یعنی هیچکس اینجا سوالات دانشگاه ازاد رو نداره ؟؟؟!
یعنی هیچکس اینجا سوالات دانشگاه ازاد رو نداره ؟؟؟!
نگران نباش بیشتر کنکوری ها همینطوری هستن....من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....فقط سعی کن با کتاب زرد دقیقا شرایط کنکور رو شبیه سازی کنی...یعنی 4 ساعت فقط تست ها رو جواب بدی توی همین آزمون ها این ضعف رو جبران کن ...فقط با تمرین میتونی درستش کنی و راه دیگه ای ندارهسلاممممممممممممممممممم.
دارم ديوونه ميشم.
يكي كمك كنه.
مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.
از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
Last edited by Majid_17_206; 15-06-2010 at 10:27.
بنظر من مشکل شما عدم استفاده از تکنیک ضربدر و منهاست. شما اگه از تستای سخت و تستهایی که بلد نیستین رد بشین فرصت کافی واسه زدن تستهای راحت دارین و اینطوری بعد از کنکور حسرت تستهای راحت نزده رو نمیخورین
کسی هست این درصدا رو تخمین بزنه؟ کنکور سراسری 88 داخل کشور- منطقه 3
ادبیات : 10
عربی : 49
معارف : 53
زبان : 56
ریاضی : 25
فیزیک : 57
شیمی : 46
Last edited by vahid-p; 15-06-2010 at 11:50.
بومی گزینی بستگی به نوع رشته داره. بعضی رشته ها استانی هستن، که برای اونا کسایی که توی اون استان هستن بومی محسوب می شن.
بعضی ها ناحیه ای هستن، که چند تا استان مجاور که یه ناحیه محسوب می شن برای اون رشته بومی هستن.(لیست استان هایی که یک ناحیه محسوب می شن توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.
بعضی رشته ها هم منطقه ای هستن، چند ناحیه ی جفت هم با هم تشکیل یک منطقه می دن و اون استان ها که توی این منطقه هستن برای اون رشته بومی محسوب می شن.(لیست مناطق هم اعلام می شه.)
بعضی از رشته ها هم کشوری هستن که بومی گزینی براشون انجام نمی شه.
این که هر رشته چه نوعی هست هم توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.
پارسال برای ما که رشته ی ریاضی بودیم اسممون رو روی دفترچه زده بودن و ترتیب سول ها یکی بود و فقط ترتیب گزینه ها فرق می کرد. اینجوری بی عدالتیه که ترتیب سوال ها هم فرق بکنه...
چرا مسخره اش می کنین؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.
مثلا 327×120:
اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.
لطفا تخمین رتبه قلمچی رو بدین سال 85 خارج از کشور
ادبیات 72
عربی 72
دینی 60
ریاضی 58
فیزیک 71
شیمی 70
خداییش شیمیشو دیدم حال کردم اینم از شانس ماست شیمی که زنگ تفریح بچه های ریاضی بود شده دردسر بزرگ بیاین دعا کنیم امسال طراح عوض بشه یا مهربون بشه یا .... هیچی همون مهربون شه![]()
بومی گزینی ربطی به سهمیه نداره و به محل تولد بستگی داره
چرا مسخره اش می کنین؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.
مثلا 327×120:
اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.
اینو تو ذهنت انجام بدی 70 برابر احتمال اشتباهش بیشتر
به اون دوستمون هم باید بگم 3 در 3 خیلی کمه باید به 15 در 15 برسونی
من خودم برای محکم کاری تا 20 در 20 ذهنی حل میکنم
سلام. برای عربی سعی این این مدت باقیمونده روی ترجمه کار کنی . خیلی زود به نتیجه می رسی.
توی ترجمه سعی کن با نگاه جواب بدی. واژه ها رو با هم تطبیق بدی نه معنی کل رو! از قراین استفاده کن و از طریق حذف گزینه. ببین گزینه ها توی چه چیزهایی تفاوت دارن. اگر توی زمان فعل ها باشه که از این طریق می تونی یک یا دو یا شایدم 3 تا گزینه رو حذف کنی. اگر اعداد داره دقت کن اعداد ترتیبی هستن یا نه. و کلاً چیزایی که بلدی و خیلی ساده هستن. مثلا ترکیبات وصفی و اضافی. وصفی ها حتما باید وصفی ترجمه شده باشه. اضافی ها هم همینطور. اسم ها جمع هستن یا مفرد. فعل کم و زیاد نکرده باشه. و همین جوری چیزای ساده.
اگر واقعا بخوای عربیت رو بالاتر بکشی لازمه یه مقدار وقت بذاری. برای ترجمه حدود 50 - 60 تا تست بزن و همینایی که گفتم رو بررسی کن. تا حدود زیادی دستت می یاد چیکار کنی. برای اون سوالای ترجمه ای هم که توی همه گزینه ها هم عربی هست هم فارسی که باید چک کنی کدوم تطابق نداره، واسه اینکه خیلی از وقتت نره به نظر من اول ترجمه فارسیش رو بخون و بعد عربی رو. من این کار رو می کنم. واسه اینکه وقتی ترجمه فارسیش رو می خونم بعد به عربی نگاه می ندازم سریع تر می گیرم سوال چی گفته! و اینطوری هم واژه به واژه و هم از نظر معنی سریع تر میشه تطابق رو بررسی کرد.
قسمت متن: اگر متن رو می فهمی و می تونی که سوالای مفهومش جواب بدی خیلی خوبه. اما اگه اینجا سرعت عمل نداری سوالات متن رو کلاً نذار کنار. سوالات اعراب و تحلیل صرفی رو سعی کن بزنی و اینطوری که از آخر گزینه ها شروع کن چک کن. یعنی نقش کلمه در جمله. این خیلی راحت تر تشخیص داده می شه و از این طریق راحت تر گزینه ها حذف میشه.
سوالای دستور (حال و تمییز و اینا) رو دیگه نمی دونم چیکار کنی.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سراسری 88 ریاضی منطقه 1 :
ادبیات : 62
عربی : 46
دین و زندگی: 76
زبان: 68
ریاضی: 54
فیزیک: 61
شیمی: 53
رتبه م به 2000 منطقه1 می رسه؟!![]()
چند سوال مهم
1. سر جلسه کنکور میشه ماشین حساب برد؟
2. ثبت نام دانشگاه ها کی شروع میشه( در اصل تا کی وقت داری پیش رو بگیری)؟
3.سر جلسه تنقلات می دن یا خودمون بر داریم(من خودم موقع درس خوندم زود گشنم میشه)؟
4.با ارزوی موفقیت برای همه / بچه ها قبول بشن شیرینی میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)