تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 1024 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی هیچکس اینجا سوالات دانشگاه ازاد رو نداره ؟؟؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

سلاممممممممممممممممممم.

دارم ديوونه ميشم.
    يكي كمك كنه.
    مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.
    از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
    يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
    نگران نباش بیشتر کنکوری ها همینطوری هستن....من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....فقط سعی کن با کتاب زرد دقیقا شرایط کنکور رو شبیه سازی کنی...یعنی 4 ساعت فقط تست ها رو جواب بدی توی همین آزمون ها این ضعف رو جبران کن ...فقط با تمرین میتونی درستش کنی و راه دیگه ای نداره
    Last edited by Majid_17_206; 15-06-2010 at 10:27.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلاممممممممممممممممممم.

دارم ديوونه ميشم.
    يكي كمك كنه.
    مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.
    از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
    يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
    بنظر من مشکل شما عدم استفاده از تکنیک ضربدر و منهاست. شما اگه از تستای سخت و تستهایی که بلد نیستین رد بشین فرصت کافی واسه زدن تستهای راحت دارین و اینطوری بعد از کنکور حسرت تستهای راحت نزده رو نمیخورین

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کسی هست این درصدا رو تخمین بزنه؟ کنکور سراسری 88 داخل کشور- منطقه 3

ادبیات : 10
    عربی : 49
    معارف : 53
    زبان : 56
    ریاضی : 25
    فیزیک : 57
    شیمی : 46
    Last edited by vahid-p; 15-06-2010 at 11:50.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

تا اونجا که من اطلاع دارم بومی گزینی یه فرمیه که چندتا استان اطراف هم میشن یه جزء یه منطقه بومی. مثلا تهران و قم و قزوین و چندتای دیگه میشن بومی 1 .اگه اشتباه میکنم دوستان راهنمایی کنن. حالا باید ببینی اهواز و دزفول جزء یه منطقه بومی هستن؟و کدوم منطقه
    بومی گزینی بستگی به نوع رشته داره. بعضی رشته ها استانی هستن، که برای اونا کسایی که توی اون استان هستن بومی محسوب می شن.
    بعضی ها ناحیه ای هستن، که چند تا استان مجاور که یه ناحیه محسوب می شن برای اون رشته بومی هستن.(لیست استان هایی که یک ناحیه محسوب می شن توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.
    بعضی رشته ها هم منطقه ای هستن، چند ناحیه ی جفت هم با هم تشکیل یک منطقه می دن و اون استان ها که توی این منطقه هستن برای اون رشته بومی محسوب می شن.(لیست مناطق هم اعلام می شه.)
    بعضی از رشته ها هم کشوری هستن که بومی گزینی براشون انجام نمی شه.
    این که هر رشته چه نوعی هست هم توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.

اعلام جزئیات شخصی ‌سازی دفترچه‌ های كنكور

در روش شخصی‌سازی، سوالات با نام و پلمب‌ شده در اختیار داوطلب قرار می‌گیرد و ترتیب سوالات و گزینه‌ها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.

با اشاره به این‌كه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصی‌سازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار می‌شود، گفت: در این روش ماشین‌های شخصی‌ساز سوالات را برای هر داوطلب در بسته‌های جدا پلمب می‌كنند.
    سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه می‌شود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچ‌گونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمی‌تواند.
    وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده می‌شد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده می‌شود.
    سرورالدین همچنین از متفاوت‌ بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینه‌ها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
    پس كسانی كه می‌خواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمی‌توانند، زیرا نمی‌دانند آیا همان سوالی را كه می‌خواهند سوال كناری‌شان است یا خیر؟
    وی اضافه كرد: تمام سیستم‌ها به سمت این‌كه كاملا مكانیزه شود، پیش می‌رود و این روند باید در تمام سیستم‌های كشور پیاده شود.
    رئیس سازمان سنجش با اشاره به این‌كه طرح شخصی‌سازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیام‌نور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای این‌كه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر می‌كنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.
    پارسال برای ما که رشته ی ریاضی بودیم اسممون رو روی دفترچه زده بودن و ترتیب سول ها یکی بود و فقط ترتیب گزینه ها فرق می کرد. اینجوری بی عدالتیه که ترتیب سوال ها هم فرق بکنه...

یک سوال: تا چه مقدار لازمه محاسبه ذهنی رو بلد باشیم؟ من فعلا توان ذهنی حل کردنم در ضرب ۳ رقمی در ۳ رقمی(با اعداد مختلف)‌هست. کافیه یا باید برای کنکور بیشتر بشه؟
    وای وای من باور کردم ...
    اگه راست میگی بگو ببینم 937x823 چند میشه؟؟
    به هیچ جا نمیرسی...
    عمه ی منم 3رقم در 3 رقمو ذهنی حساب میکنه!
    چرا مسخره اش می کنین؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.
    مثلا 327×120:
    اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.

6. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لطفا تخمین رتبه قلمچی رو بدین سال 85 خارج از کشور

ادبیات 72
    عربی 72
    دینی 60
    ریاضی 58
    فیزیک 71
    شیمی 70

خداییش شیمیشو دیدم حال کردم اینم از شانس ماست شیمی که زنگ تفریح بچه های ریاضی بود شده دردسر بزرگ بیاین دعا کنیم امسال طراح عوض بشه یا مهربون بشه یا .... هیچی همون مهربون شه

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ثبت نام کنکور فنی کی شروع میشه یاشده وتا کی وقت داره؟!؟

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

بومی سازی رو با توجه به سه سال اخر محل تحصیل حساب میکنن حالا مال شما چون متفاوته منطقه ی مرفه تر حساب میشه ... ( فکر کنم دزفول منطقه 2 هست ولی اهواز رو نمیدونم ... اگه اهواز منطقه 1 باشه سهمیه شما هم منطقه 1 میشه )
    بومی گزینی ربطی به سهمیه نداره و به محل تولد بستگی داره

چرا مسخره اش می کنین؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.
    مثلا 327×120:
    اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.

اینو تو ذهنت انجام بدی 70 برابر احتمال اشتباهش بیشتر

به اون دوستمون هم باید بگم 3 در 3 خیلی کمه باید به 15 در 15 برسونی
    من خودم برای محکم کاری تا 20 در 20 ذهنی حل میکنم

10. این کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی عربی بالای 15 نمی زنم
    چیکار کنم؟

کسی جواب نمیده؟
    سلام. برای عربی سعی این این مدت باقیمونده روی ترجمه کار کنی . خیلی زود به نتیجه می رسی.
    توی ترجمه سعی کن با نگاه جواب بدی. واژه ها رو با هم تطبیق بدی نه معنی کل رو! از قراین استفاده کن و از طریق حذف گزینه. ببین گزینه ها توی چه چیزهایی تفاوت دارن. اگر توی زمان فعل ها باشه که از این طریق می تونی یک یا دو یا شایدم 3 تا گزینه رو حذف کنی. اگر اعداد داره دقت کن اعداد ترتیبی هستن یا نه. و کلاً چیزایی که بلدی و خیلی ساده هستن. مثلا ترکیبات وصفی و اضافی. وصفی ها حتما باید وصفی ترجمه شده باشه. اضافی ها هم همینطور. اسم ها جمع هستن یا مفرد. فعل کم و زیاد نکرده باشه. و همین جوری چیزای ساده.

اگر واقعا بخوای عربیت رو بالاتر بکشی لازمه یه مقدار وقت بذاری. برای ترجمه حدود 50 - 60 تا تست بزن و همینایی که گفتم رو بررسی کن. تا حدود زیادی دستت می یاد چیکار کنی. برای اون سوالای ترجمه ای هم که توی همه گزینه ها هم عربی هست هم فارسی که باید چک کنی کدوم تطابق نداره، واسه اینکه خیلی از وقتت نره به نظر من اول ترجمه فارسیش رو بخون و بعد عربی رو. من این کار رو می کنم. واسه اینکه وقتی ترجمه فارسیش رو می خونم بعد به عربی نگاه می ندازم سریع تر می گیرم سوال چی گفته! و اینطوری هم واژه به واژه و هم از نظر معنی سریع تر میشه تطابق رو بررسی کرد.

قسمت متن: اگر متن رو می فهمی و می تونی که سوالای مفهومش جواب بدی خیلی خوبه. اما اگه اینجا سرعت عمل نداری سوالات متن رو کلاً نذار کنار. سوالات اعراب و تحلیل صرفی رو سعی کن بزنی و اینطوری که از آخر گزینه ها شروع کن چک کن. یعنی نقش کلمه در جمله. این خیلی راحت تر تشخیص داده می شه و از این طریق راحت تر گزینه ها حذف میشه.

سوالای دستور (حال و تمییز و اینا) رو دیگه نمی دونم چیکار کنی.

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

سراسری 88 ریاضی منطقه 1 :

ادبیات : 62
    عربی : 46
    دین و زندگی: 76
    زبان: 68

ریاضی: 54
    فیزیک: 61
    شیمی: 53

رتبه م به 2000 منطقه1 می رسه؟!

12. 2 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند سوال مهم
    1. سر جلسه کنکور میشه ماشین حساب برد؟
    2. ثبت نام دانشگاه ها کی شروع میشه( در اصل تا کی وقت داری پیش رو بگیری)؟
    3.سر جلسه تنقلات می دن یا خودمون بر داریم(من خودم موقع درس خوندم زود گشنم میشه)؟
    4.با ارزوی موفقیت برای همه / بچه ها قبول بشن شیرینی میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •