حاجی آواتارت چقدر آشناست احیانا چمستانی نیست خواننده محبوب![]()
حاجی آواتارت چقدر آشناست احیانا چمستانی نیست خواننده محبوب![]()
استاد بزرگ دی جی صفر گلردی برنده 10 جایزه گرمی آلبوم های ایشان چندین ملیون نسخه در سراسر دنیا فروش داشته![]()
Last edited by Ennio; 07-08-2013 at 14:05.
صفر درسته
نه عزیز چمستانی نیست آملی هستش
هیچ کارمند مخابرات یا نماینده مخابرات کسی را مجبور به دریافت سرویس Adsl از شرکت مخابرات نکرده
و همه کاربر ها با اختیار خودشان از سرویس های مخابرات استفاده میکنند هرکسی هم که الان از کیفیت سرویس ها راضی نیست می تونه سرویس خودش را لغو کنه
شما قبلا پارس انلاین داشتی ماهی 14 یا 15 تومن می دادی ترافیک هم حد اکثر بهت 8 گیگ میدادن شبا هم اگه کامپیوتر 5 ساعت روشن بود میتونستی 2 گیگ دانلود کنی
اما در شرکت مخابرات شما می توانید تنها با 14 هزار تومان 999 گیگ ترافیک خریداری کنی اون هم با سرعت دانلود بالای 250 و 300
که هیچ شرکتی در ایران همچین سرعتی را با 999 گیگ ترافیک نمیده
شما هم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی می تونی مثل قبلا از همون شرکت پارس انلاین استفاده کنی
من مطمئنم که کاربرای مخابرات الان هم که کیفیت ها فوق العاده ضعیف هستند دلشون نمیاد که برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرن
چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
چون تجربه اش را در گذشته داند
تشكر از بابت قراردادن اين لينك
مشكل اساسي همين جاست؛ قسمتي از متن:
شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را از خارج کشور خریداری میکند و از درون شبکه داخلی خود عبور داده و به خدمات دهندگان اینترنتی تحویل میدهد. تمامی مراحل مذاکره، خرید و توزیع اینترنت برعهده این شرکت است. هیچ شرکت خصوصی یا دولتی دیگری حق خرید پهنای باند و ورود آن به کشور را ندارد.
دقیقا با شما موافقم من خودم به خاطر اینکه مخابرات میدونم تو چند روز آیند سرعت رو خوب میکنه حاضر نیستم جای دیگه بری برم چون میدونم که دوباره باید برگردم مخابرات نمیتونم ولش کنم
در ضمن مخابرات تغییراتش مثل کیفیتش پایدار نیست هر لحظه تغییر میکنه الان سرعتت داغونه ممکنه چند روز دیگه از قبل بهتر بشه یا کلا قطع بشه
از این تغیراتش خوشم میاد
سرویس های مشترکین شاتل هم دچار اختلال شده...من الان با شاتل میخواستم تو سایت فوتبال 3 بازی استقلال فجر رو دانلو کنم ...نشد که نشد...پشیمون شدم...وضعیت اینترنت تو شهر گلوگاه افتضاح شده....به خاطر مسئولین بی عرضه بی سوادشه....که نمیدونن کیلو بایت چیه...شبکه چیه...خاک تو سرشون......یکی تو پستش نوشته بود مسئولین زحمت کش....یاد مواد افتادم...ممکنه مسئولین کشور مخصوصا تو مازندران دنبال کشیدن باشن.....ولی بخاطر این جور مسائل خیلی بی خیال تر از اونی هستند که فکر میکنید....![]()
نه بابا.... آقایون محترم مگه پست این رفیقمونو mohammad.t نخوندین که میگه مال خوزستان هم مشکل داره؟
اگه هنوز دوزاریتون جا نیفتاده باید بگم مخابرات درست بشو نیست!
جالبه این داداش درزی هم طوری از اختلالات گذشته مخابرات صحبت میکنه انگار که از افتخاراتشه!"چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
چون تجربه اش را در گذشته داند "
تا کی قراره نت یه هفته دو هفته یا حتی یه ماه مثل الان قطع بشه و ما صبر منیم تادرست بشه؟بر فرض درست شدن طبق صحبت همین دوستمون جناب آقای درزی باز هم تضمینی نیست که دوباره خراب نشه.
خدا رو شکر پشتیبانی مخابراتم که همتون میدونید چطوریه.
من حاظرم دو برابر این قیمتو بدم ولی بمن تضمین بدن که در تمام مدت دوره ی سرویسم از یک نت با ثبات برخوردارم
من از شاتل رفتم فقط به دلیل اینکه یه هفته خراب بود که بعدها متوجه شدم مشکل از کل کشوره! من از آسیاتک رفتم فقط به این خاطر که در طول یکروز نتم ثابت نبود!الان مخابرات مثل جهنم میمونه!
Last edited by mey123; 07-08-2013 at 15:08.
دوست عزیز لطفا متن پست بنده را کامل و بدون تخلص بگذارید
و از دستکاری در ان اجتناب نمایید
با تشکر
متاسفانه افت سرعت به امروز یا دیروز یا یک هفته پیش مربوط نمیشه بلکه دقیقا از روز پس از انتخابات رفته رفته سرعت کم و کمتر شد و الان 10 روز ِ که به حد مرگ رسید. اگر کمی مسئولیت پذیری وجود داشت دست ِ کم یک هفته ای بایستی این مشکلات مرتفع میشد ولی متاسفانه هروز قول فردا رو دادن و الانشم معلوم نیست آیا این هفته ماجرا به خیر و خوشی ختم میشه یا نه. کاش اون مسئول وظیفه شناس میومد شفاف میگفت بدلیل این موضوع و تا تاریخ فلان مشکل حل خواهد شد پس شما تا اون زمان صبر کنید. اما میبنید که چندین هزار مشترک منتطر و آرزوی چنین اتفاقی رو دارن. واقعا کدوم ISP تو دنیا پیدا میشه که این همه مدت اینترنتش به این شکل باشه اونم کسی که ادعا میکنه بیشترین مشترک رو داره.
Last edited by sazman1; 07-08-2013 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)