه مرسی

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حذف شود
    .....
    Last edited by SevenCity; 25-05-2012 at 10:29. دليل: جون مادرت حذف شه

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه دیکشنری قوی انگلیسی به فارسی واسه 5800 میخوام.

4. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rahe Kavir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تواغوش يار

پيش فرض

واي من گوشيم 5800 به مشكل برخورده
    عكساي توي مموري توي كامپيوتر ميبينم اما توي گالري عكس نشون نميده
    داره رو مغز من پياده روي ميكنه بايد چي كاركنم؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واي من گوشيم 5800 به مشكل برخورده
    عكساي توي مموري توي كامپيوتر ميبينم اما توي گالري عكس نشون نميده
    داره رو مغز من پياده روي ميكنه بايد چي كاركنم؟
    گوشیو یه بار باید مستری ریست کنید.

7. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان وقتی نرم افزار جاوا روی گوشی 5800 نصب میکنم تو گوشی ایکن نرمافزار نمایش داده نمیشه بجز فلش کردن وریست کردن و... گوشی راه دیگه ایی برای حل مشکل نیست؟
    میخوام گوشی سیستمش و تنظیماتش از دست نره پس اگه راه غیر اون چیزی که میدونم, میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.
    ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وقتی نرم افزار جاوا روی گوشی 5800 نصب میکنم تو گوشی ایکن نرمافزار نمایش داده نمیشه بجز فلش کردن وریست کردن و... گوشی راه دیگه ایی برای حل مشکل نیست؟
    میخوام گوشی سیستمش و تنظیماتش از دست نره پس اگه راه غیر اون چیزی که میدونم, میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.
    ممنون
    بهترین راه همین فلش یا هارد فرمت هستش
    اگر نگران تنظیمات گوشی هستین میتونین توسط خود گوشی یا از طریق نوکیا سوییت از گوشی یک بکاپ کامل تهیه کنین و بعد از فلش یا فرمت بکاپ رو ری استور کنین تا تنظیمات هم مثل حالت قبل اعمال بشه
    موفق باشی

10. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rahe Kavir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تواغوش يار

پيش فرض

گوشیو یه بار باید مستری ریست کنید.
    اينكارو كردم به جز اينكه تنظيماتم پريد اتفاق ديگه اي نيفتاد
    هنوزم همونطوري كه عكسا توي گالري عكس ديده نميشه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينكارو كردم به جز اينكه تنظيماتم پريد اتفاق ديگه اي نيفتاد
    هنوزم همونطوري كه عكسا توي گالري عكس ديده نميشه
    دوست عزیز متاسفانه سیستم شما دچار ویروسی شده که تمامی فایلها و فولدرهایی که کلیک میکنید رو به حالت Hidden و File System تبدیل میکنه و از روی همون فولدر و فایل مخفی شده یک Shortcut تهیه می کنه که شما فکر میکنید وارد فولدر شدید ولی چیزی نمیبینید
    احتمالا گوشی خودتون رو به حالت Mass storage به همون سیستم آلوده وصل کردین که فایلهای شما مخفی و به حالت سیستمی دراومدن!
    دو راه دارید
    1- برنامه X-plore کرک شده رو دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید و وارد برنامه شده و Tools رو زده و Configuration رو انتخاب کنید و قسمتهای Show Hidden files و Show system files/folders رو تیک بزنید و Back رو انتخاب کنید و وارد درایو E که همون مموری کارت هست بشین و میبینید که از هر فایل و فولدر 2 عدد موجوده که یکیش دارای پسوند هست و قابل روئیته و دیگری بدون پسوند و حالت مخفی هست که به صورت کمرنگ دیده میشن
    تمامی فایلهایی که مخفی هستن رو باید از طریق Menu و File و Attributes از حالت Hidden و System توسط برداشتن تیک این قسمتها خارج کنید و تمامی فایلها و فولدرهایی که با همون نامها موجودن و دارای پسوند هستن رو باید پاک کنید و میبینید که عکسها داخل گوشی دیده میشن!
    2- راه دوم اینه که از یک سیستم سالم استفاده کنید و به مسیر Tools=>Folder Options=>View برید و تیک قسمت Hide Protected Operating system files رو بردارید و تیک قسمت Show hidden files and folders رو بزارید
    حالا گوشی رو به حالت Mass storage به کامپیوتر وصل کنید و وارد مموری کارت بشید و میبینید که دقیقا از هر فولدر و فایل دو تا موجوده که یکیش مخفی و کمرنگه که همون فایلهای اصلی شماست و باید به حالت معمولی برگردن و یکیش قابل روئیت و دارای پسونده که فایلهای مجازی هستن که باید پاک بشن
    برای برگردوندن به حالت اول وارد Start=>Run بشید و دستور CMD رو تایپ کنید و Enter بزنید تا صفحه داس که سیاه رنگه اجرا بشه
    از دستور attrib -s -h xxx برای برگردوندن به حالت عادی استفاده کنید به جای xxx نام فایل مخفی شده رو بنویسید
    اگر مشکلی داشتین بگین تا بازم راهنماییتون کنم
    موفق باشی

13. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بهترین راه همین فلش یا هارد فرمت هستش
    اگر نگران تنظیمات گوشی هستین میتونین توسط خود گوشی یا از طریق نوکیا سوییت از گوشی یک بکاپ کامل تهیه کنین و بعد از فلش یا فرمت بکاپ رو ری استور کنین تا تنظیمات هم مثل حالت قبل اعمال بشه
    موفق باشی
    ممنون میخوام صفحه هایی که با مرورگر اپرا ذخیره کردم پاک نشه و جاهایی که تو نقشه نوکیا ذخیره کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •