تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 1320 اولاول ... 2966967467867927937947957967977987998008068468961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

4G PLUS همراه اول به چه صورتی است . منظورم از تجمیع 2 باند به دست میاد یا نه ؟ الان شهر ما تحت پوشش رفته ولی هیچ خبری از هیچ چیزی نیست ؟ چطوریا هستش ؟ من هر چقدر با مودم گشتم فقط باند 1800 هستش باند دیگه ای وجود نداره . ولی ایرانسل الان شهر ما رو دو باند 1800 و 2600 داره 4G میده و با تجمیع هر دو و داشتن مودم یا گوشی 4G PLUS راحت میشه وصل شد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

با تشکر مجدد از همراه اول که تانوما زد رو دکل اس شد نی نی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اینارو میخری یا ازین اکانت هکیاست؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای اینترنت همراه اول خبری داره بذاره اینجا ببینیم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من از وقتی سیمکارتمو 4g کردم سرعت شبانم از 250 کیلوبایت بالاتر نمیره همش هم نوسان داره قبلا اینجور نبود تا 3مگابایت میرفت مثل الان هم نوسان نداشت به نظرتون مشکل از چیه؟یه سیمکارت معمولی بگیرم یا برا همین سیمکارتم شکایت بفرستم به 195؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من از وقتی سیمکارتمو 4g کردم سرعت شبانم از 250 کیلوبایت بالاتر نمیره همش هم نوسان داره قبلا اینجور نبود تا 3مگابایت میرفت مثل الان هم نوسان نداشت به نظرتون مشکل از چیه؟یه سیمکارت معمولی بگیرم یا برا همین سیمکارتم شکایت بفرستم به 195؟؟؟؟
    منم همین مشکلو دارم هر چقدر هم به پشتیبانی میگم زیربار نمیره...بار اخر بعد کلی استدلال گفت باید سیمکارت رو ببری دفتر خدماتی بررسی فنی بشه و این چرت و پرتا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    منم همینه مشکلم. سرعتم رو محدود کرده روی 260 کیلوبایت. هر چقدر هم رنگ زدم فایده نداشت. دو سال پیش هم شبانه رایگان مخابرات داشتم بعد یکماه محدودم کرد. این مسخره بازیها فقط از همراه اخر و مخابرات مزخرف سر میزنه

9. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منم همینه مشکلم. سرعتم رو محدود کرده روی 260 کیلوبایت. هر چقدر هم رنگ زدم فایده نداشت. دو سال پیش هم شبانه رایگان مخابرات داشتم بعد یکماه محدودم کرد. این مسخره بازیها فقط از همراه اخر و مخابرات مزخرف سر میزنه
    زنگ میزنی باور نمیکنن فکر میکنن همه مثل خودشون بیسوادن...بنظرم کسایی که این مشکل رو دارن تو پیچ اینستای همراه اول اعتراض کنند مفیدتره...من کامنت گذاشتم براشون ولی یه دست صدا نداره متاسفانه

11. این کاربر از ehsanehsan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زنگ میزنی باور نمیکنن فکر میکنن همه مثل خودشون بیسوادن...بنظرم کسایی که این مشکل رو دارن تو پیچ اینستای همراه اول اعتراض کنند مفیدتره...من کامنت گذاشتم براشون ولی یه دست صدا نداره متاسفانه
    در مورد سیمکارت که قطعا چرت گفته و ربطی به سیمکارت نداره اما اینکه سرعت در 4g کمتر از 3g باشه چندان چیز غریبی نیست خصوصا در همراه اول. درمنزل ماهم سرعت 4g کمتر از 3g هست تقریبا نصف و من برای دانلود اجبارا گوشی و مودم رو رو حالت 3g میگذارم.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

13. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. من افت سرعت شدید دارم در حدی که حتی وقتی دیتا رو روشن میکنم کلا آنتنم میره. تماس گرفتم با همراه اول 10 روز پیش بهم زنگ نزدن . دوباره چند روز پیش زنگ زدم گفتم چی شد پس ؟ اگه قرار به پیگیری نیست بگید
    گفت اون منطقه شما قراره ی BTS جدید نصب بشه تاریخ نصب هم 11 آذر ماه یه همچین چیزی گفتن .
    گفتم چرا اینهمه مدت طول میکشه ؟ مگه نمیگید این منطقه مشکل جدی داره ؟ میگه برنامه شون واسه اون موقع اس

خیلی کند هستن. فقط موقع پول گرفتن خیلی سریعن

15. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •