اینم بالاترین سرعت شبانه من دوستان ساعت 2:17 دقیقه این تست رو گرفتم
سرویس 128 با ظرفیت ماهیانه 4 گیگ که وقتی حدود 1 ساعت نشستم مقدار دریافتی و ارسالی خودم رو جمع زدم دید نزدیک 600 مگ اصلاً وجود خارجی نداره ولی از ظرفیتم کم شده
اینم بالاترین سرعت شبانه من دوستان ساعت 2:17 دقیقه این تست رو گرفتم
سرویس 128 با ظرفیت ماهیانه 4 گیگ که وقتی حدود 1 ساعت نشستم مقدار دریافتی و ارسالی خودم رو جمع زدم دید نزدیک 600 مگ اصلاً وجود خارجی نداره ولی از ظرفیتم کم شده
سلام داداش وضعیتت بد نیست... اما کم شدن سرعت در شب یه چیز کاملا کشوری هست! یعنی الان شما تو کل تاپیک شاید 1 یا 2 تفر رو پیدا کنی که از سرعت شبانه راضی باشن! فعلا بسوزو بساز دم هم نزن شاید خودش درست شد!
روند نزولی سرعت بعد از عید همچنان ادامه داره. تا حالا دلم خوش بود که هرچی سرعت داره کمتر میشه باز هم کمتر از سرویس 512 که من دارم نیست. اما امشب سرعت از 512 هم پایین تر اومده. الان ساعت 3 هست و من از ساعت 1 تا حالا فقط 147 مگ دانلود داشتم. سرعتم دور و بر 400kbit/s میچرخه الان. همیشه وقتی زنگ میزدم و از سرعت شاکی میشدم میگفتن سرعتتون طبیعیه آقا. حالا میخوام فردا زنگ بزنم بگم الاغ هنوز هم سرعتم طبیعیه؟ این که دیگه کمتر از سرویس خودمه!!
آقا از ما به همه کسانی که میخوان بیان پارس نصیحت. نکنید این اشتباهو. همین روند کاهش سرعت اگه ادامه پیدا کنه بهتره همه بریم مخابرات adsl بگیریم!!
از 1تا 6دانلود داشتم
نمیدونم واس من چش شده که دیگه 11 ماه هست خواب دانلود بالای 2 گیگ رو هم ندیدماون اویل 4200 مگابایت از 1 تا 6 دانلود میکردم الان 700 مگابایت از 12:31 تا 6:59
![]()
دیشب که منطقه ما اینترنتش قطع بود دانلود شبانه نداشتیم![]()
نویز خط خیلی بالاست احتمالآ قطعی نداری؟ ...البته نویز دلیل کاهش سرعت شبانه نیست خط رو دومگ بستن...پارس جدیدآ سرعتای شبانه رو میاره پایین تا ملت مجبور شن از حجم روزانه استفاده کنن و خرید بیشتر.
در ضمن هیچ راهی هم برای بهبود وضع وجود نداره همه راه ها رو ازمایش کردم هیچ کدوم جواب نداد
سلام
سرویستون چی هست؟
جان برادر خالی نبنداین پارس نیست که سرعت رو میاره پایین بلکه این قوم آپاچیه که هر شب از 12.30 حمله میکنند واسه دانلود و سرعت میاد پایین.
بهتره پستهای قبلی رو بخونی بعدا اظهار کارشناسی بکنی
1mb-2gig
البته فول تایم دانلود نداشت
فکر کنم ساعت 5تموم شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)