تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 796 از 1547 اولاول ... 2966967467867927937947957967977987998008068468961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا این مصاحبه ای که یکی از مسئولین قاطر (شاتل) کرده و گفته ما پیگیر شبانه هستیم و دوست داریم اضافه بکنیم درسته؟
    من مخابرات دارم و دودلم برم دیدبان یا نه ولی اگه قرار باشه مجوز برای شبانه صادر بشه 100% مخابرات دوباره شبانه میذاره و دیدبان 100% شبانه نمیذاره.
    خودمون کم بدبختی و استرس و مشغولیت ذهنی داشتیم الان این اینترنتم بهش اضافه شد

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این مصاحبه ای که یکی از مسئولین قاطر (شاتل) کرده و گفته ما پیگیر شبانه هستیم و دوست داریم اضافه بکنیم درسته؟
    من مخابرات دارم و دودلم برم دیدبان یا نه ولی اگه قرار باشه مجوز برای شبانه صادر بشه 100% مخابرات دوباره شبانه میذاره و دیدبان 100% شبانه نمیذاره.
    خودمون کم بدبختی و استرس و مشغولیت ذهنی داشتیم الان این اینترنتم بهش اضافه شد
    شبانه رایگان و سایر سیاستهای تشویقی مثل بسته های نماوا و شاتل لند ادامه خواهند داشت.

3. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شبانه رایگان و سایر سیاستهای تشویقی مثل بسته های نماوا و شاتل لند ادامه خواهند داشت.
    سرویسایی که بچه ها الان دارن منظورم نیستا.
    مثلا من یه سرویس غیرحجمی جدید بخرم بازم شبانه داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله بله منم سرویسهای جدید منظورم هست داره شبانه ) jh =
    سرویسایی که بچه ها الان دارن منظورم نیستا.
    مثلا من یه سرویس غیرحجمی جدید بخرم بازم شبانه داره؟

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

در مورد شبانه ها خبر ندارین ؟
    حالا ک گفتن حذف نمیشه به چه سیاستی ادامش میخان بدن ؟

در ضمن فکر کنم دیگه سرعتو باز نذارن با این وضع ، درسته ؟
    Last edited by MW_ARDEN; 02-12-2017 at 18:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله بله منم سرویسهای جدید منظورم هست داره شبانه ) jh =
    عهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه.خداییش؟ برم تو سایت شاتل نوشته؟ خب اینجوری باشه شاتل میگیرم فقط بدبختی تو مرکز ما کمبود پورت داره
    یعنی اگه قرار باشه با گیگایی که برای هرماه درنظر گرفتن شبانه هم ارائه بشه من یکی هیچ مشکلی با سرویسای جدید ندارم.چرا؟ چون حتی در ماه 30 گیگ هم کارمو راه میندازه ولی از اونور مشکل دانلود دارم.
    بالاخره فیلم میبینم.سریال میبینم.نه برای کاسبی و فروش.برای دیدن خودم.این اپدیتا دهنه ادمو صاف میکنه الان تلویزیونم فریمورش 1.7 گیگه هر ماهم یکی دو بار اپدیت براش میاد.گوشی اپدیت میخواد کنسول اپدیت میخواد کلا همه چی اپدیت میخواد و بدون شبانه اصلا اپدیت کردن شدنی نیست

9. 3 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یعنی بسته شاتل لند رو دوباره اضافه میکنند؟ چون الان حذف شده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در جریان باشید این تعرفه ها پیشنهادی از سوی شاتل هست فعلا و تصویب نشده توسط وزارت ارتباطات پس در نتیجه امکان تغییرش زیاده البته نه اینکه بدتر بشه یا حجم کم بشه دوباره نه یه سری ابهامات وجود داره وزارت ارتباطات گفته شرکت ها کل حجمش رو باید اینترنت بین الملل بده و حق سوا سازی اینرتنت داخلی خارجی نداره فقط باید کاربر اگر حجم داخلی مصرف کرد براش نصف حساب بشه.
    متن خبر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعیه فعلی شاتل 11آذرماه:

با درود بی‌گمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبه‌ی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویس‌های حجمی و ارایه‌ی سرویس‌های غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفه‌های جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پی‌گیری‌هایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر می‌رسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبه‌ی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفه‌های جدید شدیم تا برای قیمت سرویس‌ها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم. آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانواده‌ی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاورده‌ایم و رضایت آنان، پیش فرض همه‌ی فعالیت‌های ماست.
    با سپاس شاتل

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مصوبه خیلی بهتر شد برای کاربر ها
    قدیم تا حرف می زدی میگفت شما الا نحداکثر با سرعت 25 کیلوبایت بر ثانیه باید دانلود کنی و 150 کیلوبایت دانلود میکنی و منت هم میزاشت.
    بعد هم دستشون باز بود...با قیمت و حجم و سرعت هر جور دوست داشتند بازی میکردند...یک سیاست بدی بود...عملا هر شرکت 100 تا تعرفه و سرویس برای خودش درست کرده بود.
    الان دستشون بسته شده...قیمت یکسان هست و سرعت باید تضمین بشه و ترافیک شناور هست و سرعت هم میتونند بالاتر بدن
    تنها راهی که میشد از پس شرکت های اینترنتی بر امد همین بود..وگرنه من یادمه واعظی وزیر قبلی چند بار قیمت ترافیک رو کم کرد برای شرکت ها اما دیدیم هزار تومن هم کسی بهمون تخفیف نداد یا ترافیک بیشتر بده
    همش رو شرکت ها میخوردند

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شاتل سرویس جدید اضاف کرده داخلی نامحدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •