تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 1135 اولاول ... 297697747787793794795796797798799800801807847897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بعد از چند روز پیگیری آدرس یه لوازم یدکی فروش قدیمی را بهم دادند که زمانی لوازم شاهین ، آریا ،سیمرغ و ...میفروخته گفتند که تو هفته بیشتر از چند ساعت مغازش باز نیست بالاخره امروز رفتم سراغش تو مغازش بیشترقفسه هاش خالی بود شمع موتور خواستم گفت خیلی وقت که لوازمی برا فروش نداره ، گفت حالا چه شمعی میخواهی ،گفتم شمع آمریکایی میخوام رفت ته مغازه ازداخل اون خرت و پرتاش 6 تا شمع اتولایت پیدا کرد ، من را میگن انگار گنج پیدا کردم با نمونه ای که خودم برده بودم مقایسه اش کردم متوجه شدم که مال خودم چینیه ، کیفیت ساختش خیلی بهتره ودر قسمهایی باهم فرق دارن مخصوصا قسمت الکترودش عکسهایش را اینجا قرار میدم امیدوارم کارایی خوبی داشته باشه در ضمن فیلرش 0.7 هست که باید به 0.9 تغییر بدم روی قوطیش هم نوشته که قبل از استفاده فیلرش را نسبت به کاربردش تغییر دهید.

Last edited by kcnc; 27-03-2015 at 19:15.

2. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

آقا مصطفی (درست میگم؟!) قیمت چند؟؟؟ مبارک باشن ایشالا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE]

سال 1393 دارد به پایان می رسد و سال تازه در راه است.

دوستان عزیز، چیزهای زیادی از شما آموختم و یکی از خوبیهای سال 93 برای من ، خرید نوا آشنایی با شما دوستان خوب بود.
    امیدوارم سال 1394 سالی بسیار خوب، پربار و شاد برای خودتان، ماشینهایتان و خانواده های گرامیتان باشد.

هر روزتان نوروز و نوروزتان پیروز و فرخنده باد

​ هر روزتان نوروز و نوروزتان پیروز و فرخنده باد

4. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

زمزمه‌های حضور جنرال موتورز در ایران

لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات انواع شورلت

لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونمایی از اولین شورلت ایرانی

عکس زیر افتتاح اولین واحد آزمایشی «شورلت ایران» را با کلیه کارکنان

Last edited by kcnc; 24-03-2015 at 20:21.

6. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برداشتن ترموستات و خارج کردن بخاری از مدار و کور کردن لوله های مرتبط

با گرم شدن هوا دیگه نیازی به ترموستات و بخاری نیست، بنابراین ترموستات و بخاری را از مدار آب ماشین خارج کردم.

ابتدا با استفاده از یک لوله پلاستیکی و از طریق درب رادیاتور، حدود 4 لیتر آب رادیاتور تخلیه شد.

درب ترموستات باز و ترموستات برداشته و درب دوباره سر جای خودش بسته شد

لوله بالایی بخاری که به هوزینگ ترموستات متصل شده، باز شد و بجای اون یک کورکن دست ساز نصب شد

لوله پایین بخاری باز و بجای اون از یک اسپندل کهنه برای کورکردن مسیر آب استفاده شد

بعد از بسته شدن لوله ها، یک لیتر مایع ضد جوش/زنگ/یخ داخل رادیاتور ریخته شد و مابقی آب رادیاتور حاوی مواد نگهدارنده اضافه شد

در نهایت درب رادیاتور بسته شد و مخزن سر ریز هم پر، و همه چیز یکبار دیگه چک و بررسی مجدد گشت تا احیانا نشتی وجود نداشته باشه.
    سوکت برق کمپرسور کولر هم وصل و آزمایش شد.

8. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

Last edited by kcnc; 09-04-2015 at 18:04.

10. 2 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

در مورد بوبین تخصص ندارم اما من مصرف در جاده های کوهستانی زیر یازده و در شهر 16 تا 18 و ناراضی ام.

راستی من دیشب توی یه جاده ی سراسر دست انداز سرازیر پیچ پیچ کمی خلاص راندم(پنج شش دقیقه) ، پا را که از روی گاز بر میداشتم نور چراغ جلو کم میشد و گاز که میدادم پر نور.
    لاتری را شش ماهه که عوض کردم و دینام را همان زمان سرویس.
    مشکلی داره؟

12. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سال 94 رو به همگی تبریک میگم
    من علاقه مند به ماشین های پرقدرت آمریکایی هستم ، یکی از دوستان گلم خودش آمریکایی باز هستش
    و منم برای اولین بار میخواهم ماشین خود را بخرم
    حالا سوال من اینه که یک کامارو مدل 1975 V6 با شیفتر خلبانی وضعیت موتور و گیربکس خوب و موتور تقویت شده ، ولی از لحاظ بدنه یکم نیاز به باز سازی داره و رنگ تمام لازم داره
    حال اگر من بخواهم این ماشین رو بخرم چه حدود قیمتی خوبه بخرم که مناسب باشه؟ و این رو بخرم و بازسازیش کنم بهتره یا یک کامارو تمیز و آماده بخرم بهتره؟
    خودم هم حدود 20،25 تومن هزینه میتونم کنم
    ممنون میشم بنده تازه وارد رو راهنمایی کنید
    با تشکر

14. 5 کاربر از nima201136 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اهمتر آنالوگ داشتم که عمر خوش را کرده بود ، دقیق نشان نمی داد و من را به اشتباه می انداخت اهمتر دیجیتالی تهیه کردم ، بوبین تست شد مشکلی نداشت شمع ها و مگنت و سه سیم دلکو(زاپاس برای مسافرت)خریده بودم گفتم که قبل از مسافرت تستشون کنم تعویضشون کردم استارت زدم روشن نشد مگنت خودش را جا زدم با یه نیش استارت روشن شد

با اهمتر مگنت نو را با کهنه مقایسه کردم تفاوتهایی دارند که این را به حساب مستعمل بودنش گذاشتم اما این طور نبود برای مثال سوکت Cبا W باید183 اهم باشه که در مگنت نو این اتصال قطع هستش
    این شد که مگنت را باز کردم قطعاتش بقدری ریز هستند که نمیشه روش مانور داد از جهتی خوشحالم که ایراد مشخص شد و این مشکل در جاده برام پیش نیامد باید دنبال نمونه بهتری باشم

این مگنت ها در آمریکا جاشون را با نمونه بهتری عوض کردن

وبعضی از هم قطار ها در آمریکا کلا مگنت و خازن را حذف کردن !

Last edited by kcnc; 09-04-2015 at 17:59.

16. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامی nima201136
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
    اگر از اتومبیلی که قصد خرید دارید چندتا عکس نشان بدید بهتر میشه در مورد اون قضاوت کرد و البته پاسخ به سوال شما خیلی گسترده و مفصل هست که تقریبا به اندازه کل تاپیک طولانی است!

بطور کلی داشتن اطلاعات فنی زیاد و دست به آچار بودن باعث میشه تا هزینه خیلی کمتری پرداخت کنید و اگر هم اتومبیل کاملا سالم و بدون نیاز به تعمیرات خریداری کنید، بازهم ممکنه به دلایلی نیاز به تغییر و بازسازی داشته باشه( با توجه به میل و خواسته شخصی) بنابراین جواب مشخصی نمیشه به این سوال داد که چقدر هزینه داره یا باید کار انجام بشه.

آقا حمید، تسمه دینام را چک کنید( از نظر شل بودن و یا کش آمدن) و ممکنه خود دینام مشکل داشته باشه( کم شدن طول ذغالها، خرابی در دیود و یا آفتمات)

جناب kcnc این فرم قطعات و بُردهای الکترونیکی که دارای عناصر کوچکتری نسبت به نمونه های عادی هستند، به اختصار SMD خوانده میشه که برای کمتر شدن حجم دستگاهها از این روش استفاده شده.

تعمیر بُردهای الکترونیکی SMD تقریبا امکانپذیر نیست ( البته در ایران بعضی از این قطعات تعمیر میشه مثل لپ تاپ یا گوشی های مبایل) اما در مورد مگنت ارزش دردسر تعمیر نداره چون هزینه اون خیلی کمتر از هزینه تعمیرات هست.

بزودی مطالب بسیار جالبی در مورد انواع گیربکسهای سری 700 آماده خواهد شد...

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت عباس!

تو روز نامه ایران تیتر زده که : قطعه تقلبی استقبال از خطر !
    مگنت گرفتم اصلا کار نکرد درب رادیاتور گرفتم نشتی داره سوپاپش عمل نمیکنه ، چکش دلکو گرفتم یک قطعه اش کمه ، ذغال کوئیل گرفتم هزار کیلومتر کار نکرده تمام شده فلاشر راهنما گرفتم تا خانه بیام سوخت ، شمع موتور روش حک شده ساخت امریکا با نمونه اصلی مقایسه کردم کاشف عمل اومد که ساخت کشور دوست ، برادر ، همسایه ، چین هستش
    قطعه اصلی که به خاطر تحریم وارد نمیشه قطعات چینی و تایوانی هم معلوم الحال هستند بعد میان میگن قطعه تقلبی استقبال از خطر...! خوبه که هشدار دادین

20. 8 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •