ممنون میشم نظر بقیه رو هم برونم
ممنون میشم نظر بقیه رو هم برونم
سلامنوشته شده توسط eybabaeybabaeybaba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون قیمت sx 210 بهترینه ، هیچ جوری هم نیست
hx1 که بالای 500 فکر کنم
sx130 هم دوربین خوبیه
از چیه اینا خوشتون نیومده ؟؟؟
منم مثل vvc عزیز نظرم اینه که یه راست نرید سر حرفه ای چون ممکنه نتونید باهاش کار کنید و تو ذوقتون بخوره
دوربینی مثل G12 فکر کنم کار شما رو راه بیندازه
فقط در یه صورت میشه به حرفه ای فکر کرد اونم علاقه پشت کار تمرین و تمرین و تمرین ، در این صورت همون 550D بهترینه
![]()
با بودجه ای که دارید در صورت انتخاب 550 دی کنن ، عکاسی پرتره رو به دلیل نداشتن لنز مناسب پرتره ( کوتاه بودن 55 برای پرتره گرافی ) و عکاسی منظره رو برای نداشتن واید کافی از دست خواهید داد ... دوست من به اینها هم فکر کردید ؟ و آیا بودجه ای برای خرید لنزهای مناسب علاقه تون هم کنار گذاشتید ؟با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
با تشکر فراوان
در همچین مواردی معمولا یک SLR Like بسیار جوابگوست . مثلا HS10 که واید 24 مم عالی و تله بسیار بلندی دارد . هزینه هم که کلن زیر 500 .
موفق باشید .
دوربین canon 550D دوربین بسیار خوبیه و میتونه تمام احتیاجات شما رو برآورده کنه اما اگر تصمیم دارید به یادگیری و تمرین عکاسی وقت بپردازی باید SLR بخری اگرنه همین G12 هم دوربین بسیار با کیفیتی هست
لنز هم میتونی با کیت بگیری تا بعد ببینی چی میخوای شاید همون کیت هم کافی بود
کیف رم و سه پایه هم باید بگیری که حدود 100-150 تومن هزینه داره
مرسی. آخه به قیافه این sx210 فزرتی نمیخوره اینقدر غول باشه. تازه زیاد ازش خوب نمیگن.
تا-- 300- --400 ------------sony h55 یا sony hx5 یا sony wx5 چطورن؟ کدومشون بهتره؟
کلا به نظر شما تا 300 یا نهایتا" 400 چی بگیرم؟
دوست من شما یه دوربین کامپکت دارید فکر نمی کنم صلاح باشه یه دوربین دیگه از این سطح رو انتخاب کنید . هر چند سری G کانن دوربین خیلی پیشرفته ایه ولی در نهایت یه کامپکته و اصلا قابل مقایسه با 550D نیست . همچنین HS10 . نکته اینجاست که شما وقتی دوربینی مثل 550D رو می خرید تقریبا در آغاز راهید و به تدریج باید امکانات بیشتری مثل لنز های متنوع فلاش اکسترنال و... به اون اضافه کنید و اگر هدفتون عکاسی حرفه ایه باید این مسیر رو طی کنید. اما قرار هم نیست همه تمامی امکانات رو از آغاز داشته باشند با لنز 55-18mm کانن که معادل 80-28mm میشه برای دوربینهای SLR لنز معمولیه و مناسبیه با فاصله کانونی55mm که معادل 82mm هم میشه پرترهای خوبی گرفت. محدودیتها می تونن به شما کمک کنن که از قدرت ابتکار خودتون استفاده کنید.
شاید بد نباشه به لینک زیر مراجعه کنید و تفاوت کیفی بعضی دوربینها رو ببینید مثلا HS10 و یه SLR دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتر ه قبل از خرید به فروشگاهها برید و دوربینهای رو تو دست بگیرید ببینید از ظاهر اونها وزن و حجمشون خوشتون میاد یا نه.
Last edited by naamre; 01-02-2011 at 10:44.
اگر در مورد ادیت اطلاعات کافی داشته باشی بد نیست بهش فکر کنی ،اتفاقا شاید بعد از ادیت کیفیتی در حد G11/12 پیدا کنه ولی خروجی sx210 canon بهتره.
در مورد فیلمبرداری روش نمیشه حساب کرد(کیفیتش نامطلوبه)
این جملات در مورد HS10 هم درسته که البته لنز به مراتب بهتری داره
با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
با تشکر فراواندوست عزیز حرف شما صحیح هستش در صورتیکه فرد واقعا بودجه مورد نظر رو برای ادامه عکاسی در نظر داشته باشه .دوست من شما یه دوربین کامپکت دارید فکر نمی کنم صلاح باشه یه دوربین دیگه از این سطح رو انتخاب کنید . هر چند سری G کانن دوربین خیلی پیشرفته ایه ولی در نهایت یه کامپکته و اصلا قابل مقایسه با 550D نیست . همچنین HS10 . نکته اینجاست که شما وقتی دوربینی مثل 550D رو می خرید تقریبا در آغاز راهید و به تدریج باید امکانات بیشتری مثل لنز های متنوع فلاش اکسترنال و... به اون اضافه کنید و اگر هدفتون عکاسی حرفه ایه باید این مسیر رو طی کنید. اما قرار هم نیست همه تمامی امکانات رو از آغاز داشته باشند با لنز 18mm کانن که معادل 28mm میشه برای دوربینهای SLR لنز معمولیه و با لنز55mm که معادل 82mm هم میشه پرترهای خوبی گرفت. محدودیتها می تونن به شما کمک کنن که از قدرت ابتکار خودتون استفاده کنید.
بسیاری از افراد رو دیدم که با شوق و ذوق بسیار بدنه ای متوسط یا حتی گرون خریدن و هنوز بعد از چند سال با لنز کیت عکس می گیرن و حتی یک بار هم با فرمت raw عکس نگرفته اند !!! و شاید اصلا ندونند که چی هست !
من باز تاکید میکنم به دو چیز ...1 - بررسی خودتون که آیا واقعا تا این حد علاقه دارید که جدی ادامه بدید؟ 2 - اینکه هزینه های آینده رو می تونید پوشش بدید یا خیر ! رک و صادقانه می گم عکاسی هنر پرهزینه ای هستش .
غیر از بدنه و لنز کیت ، شما به بسته به علاقه به لنزهای واید ، زوم متوسط و زوم بلند و لنز های فیکس نیاز خواهید داشت . فلش ، ریموت ، سه پایه ، مموری ها ، فیلترها و حتی گریپ ها در صورت نیاز باید خریداری بشه و بسیار موارد دیگری هم هست .
در هر صورت پیشنهاد میدم بیشتر مطالعه کنید و همه جوانب رو در نظر بگیرید ... نکته دیگه هم اینکه هر روز از دست دادن لذت عکاسی با DSLR و لنزهای دلخواه بسیار سخت هستش !!!!![]()
قیافه SX210 که خیلی شاختر از H55 یا HX5 هستشنوشته شده توسط eybabaeybabaeybaba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درکل H55 و WX5 در حد SX210 نیستن فقط HX5 هستش که اونم امکانات دستی مثل کانن نداره![]()
کاملا با شما موافقم عکاسی حتی سرگرمی پرهزینه ایه بخش هنریشم که جای خود داره. کسی که می خواد شروعش کنه باید تصمیم جدی داشته باشه و با توجه به خواسته هاش انتخاب کنه. درسته امکانات خیلی موثرن ولی با همون دوربین کامپکت اتوماتیک هم می شه عکسهای حرفه ای گرفت
این عکس با دوربینPowerShot A1100 گرفته شده و برنده جایزه october 2010 سایت steves-digicams شده
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من خرید دوباره دوربینهایی مثل G12 یا HS10 می تونه نوعی دوباره کاری باشه .می شه با محدودیتهای همون دوربین ساخت هرچند امکان تنظیمات دستی نداره تا جایی که کاستیهای ابزار واقعا از پیشرفت جلوگیری کنه اونوقت با یه دوربینی SLR مرحله جدید رو شروع کرد .
دوست عزیز ممکنه کسی یه SLR رو به خاطر قیافش بخره و حتی همیشه روی اتوماتیک باهاش عکس بگیر. افراد مختلف سلیقهای متفاوتی دارن ولی موضوع اینه که در نهایت خروجی عکس یه SLR حتی روی مد اتو هم با یه دوربین کامپکت متفاوته و این تفاوت مشخصه. این دوستمون که به وسعش و هدفش از این خرید اشاره کرده پس بهتر انتخابی رو بکنه که سال بعد احساس نیاز به تجدید دوربین نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)