اقا این اینترنت دی اس ال ما چرا با وجود اسپلیتر/اسپیلتر/اسپویلر/اسپلویر!! و اینجور چیزا،تا تلیفون زنگ میخوره،قطع میشه؟!
داستان این صبانت چیه؟ اجازه میده با سرعت بالاتر از حد معمولی دان کنی/ دیگه کی اینجوری میذاره؟!
اقا این اینترنت دی اس ال ما چرا با وجود اسپلیتر/اسپیلتر/اسپویلر/اسپلویر!! و اینجور چیزا،تا تلیفون زنگ میخوره،قطع میشه؟!
داستان این صبانت چیه؟ اجازه میده با سرعت بالاتر از حد معمولی دان کنی/ دیگه کی اینجوری میذاره؟!
نویز گیر رو درست وصل کردید؟
صبانت من هم هیچ داستانی نداره فقط من 128 گرفتم دارم با 240 دانلود معمولی انجام میدم ولی دیشب اقایی کردن و سرعت دانلود منو کردن 380
همین
البته اینم بگم که پینگش هم خیلی عالیه
در کل بهتر از این نمیشه![]()
به احتمال زیاد سیم ها رو جا به جا بستی
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
آقا چرا دروغ میگی من 128 داشتم به زور خودشو می کشت به 50 میرسید حالا شما با 240 دانلود میکنی
احیانتا اشتباهی 512 نگرفتی![]()
وااسه عضویت یه بار پول میدید + عکس . مبلغشم فکر کنم 15000 تومنه که 5 تومنش واسه صدور کارته . دیگه راهنمایی از اینا تابلو تر (کجا کارت صادر میکنن و عضویت واسه همه امکان پذیره و یه بار پول میگیرن ؟)
اینم تست سرعتی که گفتم (البته از این بالاترم بود )
![]()
کیفیت سرویس یه شرکت تو شهرهای مختلف فرق داره
شما تهرانی با اون همه کاربر و جمعیت ایشون تبریز تشریف دارن
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همزمان؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!
بیخیال
![]()
یه طرف دستگاهش نوشته شده هیچی نوشته نشده دروغ چرا؟!به احتمال زیاد سیم ها رو جا به جا بستی
کابل تلفن که از تو دیوار میاد رو به اینجا وصل کردم!!
اونورش نوشته باز هیچی ننوشته و فقط عکس یه کامپیوتر کشیده! کابل مودم رو به اینجا وصل کردم، تلفن هم که یه اتاق دیگه هستش و به این وصل نیست اصلا!
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اخه عزیز،داستان اینه که من با 512 60 تا دارم دانلود میکنم،قانونا هم 128 باید 1/8 سرعت داشته باشه که میشه 16 تا حداکثر!!!صبانت من هم هیچ داستانی نداره فقط من 128 گرفتم دارم با 240 دانلود معمولی انجام میدم ولی دیشب اقایی کردن و سرعت دانلود منو کردن 380
حالا شما چرا داری میتونی!! با این سرعت دانلود کنی؟! خدا میدونه.....
کلا صبانت همه جا اینجوریه؟
ای کاش یه همچین جایی هم تو تبریز بود
اگه بود من از صبح تا شب میرفتم اونجا
به نظرم اونا اینترنت ماهواره ای ارائه میدن![]()
احتمالا پهنای باند هستش!!ای کاش یه همچین جایی هم تو تبریز بود
یعنی یه شرکت ثبت کرده،پهنای بالای چند مگی گرفته و بعدشم ملت میرن اونجا،بدون هیچ مشکلی دانلود میکنن!!
تقریبا هر کسی میتونه راه بندازه،البته فقط تو شهر های بزرگی مثل تبریز و تهران و کرمانشاه و اینا!!
دوست عزیز این یکی از سیاست های صبانته که اینترنت ناحدود ارائه نمیده تا سرعتش کم نشه و به همین خاطر برای اکثر کاربراش سرعت بالایی ارائه میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)