تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 827 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی این مدل اینطوریه که محدودیت وصل کردن وسایل نداره یعنی نیازی به جمع کردن میزان آمپر کل وسایل منزل نیس و کل سیستم برق در ابتدای منزل وارد این سیستم میشه و تنظیم شده در اختیار بقیه وسایل قرار میگیره؟
    خب این خیلی بهتر از مدلیه که مثلا چند تا پریز داره و هی باید حواسمون به میزان آمپر وسایل باشه؟ درسته؟
    ضمنا چرا خیلیا مثل من از این وسایل بی اطلاع بودن و چرا تبلیغی ازش نمیشه و اینکه آیا برا همه منازل ضروریه بودنش؟

آخ یه سوال مهم داشت یادم میرفت.. من تازه یه هارد وسترن دیجیتال خریدم. من اصلا از امکاناتش مث بکاپ گیری و اینا نمیدونم باید چطور استفاده کرد رو جعبه اش کلمه پرمیوم بود ولی خود فروشنده ها فقط میگن اولترا.. اگه لینکی برا آموزش استفاده از امکانات این نسخه هست لطفا برام بذارین.
    ممنونم
    مدلی که داریم حداکثر 25 آمپر هست و اگر بیشتر از این میزان بشه سوت هشدار دهنده به صدا درمیاد . اگر وسیله های برقی پرمصرف مثلاً کولرگازی دارید باید مدلهایی با آمپر بالاتر خریداری کنید . پیشنهاد میکنم ادامه اینجور بحثها ، مشاوره و راهنمایی در مورد خرید ترانس و استابیلایزر رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید .

اینکه آیا برا همه منازل ضروریه بودنش؟
    همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر نوسان برق و افت و افزایش ولتاژ دارید استفاده از این ترانسها ضرورت داره .

اگه لینکی برا آموزش استفاده از امکانات این نسخه هست لطفا برام بذارین.
    در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک توضیحات کاملی در مورد نحوه استفاده از نرم افزارها دادم .

با سلام هارد پاسپورتی با ظرفیت بیش 4 گیگ هم هست؟
    سلام .

اگر منظورتان بیش از چهارترابایت هست فعلاً خیر .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

اگر منظورتان بیش از چهارترابایت هست فعلاً خیر .
    بله ببخشید 4ترا منظورم بود
    فکر کنم وسترن داشت؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای ارشیو فیلم وعکس به یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی یا نهایت 2 ترابایتی احتیاج دارم ،راستش نمیدونم چه ویژگی هایی در انتخابم باید لحاظ کنم ،لطفا یه مدل معرفی کنید ،البته زیبایی برام اهمیت نداره.
    کسی نیست یه جوابی به ما بده!!؟

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بله ببخشید 4ترا منظورم بود
    فکر کنم وسترن داشت؟
    بله وستـرن دیجیتال مدل 4 تـرابایتی هم داره ولی اخـیرا معرفی شده بعید میدونم بتونید داخل کشـور پیدا کنید.
    اگر اصرار به حجم بیشتر به صورت "اکسترنـال" دارید میتونید از enclosure های مختلف استفاده کنید و هـاردهای Internal رو داخلش بگذارید، زیاد هم گرون نیست. مثلا مدلهایی هستش که متونید 3تا هـارد 8تـرابایتی رو داخل این enclosure بذارید و با یه تک USB به راحتی به PC وصل کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال دو ترابایت میخوایم برای ارشیو فیلم موزیک و... که نمیخوام فایل ها از دست برن. استفادم هم شاید خیلی زیاد نباشه چه مدلی رو پیشهاد میکنید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium و Seagate Backup Plus Slim خوبن؟ کدوم بیشتر پیشنهاد میشه؟
    Last edited by Panther_X; 02-07-2016 at 22:54.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال دو ترابایت میخوایم برای ارشیو فیلم موزیک و... که نمیخوام فایل ها از دست برن. استفادم هم شاید خیلی زیاد نباشه چه مدلی رو پیشهاد میکنید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium و Seagate Backup Plus Slim خوبن؟ کدوم بیشتر پیشنهاد میشه؟
    درود اگر برای آرشیو میخواید توصیه میشه از نوع رومیزی (Desktop) خریداری نمایید. در مورد برند سیگیت و وسترن هم پسند مدل ظاهری خودتون مهمه... هر دوتا برند از بهترین و معروفترین برندهای هارد هستن.
    Last edited by DJ POLESTAR; 05-07-2016 at 00:04.

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reXam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای ارشیو فیلم وعکس به یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی یا نهایت 2 ترابایتی احتیاج دارم ،راستش نمیدونم چه ویژگی هایی در انتخابم باید لحاظ کنم ،لطفا یه مدل معرفی کنید ،البته زیبایی برام اهمیت نداره.
    سلام
    بهترین هارد 2 ترابایتی که برای استفاده شما بشه خرید
    Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB
    هست، قیمتش حدود 300 تومنه
    دقیقا همین مدل 1 ترابایتی هم داره که حدود 200 تومنه.
    ولی خب اگر میتونید 2 ترابایتی رو بگیرید حتما اون رو بگیرید.
    ویژگی مهمی هم که باید در نظر داشته باشید گارانتی و ضمانت تعویض در صورت خرابی از جعبه هست.
    چون برای دوستان دقیقا این حالت پیش اومده که هارد رو از جعبه درآوردند و کار نمیکرده ولی چون ضمانت تعویض داشته راحت تعویض کردند براشون و هیچ مشکلی نداره.

البته Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB هم هارد بسیار خوبیه
    مدل 1 ترابایتیش هم موجوده
    قیمت هاشون هم مثل همون وسترن هاست
    Last edited by reXam; 03-07-2016 at 20:58.

10. این کاربر از reXam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

هارد های وسترن مثل هاردهای adata مدل ضد ضربه نداره؟ کاور یا جعبه ی مخصوصی برای نگهداری هارد های وسترن نیست؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد های وسترن مثل هاردهای adata مدل ضد ضربه نداره؟ کاور یا جعبه ی مخصوصی برای نگهداری هارد های وسترن نیست؟
    باکس مخصوص ضد ضربه توسط وسترن دیجیتال ساخته شده (WD Nomad) ولی در بازار کشور پیدا نمیشه و همچنین فکر نکنم مناسب برای مدلهای جدید my passport ultra باشه (فقط مناسب برای مدلهای قدیمی my passport) . میتونید یه کیف عادی تهیه کنید که بنظرم کافی هست گرچه برخلاف WD Nomad برای استفاده باید هارد اکسترنال حتماً از کیف بیرون آورده بشه .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بین این دو مدل (ADATA HD710M External Hard Drive - 1TBو Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB) کدام یک بهتر هست ؟قبلا وسترن دیجیتال داشتم واقعا عالی بود ولی یه مقدار برای ضد ضربه بودن adta مردد شدم هارد داخل این دو مدل سازنده خود شرکت adta و وسترن هست یا از نمونه های توشیبا استفاده میکنند؟
    Last edited by arash16a; 08-07-2016 at 07:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •