اقا ما طرح خانواده ها البته بدون دانلود شبانه ساعت 1 به بعد نمی تونم صفحه باز کنم شب که می خوام کلیپ ببینم سرعت 1 کیلو ما که پول میدیم شبانه هم نداریم چرا ؟؟؟؟؟
اقا ما طرح خانواده ها البته بدون دانلود شبانه ساعت 1 به بعد نمی تونم صفحه باز کنم شب که می خوام کلیپ ببینم سرعت 1 کیلو ما که پول میدیم شبانه هم نداریم چرا ؟؟؟؟؟
با سلام
ببین دوست عزیز اینکه همه چیز را به اینترنت و سرعت آن ربط بدهید زیاد مناسب و خوب نمیباشد اگر سرعت جدا از مشکلات موجود مانند خرابیها و مشکلات شرکت زیر ساخت در شب گند میباشد بخاطر هجوم لیش از حد استاده شب رایگان میباشد بهتر من یک مثالی بزنم
میگن سینما هویزه که ظرفیت ان 200 نفر میباشد فیلم جدید آمریکایی را به نمایش گذاشته و بلیط آن هم 10 هزار تومان میباشد ولی شبها ساعت 20 تا 22 رایگان میباشد فکر میکنی چی بشه خب ظرفیت محدود و متقاظی زیاد مسئول سینما سعی میکنه بجای 200 نفر 600 نفر جا بدهد ولی مشکلات کرما محیط بوجود می آید و سرویسهای بهداشتی دچار مشکل میشود و.... خب سرویس اینترنت رایگان هم یک سرویس برای جذب مشتری میباشد که چنین مشکلاتی ایجاد کرده
در رابطه با حمایت از شما عزیزان هر شخصی میبایستی ملی و برای تئسعه گشور خود فکر و عمل نماید و تجربیات دیگر کشورها را مطالعه و برای پیاده سازی در این مملکت بکار گیرد نه اینکه ضد تبلیغ در چهت توسعه شود و باعث کاهش اعتماد به نفس دیگران شود ما هم در شرکت مخابرات به دنبال این هستیم انشاا....
با عرض سلام خدمت جناب مهندس
منظور این دوستمون طرح نبود طراحی بنر تبلیغاتی بود.
در ضمن جناب مهندس چطوره اصلا برای هر فرد که از مخابرات اینترنت می خره یه طرح اختصاص بدین این بهتر نیست؟؟؟
الان خودتون می دونین این طرح ها چیه و چه ویژگی هر کدومش داره؟
با تشکر
میتونید تجربه کنید
ما هم بدنبال این هستیم گه مشکل شما را به نوعی حل کنیم و به شما حق میدهم و عذر خواهی میکنم حتما مشکل شما به نوعی حل خواهیم کرد
شما راهنمایی کنید تا بتونم پسخ شما را هم بدهم
پست های قبلی درست بعد از اخرین خروج شما از سایت پر از سوال هستند از همگان
همه ی حرفا توی این لینکی که دوستمون گذاشتن گفته شده
جناب مهندس لطفا پاسخ خودتون رو در مورد این لینک هم بفرمایید.
اگه دروغه بگین دروغه
ما که در عمل داریم همینو می بینیم .
ملک جعفریان عزیز الان میشه بگین چرا طرح بعثت رو قیمت یک ماه اعتبار زمانی بدون حجم رو میدین 7950 تومن؟
آقای ملک جعفریان چرا به این دوستان اینترنت نامحدود ارائه نمیکنین؟ مگر مخابرات مشهد چه فرقی با تهران داره؟ اینقدر با اسامی مختلف طلایی و برنز و ... اینا بازی نکنین. والله خیلی خنده داره.تهران ا مگ نامحدود ماهی 39 تومن سرعت عالی و 2 مگ نامحدود ماهی 74 تومن. اینقدر دوستان رو با اینترنت شبانه اذیت نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)