تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 797 از 1045 اولاول ... 297697747787793794795796797798799800801807847897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,961 به 7,970 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه مقاله دارم میخوام 4صفحه اولش با حروف ابجد شماره گذاری بشه و از صفحه پنجم هم از یک الی آخر این چند خط پایین رو خوندم ولی خیلی گنگ و غیر فهمه میخوام یکی باشه که مفصل تر توضیح بده
    ورد 2007 :

• ايجاد سكشن جديد از طريق سربرگ Page layout و دكمه Break‌ و گزينه Next Page
    • كليك در سكشن اول و وارد كردن شماره صفحه به هر صورت خاص
    • كليك در سكشن بعدي و دابل كليك در قسمت شماره صفحه جهت فعال شدن Header and footer
    • غيرفعال كردن گزينه Link to previous از طريق نوار ابزار Header and footer و دكمه مربوطه
    • انتخاب حالت شماره گذاري جديد از دكمه Page number و گزينه Format page number همان نوارابزار

اگر هم ميخواهيد كه شماره صفحه از ابتدا شروع شود (مثلا از شماره 1 يا از الف) بايستي پس در همان مرحله آخر گزينه Start at را روي 1 تنظيم كنيد
    آموزش تصویری:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ask_bl; 15-11-2012 at 01:03.

2. 4 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

آقا من در لیستی که از آرشیو فیلم هام و سال مربوطشون تهیه کردم، در تصویر زیر، میخوام ستون مربوط به سال ها رو مثلا ببرم سمت راست صفحه و یا کمی بیشتر به راست متمایل کنم.

چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟ جدولی چیزی هم نمیخوام بکشم، لیستم میخوام به همین صورت ساده باشه.

ممنون.

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

وقتی ورد رو باز می کنم و مثلا یه متن رو که چند صفحه داره روی صفحه 10 به عنوان مثال می برم و بعد ورد رو minimize می کنم صفحه میاد روی صفحه 1

باید چیکار کرد که بعد از Minimize صفحه تغییر نکنه؟؟

در ضمن وقتی ورد رو باز میکنم عنوان فایلی که باز کردم در بالای ورد قرمز رنگ میشه و میگه که product activation failed آیا مشکل بالا به کرک آفیس ربط داره؟

مرسی...
    سلام.دوست من وقتی شما مثلا صفحه 10 میرین یک کلیک هم روی یکی از خطهای صفحه 10 بکنین .به همین سادگی

5. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در ضمن وقتی ورد رو باز میکنم عنوان فایلی که باز کردم در بالای ورد قرمز رنگ میشه و میگه که product activation failed آیا مشکل بالا به کرک آفیس ربط داره؟

مرسی...
    آره دیگه، کرکش از کار افتاده.

7. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.

آقا من در لیستی که از آرشیو فیلم هام و سال مربوطشون تهیه کردم، در تصویر زیر، میخوام ستون مربوط به سال ها رو مثلا ببرم سمت راست صفحه و یا کمی بیشتر به راست متمایل کنم.

چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟ جدولی چیزی هم نمیخوام بکشم، لیستم میخوام به همین صورت ساده باشه.

ممنون.

سلام.دوست من اگر بین سال و نام فیلم با Space فاصله گذاشتین فکر نکنم بشه کاریش کرد.اگر قبلا Table بوده (که این طور هم به نظر میره) و حاشیه ها رو محو کردین میتونین به کمک خط کش یا جابجایی حاشه ها (Border) به خواستتون برسین

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.دوست من اگر بین سال و نام فیلم با Space فاصله گذاشتین فکر نکنم بشه کاریش کرد.اگر قبلا Table بوده (که این طور هم به نظر میره) و حاشیه ها رو محو کردین میتونین به کمک خط کش یا جابجایی حاشه ها (Border) به خواستتون برسین
    نه، هیچ Table نبوده، با همون Space فاصله گذاشتم.

در این حالت هم بالاخره ولی فکر کنم باید یه راهی باشه.

نمیشه همین ها رو وارد جدول کنم، و بعد ببرم به راست و بعد جدول رو کامل پاک کنم تا باز به همین صورت در بیاد ؟ اگر میشه ممکنه مراحلش رو کامل توضیح بدید ؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه، هیچ Table نبوده، با همون Space فاصله گذاشتم.

در این حالت هم بالاخره ولی فکر کنم باید یه راهی باشه.

نمیشه همین ها رو وارد جدول کنم، و بعد ببرم به راست و بعد جدول رو کامل پاک کنم تا باز به همین صورت در بیاد ؟ اگر میشه ممکنه مراحلش رو کامل توضیح بدید ؟
    شما باید به جای استفاده از Space از دکمه Tab استفاده میکردین، بعدش میتونستین Select All کنین و از قسمت Ruler یه Left Tab بذارین.

11. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه اعضای انجمن از شما ممنون هستم به خاطر پاسخ سوال قبلی من یک مشکل دارم کار با استایل ها را تا حدودی بلدم ولی چون روی کتب کار می کنم نیازمندم که استایل ها را بصورت کامل و پیشرفته یاد بگیرم آیا کسی می تواند در مورد ساختن استایل های جدید و تعریف قسمتهای آن مرا راهنمایی کند هر چه گشتم چیز بدرد بخوری نبود یا یک سایت یا فیلم آموزشی به من معرفی کند در همه قسمت ها بصورت پیش پا افتاده و فقط از استایل های جاری ورد استفاده کرده اند .آیا کسی می تواند آموزش کامل و جامع کار با استایل ها را بصورت یک فایل Pdf همراه با تصویر بگذار ممنون می شوم الان حدود پنج ماه است من دنبال این آموزش هستم با آرزوی موفقیت برای همه شما در عرصه های مختلف با تشکر کمان
    سلام.ایا این پست را هم مطالعه کردین و باز هم کافی نبوده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آیا تا حالا فیلم آموزشی Lynda Word 2010 Essential Training + New Features را دیده اید.این محصول اموزش کامل ورد است.لینک دانلودش هم در سایتهای همسایه براحتی گیر میاد.حدود 800-900 مگ است.

محتوای مخفی: SPOILER 

البته لازم به ذکر است که نمونه همچین محصولی به زبان پارسی نیز موجود است که البته رایگان نیست و باید هزینه ای متقبل شوید.نسخه Demo مربوط به Word 2010 را براتون میذارم.اگر مفید بود میتونین خریداری کنید. با صدا و متن فارسی، چندرسانه ای، شبیه سازی شده، تصویری و تعاملی است.

محتوای مخفی: Hidden 

موفق باشین
    Last edited by kalantarahura; 15-11-2012 at 16:16.

13. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم

من می خوام یه کسر بنویسم که صورت و مخرجش یا اندیس داره یا توان

وقتی equation میذاری بعد نمیشه مثلا تو صورت کسر بیای بنویسی x به توان 2 . نمی دونم چرا اما ورد غیر فعال میکنه اندیس و توان رو

راستی ورد 2010 هم دارم
    Last edited by farnama2; 16-11-2012 at 12:53.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام من یه مشکل دارم

من می خوام یه کسر بنویسم که صورت و مخرجش یا اندیس داره یا توان

وقتی equation میذاری بعد نمیشه مثلا تو صورت کسر بیای بنویسی x به توان 2 . نمی دونم چرا اما ورد غیر فعال میکنه اندیس و توان رو

راستی ورد 2010 هم دارم
    سلام.دوست من وقتی Equation را انتخاب میکنین در نوار ابزار یک تب به نام Equation Tools باز میشه که تمام امکانات لازم در انجا تعبیه شده و در قسمت ex میتونین اندیس مورد نظر رو انتخاب و در داخل ان عدد یا حرف مورد نظرتون را بنویسین.برای نمونه یک عکس براتون میذارم.

موفق باشین!!!

16. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •