سلام مازيار جان
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
سلام مازيار جان
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
موفق باشيد .
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز دست شما درد نکنه، من یه مدتی سرم شلوغ بود زیاد تو تاپیک نیومدم احیانا اگه سوالی در مورد سایر قسمتهای بازی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم. راستی یه سوال اگه پچ 1.40 کونامی رو نصب کنم می تونم از ادیت فایل قبلی استفاده کنم یا نه؟
سلام خليل جان
اگه شما پچ 1.40 رو نصب كنيد به كرك پچ 1.20 نياز داريد تا بازي بالا بياد و لينكش رو تو پست قبل گذاشتم ومطمئن باشيد كه مشكلي با اين كرك نخواهيد داشت و سيو بازي شما خراب نميشه .
و مورد تائيد من وا رمين هم هستش .(امتحان شده و جواب داده .)
نه با اون اديت فايل قبلي كار نميكنه ونياز به ساخت يه اديت جديد داره تا با اين پچ مچ :دي بشه و الان هم ارمين جان مشغول ساختنش هست تموم شد خبر ميده .
سلام
منظور شما كدوم گل هستش اوني كه توي صفحهي قبل هستش رو ميگيد يا گل مربوط به مد بال رو .
منظور شما چيه كه نمي تونيد ببينيد امكان نداره بيشتر توضيح بديد .
بعد يه سوال در مورد PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 داشتم .
ابولفضل جان من به گفته ي شما يه پروفايل ساختم بعد سيو هم كردم بعد از اون هم يه بك اپ هم گرفتم ولي الان يه اروري ميده اين چيه .
اين عكس پروفايلم :
اين هم عكس ارور :
اين ارور رو توي جا هاي كه قرار توي برنامه تيك بخوره مي اد و من بايد كنتينيو بزنم تا تيك بخوره .
يه حدس نكنه به خاطر ورژن برنامه باشه يعني V1.0.0.0 وماله بازي من 1.2.0.0 هستش .
تو اونجا دقت كرده باشين براي اديت فايل نميشه تيك زد فكر كنم به خاطر اون هم باشه چون الان اديت فاي كار نميكنه .
لطفا توضيح بديد .
قربانتان![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 11-05-2009 at 21:09.
خوب اينكه شوت نميشه فقط از بالاي ديوار دفاي رد ميشه احتمال گل زدن با دايره خيلي كمه. من منظورم اين بود كه استايل كارلوس رو داشته باشي و سعي كني با شوت از بالاي ديوار دفاعي توپ رو عبور بدي طوري كه توپ هم تو چهار چوب باشه اين خيلي سخته حداقل من توي اين مدت تا حالا يه همچين كاري نكردم
سلام ارمين جان
ارمين جان حق با تو هستش شايد بگي چون سانتر مي كنم و اين شوت نميشه .
ولي اگه دقت كرده باشين من گفتم حين حركت توپ دكمه مثلث رو هم بگيرين اين به خاطر اين بود كه به شوت تبديل بشه يا سنكين بشه و با اين كار دقت ضربه ازاد بالا مي ره .
اگه شما روشي براي شوت يا اموزشي براي شوت داري به من هم بگو .
سلام به بچه های گل pes باز
بچه ها میشه لینک آخرین پچ و اگه آپدیتی چیزی هم داره بذارین؟؟؟
من هیچ وقت سرچ کردن با سرچ این سایت رو یاد نگرفتم
آخرین پچی که دانلود کردم GCPbuild25 بود به حجم 440 مگ حدودا
ممنون میشم![]()
وقتي شما شوت ميزني كافيه تا نصف پر كني و جهت پايين رو نگه داري بهترين استايل براي ضربه ازاد ها كه بخواد از بالا ديوار دفاعي عبور داده بشه و در چهار چوب باشه كه دور از دستان دروازبان باشه شماره 4 هست شما يه بازيكن خلق كن پارامتر هاي اون بازيكن رو كلا بذار روي 99 استايل ضربه آزاد رو هم بذار شماره 4 توي تراينينگ مود دور و بر نيمدايره محوطه جريمه توپ رو بكار دستت رو روي r1 + جهت پايين نگه دار بين دو نفر آخري ديوار دفاعي كه كنار وايسادن رو هدف بگير يعني اون دو نفري كه به سمت مخالف دروازبان وايسادن كلا اينجوري كاملا از دروازبان دور ميشه هدف شما يعني جايي كه دروازبان روي ديوار دفاعي حساب كرده و خودش سمت ديگه رو نگه داشته شما مي تونيد منتهي اليه سمت مخالف دروازبان رو هدف بگيري بهتره نشانه شما بين دو نفر ديوار دفاعي باشه كه اونطرف كنار هستند بعد در طي 2 مرحله قدرت رو تا نصف پر كن دو بار به شوت طوري تپ بزن كه تا نصف پر شده قدرت احتمال گل شدن خيلي زياد هست اينطوري
يه روش ديگه كه : شما همون بازيكن رو استايلش رو به استايل شماره 2 تغيير بده و توپ رو داخل نيمدايره محوطه جريمه بكار دروازبان رو هدف قرار بده يه ذره به سمت تيرك ميل بده يعني مستقيم نره به طرف دروازبان گوشه دروازه رو هدف قرار بده يعني طوري باشه كه ديوار دفاعي نقش نداشته باشه و ضربه ات از كنار اونها بايد رد بشه دستت رو ميذاري روي R1 + اينبار جهت بالا رو ميگيري و شوت رو در 2 يا 3 مرحله تا يك چهارم پر مي كني اين هم به احتمال زياد گل ميشه البته مطمئن نيست حتما بايد مثلث رو نگه داشت بعد ضربه زدن يا نه ولي شما براي هر دو شيوه بعد ضربه زدن مثلث رو هم نگه دار. ولي مطمئن نيستم تاثير داره يا نه. من كه عادت كردم نگه مي دارم
بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بوده
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
با سلام من نمیدونم چه کار کردم که با هر تیمی بازی میکنم دروازه بانهاش میان جلو یعنی عین یه مدافع میره دنبال توپ و دروازه رو خالی میزاره و راحت گل میخورم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه که من چه کار کنم که این مشکل حل بشه یعنی چه تنظیمی رو باید دستکاری کنم
نمیتونم پچ نصب کنم . وقتی پچ 1.2 رو میخوام نصب کنم این عکسی که اینجا گذاشتم میاد.
حتی یه روش هم امتحان کردم اما نشد . یعنی اینبار اول کرک 1.2 رو نصب کردم و بعد که میخواستم پچ رو نصب کنم باز همین اومد کسی میدونه مشکل چجوری حل میشه؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by danzer; 12-05-2009 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)