تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 1421 اولاول ... 2966967467867927937947957967977987998008068468961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

اینترنت درست شده
    همه شهر ها سرعتشون مضخرفه
    حاجی آواتارت چقدر آشناست احیانا چمستانی نیست خواننده محبوب

داره خودمونی میشه Ennio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

استاد بزرگ دی جی صفر گلردی برنده 10 جایزه گرمی آلبوم های ایشان چندین ملیون نسخه در سراسر دنیا فروش داشته
    Last edited by Ennio; 07-08-2013 at 14:05.

3. 2 کاربر از Ennio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amol75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    خطر[AMOL] خطر

پيش فرض

استاد بزرگ دی جی سفر گلردی )
    صفر درسته
    حاجی آواتارت چقدر آشناست احیانا چمستانی نیست خواننده محبوب
    نه عزیز چمستانی نیست آملی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من ديگه حرفي ندارم!
    به هر حال من ادامه نمي دم بحث رو چون ما خودمون تاپيك داريم كه دعوا نشه!
    پيگيري هم مي كنم ببينم شنبه هم تعطيله ببينم يكشنبه انشالله وضعيت نت استانتون رديف بشه شما هم سرعت بالا داشته باشيد انگار ما داريم!
    ولي اگه مي خواستم جواب بدم حرف زياد دارم گفتم نمونه اش همين كه قبلا شركت هاي خصوصي مثل پارس آنلاين داشتيم 14-15 تومن مي داديم ماهي شبي 2 گيگ رو مي گرفتيم روز هم سرعت عين فرفره بود. الان من ماهي 17 دادم 256 نامحدود خب 30 روز 24 ساعته دانلود كنم اصلا مودم و برق و كامپيوتر هيچ مخ خودم دود ميكنه!
    كلام اخر اينكه پهناي باند در ايران خيلي خيلي گرون هست كافيه بخوايد يه وي پي اس بخريد متوجه مي شيد. بنابراين فرقي نمي كنه اسمش اينترنت پرسرعت نامحدود باشه يا محدود هيچ شركتي الكي سرعت بالا نميده مگه اينكه بخواد مشتري جذب كنه.
    الان مي گيد همه راضي هستند يه نفر ناراضي باشه تخليه مي كنن خط رو كه بره از جايي ديگه بگيره؟
    (مثلا خواستم چيزي نگم!)

هیچ کارمند مخابرات یا نماینده مخابرات کسی را مجبور به دریافت سرویس Adsl از شرکت مخابرات نکرده

و همه کاربر ها با اختیار خودشان از سرویس های مخابرات استفاده میکنند هرکسی هم که الان از کیفیت سرویس ها راضی نیست می تونه سرویس خودش را لغو کنه

شما قبلا پارس انلاین داشتی ماهی 14 یا 15 تومن می دادی ترافیک هم حد اکثر بهت 8 گیگ میدادن شبا هم اگه کامپیوتر 5 ساعت روشن بود میتونستی 2 گیگ دانلود کنی

اما در شرکت مخابرات شما می توانید تنها با 14 هزار تومان 999 گیگ ترافیک خریداری کنی اون هم با سرعت دانلود بالای 250 و 300
    که هیچ شرکتی در ایران همچین سرعتی را با 999 گیگ ترافیک نمیده

شما هم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی می تونی مثل قبلا از همون شرکت پارس انلاین استفاده کنی

من مطمئنم که کاربرای مخابرات الان هم که کیفیت ها فوق العاده ضعیف هستند دلشون نمیاد که برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرن
    چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند

6. 6 کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تشكر از بابت قراردادن اين لينك
    مشكل اساسي همين جاست؛ قسمتي از متن:
    شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را از خارج کشور خریداری می‌کند و از درون شبکه داخلی خود عبور داده و به خدمات دهندگان اینترنتی تحویل می‌دهد. تمامی مراحل مذاکره، خرید و توزیع اینترنت برعهده این شرکت است. هیچ شرکت خصوصی یا دولتی دیگری حق خرید پهنای باند و ورود آن به کشور را ندارد.

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

هیچ کارمند مخابرات یا نماینده مخابرات کسی را مجبور به دریافت سرویس Adsl از شرکت مخابرات نکرده

و همه کاربر ها با اختیار خودشان از سرویس های مخابرات استفاده میکنند هرکسی هم که الان از کیفیت سرویس ها راضی نیست می تونه سرویس خودش را لغو کنه

شما قبلا پارس انلاین داشتی ماهی 14 یا 15 تومن می دادی ترافیک هم حد اکثر بهت 8 گیگ میدادن شبا هم اگه کامپیوتر 5 ساعت روشن بود میتونستی 2 گیگ دانلود کنی

اما در شرکت مخابرات شما می توانید تنها با 14 هزار تومان 999 گیگ ترافیک خریداری کنی اون هم با سرعت دانلود بالای 250 و 300
    که هیچ شرکتی در ایران همچین سرعتی را با 999 گیگ ترافیک نمیده

شما هم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی می تونی مثل قبلا از همون شرکت پارس انلاین استفاده کنی

من مطمئنم که کاربرای مخابرات الان هم که کیفیت ها فوق العاده ضعیف هستند دلشون نمیاد که برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرن
    چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند
    دقیقا با شما موافقم من خودم به خاطر اینکه مخابرات میدونم تو چند روز آیند سرعت رو خوب میکنه حاضر نیستم جای دیگه بری برم چون میدونم که دوباره باید برگردم مخابرات نمیتونم ولش کنم
    در ضمن مخابرات تغییراتش مثل کیفیتش پایدار نیست هر لحظه تغییر میکنه الان سرعتت داغونه ممکنه چند روز دیگه از قبل بهتر بشه یا کلا قطع بشه
    از این تغیراتش خوشم میاد

9. 3 کاربر از hossein 1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajady68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سرویس های مشترکین شاتل هم دچار اختلال شده...من الان با شاتل میخواستم تو سایت فوتبال 3 بازی استقلال فجر رو دانلو کنم ...نشد که نشد...پشیمون شدم...وضعیت اینترنت تو شهر گلوگاه افتضاح شده....به خاطر مسئولین بی عرضه بی سوادشه....که نمیدونن کیلو بایت چیه...شبکه چیه...خاک تو سرشون......یکی تو پستش نوشته بود مسئولین زحمت کش....یاد مواد افتادم...ممکنه مسئولین کشور مخصوصا تو مازندران دنبال کشیدن باشن.....ولی بخاطر این جور مسائل خیلی بی خیال تر از اونی هستند که فکر میکنید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من کاملا با نظر شما مخالفم

مخابرات با کم کردن مقدار سود خود و ارائه سرویسی باکیفیت تر و با سرعت بیشتر نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری و رضایت کاربرای خودش را دارد

جان من؟کی رو مسخره میکنی داداش؟

مشترکین مخابرات کاملا از قیمت ها و سرعت و کیفیت سرویس های مخابرات راضی هستند

جان من؟ سرعت وکیفیت چیه دیگه؟ خوردنیه؟

ولی در بعضی اوقات این قعطی ها زیادی و پایین امدن سرعت دانلود باعث ناراحتی مشترکین می شود

بعضی اوقات؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

که این مشکلات هم با تدبیر مسئولان زحمت کش مخابرات که چند وقته شبانه روز در حال بررسی این مشکلات هستند تا بتوانند کیفیت را بطور سابق برگرداند
    انصافا این تیکه رو خوب اومدی

همنچنین خدمت کاربران عرض کنم که مخابرات در اینده سرویس های گوناگونی را ارائه خواهد داد
    نه بابا.... آقایون محترم مگه پست این رفیقمونو mohammad.t نخوندین که میگه مال خوزستان هم مشکل داره؟
    اگه هنوز دوزاریتون جا نیفتاده باید بگم مخابرات درست بشو نیست!
    جالبه این داداش درزی هم طوری از اختلالات گذشته مخابرات صحبت میکنه انگار که از افتخاراتشه!"چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
    چون تجربه اش را در گذشته داند "
    تا کی قراره نت یه هفته دو هفته یا حتی یه ماه مثل الان قطع بشه و ما صبر منیم تادرست بشه؟بر فرض درست شدن طبق صحبت همین دوستمون جناب آقای درزی باز هم تضمینی نیست که دوباره خراب نشه.
    خدا رو شکر پشتیبانی مخابراتم که همتون میدونید چطوریه.
    من حاظرم دو برابر این قیمتو بدم ولی بمن تضمین بدن که در تمام مدت دوره ی سرویسم از یک نت با ثبات برخوردارم
    من از شاتل رفتم فقط به دلیل اینکه یه هفته خراب بود که بعدها متوجه شدم مشکل از کل کشوره! من از آسیاتک رفتم فقط به این خاطر که در طول یکروز نتم ثابت نبود!الان مخابرات مثل جهنم میمونه!
    Last edited by mey123; 07-08-2013 at 15:08.

12. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز لطفا متن پست بنده را کامل و بدون تخلص بگذارید
    و از دستکاری در ان اجتناب نمایید

با تشکر

14. این کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

متاسفانه افت سرعت به امروز یا دیروز یا یک هفته پیش مربوط نمیشه بلکه دقیقا از روز پس از انتخابات رفته رفته سرعت کم و کمتر شد و الان 10 روز ِ که به حد مرگ رسید. اگر کمی مسئولیت پذیری وجود داشت دست ِ کم یک هفته ای بایستی این مشکلات مرتفع میشد ولی متاسفانه هروز قول فردا رو دادن و الانشم معلوم نیست آیا این هفته ماجرا به خیر و خوشی ختم میشه یا نه. کاش اون مسئول وظیفه شناس میومد شفاف میگفت بدلیل این موضوع و تا تاریخ فلان مشکل حل خواهد شد پس شما تا اون زمان صبر کنید. اما میبنید که چندین هزار مشترک منتطر و آرزوی چنین اتفاقی رو دارن. واقعا کدوم ISP تو دنیا پیدا میشه که این همه مدت اینترنتش به این شکل باشه اونم کسی که ادعا میکنه بیشترین مشترک رو داره.
    Last edited by sazman1; 07-08-2013 at 15:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •