اینکارو کردم ولی نشد.
اینکارو کردم ولی نشد.
با سلام به همه
موقع بعضی بازیها مخصوصا زدن سریع دگمه های جهتی تصویر هنگ میکنه.vpu recoverبه صفحه میاد.لطفا کمک کنین تا مشکل رو حل کنم.
mainboard:abit AX78
cpu:amd phenom 8650
VGA:HIS4850 IceQ4 512MB
RAM:2GB
POWER:silverstone 500W
سلام دوستان
بازی Dracula Originنسخه ی دارینوس رو گرفتم و با این سریال وارد نصب نمیشه...
K7MH87SP34GG
اگر ممکنه سریال صحیح رو بهم بدین...
ممنون....
سلام
در مورد بازی generals zerro:hour من قبلا اون راه حلو که دوستمون گفته بود تست کردم حتی crack که گذاشته بودو دانلود کردمو نصب کردم اما فایده نداشت و بازم همه چد سریع منفجر میشه اگه راه حل دیگری هست خواهشا بگید
سلام
من تو بازی Red Alert 3 به مشکلی برخوردم !
وسطای بازی سیستم یهویی قطع میشه . تو دسکتاپ که میام ترکیب رنگها آبرنگی میشه و حالت ویندوز 98 رو به خودش می گیره که باید حتما Restart کنم .
گفتم شاید مال Dirext باشه . شاید هم .......
شماها کمک کنید ... کارت گرافیکیم هم Gforce 7300 512 هست . رم 1 و cpu 2160
منتظرم
Last edited by majid16367; 18-02-2009 at 01:56.
سلام ..من به تازگي بازي godfather را دانلود كردم!!..ميخواستم بدونم در مرحاه اول چكار بايد كرد!!....همان جايي كه داخل يك كوچه هست و يك نفر بايد بزني!!..من هر چي ميزنمش ..بازم انگار نه انگار اتفاقي نمي افته!!...چكار بايد كرد!!!؟كسي بازي كرده من را راهنمايي كنه؟/
سلام
من بازی arksector را گرفتم ونصب کردم ولی توی بازی مرحله اول جایی که هلکوپتر میاد از بازی میاد بیرون بدون هیچ eror
كسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
شما باید مشخصات دقیق سیستمت رو بدی (مشخصات دقیق سی پی یو و نوع گرافیکت) تا بشه رو بهتر راهنماییت کرد.اینکارو کردم ولی نشد.
شما باید درخواستت رو اینجا بدی.
سلام دوستان
بازی Dracula Originنسخه ی دارینوس رو گرفتم و با این سریال وارد نصب نمیشه...
K7MH87SP34GG
اگر ممکنه سریال صحیح رو بهم بدین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام ..من به تازگي بازي godfather را دانلود كردم!!..ميخواستم بدونم در مرحاه اول چكار بايد كرد!!....همان جايي كه داخل يك كوچه هست و يك نفر بايد بزني!!..من هر چي ميزنمش ..بازم انگار نه انگار اتفاقي نمي افته!!...چكار بايد كرد!!!؟كسي بازي كرده من را راهنمايي كنه؟
لطفا اینگونه مشکلات رو توی تاپیک خود بازی مطرح کنید چون کار خودتون خیلی سریع تر راه می افته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما اگه بازی سالم باشه احتمالا با یه آپدیت گرافیک و سی پی یو مشکلت حل میشه.سلام
من بازی arksector را گرفتم ونصب کردم ولی توی بازی مرحله اول جایی که هلکوپتر میاد از بازی میاد بیرون بدون هیچ eror
كسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
cpu: Intel pentium4 , 3.60 GHzشما باید مشخصات دقیق سیستمت رو بدی (مشخصات دقیق سی پی یو و نوع گرافیکت) تا بشه رو بهتر راهنماییت کرد.
VGA: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
main: ASRock (4CoreDual-VSTA)
RAM: 2G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)