مهدي جان ممنون دستت درستمرسي از اينكه زحمت كشيدي آموزش گذاشتي
![]()
مهدي جان ممنون دستت درستمرسي از اينكه زحمت كشيدي آموزش گذاشتي
![]()
خوبه ... اینم یه مدرک برای اونایی که میخوان همراه اول رو بی نقص جلوه بدن و همه مشکلات رو به ایرانسل نسبت بدن ... این ماجرا در خوشبینانه ترین حالت میگه تو هر سیستمی می تونه اشتباه اتفاق بیفته و سیستم مشتری مدار اون سیستمیه که اگه اشتباه از طرف خودش بود جبران کنه نه فرافکنی ... که متاسفانه تو ایران جبران اشتباهات خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کم دیده میشه ... و همش فرافکنی ... یعنی تقصیره خودته و ما بی نقص بی نقص هستیم !!
اتفاقا خیلی خوبه که همراه اول بزنه تو فاز رایگان ... اونموقع معملوم میشه یه من ماست چقدر کره داره ... من که دعا می کنه از این کارهای رایگان بکنه تا عیارش معلوم بشه به قولی:
تا مرد سخن نگفته باشد ...... عیب و هنرش نهفته باشد
دوست عزیز درست توضیح بده ...
1- بخاطر چی ایرانسل گرفته بودی؟
2- حالا چرا ایرانسل نامرده؟
1- براي بازي كردن
2- چون نميذاره بازي كنيم
البته شوخي كردم به دل نگيريد ولي خداييش سيمكارت اسباب بازي نيس.
آقت من یه یه هفته ای میشه gprs ام قطعه!
برای بقیه هم همینطوریه؟؟؟؟؟؟؟
سلام. صبح از خواب پا شدم. ديدم يه sms از طرف ايرانسل اومده با اين متن:
Dear Subscriber, your service has been soft suspended
معنيش رو فهميدم ولي نفهميدم برا چي فرستاده.چون هيچ اتفاقي تا الان نيافتاده.
اگه دوستان ميدونن براي چيه اين پيغام به منم بگن.
اصولا در سیستم های کامپیوتری وقتی سرویس دهنده با مشتری مشکلی داشته باشه و یا خلاصه به دلایلی مختلف اونو معلق یا ساسپند می کنه، باهاشون تماس بگیر بپرس مشکلی پیش اومده؟
سرویس چت ایران سل قطع شده؟
خوب چطور متوجه نشدین؟؟؟ راستش واسه این خریدم که از این 3 دقیقه 30 دقیقه یعنی از هر 30 دقیقه هزینه سه دقیقه رو بدیم واسه این گرفتم پاییز هم استفاده کردم اما چون شارژ کافی ندارم نمیتونم امتحان کنم که زمستون هم اینطوریه یا نه اما اگه بخوام اینطوری باشه باید چیکار کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)