تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 1211 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه يك سوال دارم
    1_برا شما اتفاق افتاده داور براتون پنالتي بگيره
    2_تونستيد تا حالا كرنر رو با ضربه سر گل كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

بچه يك سوال دارم
    پنالتی نه ولی کرنر چرا باید توپ را تقریبا به بیرون محوطه 6 قدم بندازی

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مشکل مسخره دارم !!! از امروز
    وقتی میرم تو مستر لیگ بازی که شروع میکنم بعد از 20 ثانیه بازی خارج میشه Don't send میده ...
    اما عجیبیش به اینه که تو Exhibition اینجوری نمیشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی نیست به من کمک کنه؟
    من با پچها مشکل دارم!
    الان یک پچ ریختم همه چیزش درست شد اما لباس ایران به هم ریخت ! لوگوی لیگ بوندیس لیگا نیومد اما لوگوی باشگاها درست شد ! در حالی که عکسی که از پچ بود همه اینها درست میبایست میشد نمیدونم مشکل من از کجاست کسی نمیوتنه راهنمایی کنه؟
    یک پچ گرفتم توش کلی توپ بود توپهاش بیضی بودن !!

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خیلی ضرر کردی- منم خریدمش خیلی پشیمونم الان تو لیست فروشمه ولی کسی نمیخره

اصلا خوب بازی نمیکنه

بای بای
    چراااا ؟!!!!!!!!!!!!
    الان دیگه مصدوم نیست و فعلا بازی میکنه
    مثل بقیه بازکنای سطح متوسط
    من که فکر میکردم بازکین خوبیه
    راستی برای رئال مایکون و آلکس یا کاروالیو خوبن ؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه يك سوال دارم
    آره پنالتي گرفت برام تو مستر ليگ
    كرنر هم گل زدم
    وقتي سانتر مي كني بايد سريع بازيكن رو بياري جلوي مدافع حريف تا ضربه سرو بزني

7. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

7

من که با BAL خیلی حال می کنم ولی یه مشکلی هست حدود دقیقه 80 تعویضم میکنه معدل قدرتمم 109 ؟

داره خودمونی میشه moer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مینی سیتی

پيش فرض pes 10

من با اينتر الان نيم فصل اولم ! و روبن و لمپارت به طور قرضي امدن تو تيمم !
    شما بايد بگرديد بازيكنهاي كه از نيمكت نشيني با پست بازيشئن نا راضي هستند رو بخريد
    مثلا همين اشنايدر تئ تيم من بك چي بود رضي نبود از پستش 3 سوت از ميلان براش پيشنهاد امد ! من رفتم تو تمرينات و پست بك چپ اشنايدر رو آزاد كردم كه البته 5 هزار تا پول كم شد ! مربي طي 3 هقته اون و بك چپ كرد ! ديگه ناريضي نيست از تيم ! و شما مي تونيد

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

گیمرها روز به روز دارن مهارت بیشتری توی این بازی بدست میارن و بازی براشون راحت تر میشه و من روز به روز دارم روی گیم پلی تحقیق میکنم تا روشهای کارآمدتر و در عین حال طبیعی تری برای سخت تر کردن بازی پیدا کنم . تا امروز من بیشتر روی تواناییهای بازیکنان کار میکردم اما به نظر میرسه بیشتر از این دیگه جا نداره که هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه طبیعی بودن خودشو از دست نده . علاوه بر این با فایل speed و تعدیل قدرت شوتها تقریبا گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بنابراین فکر میکنم لزومی نداشته باشه که بیشتر از این روی قسمت وقت گذاشته بشه .
    من از امروز میخوام روی سبک بازی تیمها کار کنم و از این طریق بازیو سخت تر کنم . اگه دقت کرده باشید از نظر موقیعت صاحب توپ بودن معمولا درصد تصاحب توپ ما با کامپیوتر برابری میکنه نهایتا 60 به 40 ما بیشتر صاحب توپ هستیم اما cpu بیشتر توی زمین خودش صاحب توپه و کمتر توی زمین ما میتونه توپو حفظ کنه . از نظر موقعیتهای خطرناک ما حداقل 3 برابر cpu موقعیت خطرناک در بازی ایجاد میکنیم که تقریبا از هر سه موقعیت یکیش گل میشه اما cpu از هر دو موقعیت خطرناک خودش میتونه یکیشو گل کنه .این آمار نشون میده کامپیوتر نمیتونه زیاد به تیم ما فشار بیاره و فقط از تک موقعیتها استفاده میکنه و این از جذابیت بازی کم میکنه حالا من تصمیم دارم با ابزارهای که در بخش تیم استایل , استراتژی تیمی و همینطور کارتها در اختیار داریم این معادله رو کمی تعدیل کنم هر چند که اینو میدونم که علت اصلی غلبه ما بر کامپیوتر هوش بسیار پیشرفته ما نسبت به کامپیوتره و تجربیاتیه که ما هر روز بدست میاریم در صورتیکه کامپیوتر تجربه جدیدی بدست نمیاره .
    من از شما میخوام که بگید در برابر کدوم تیمهای ( ضعیف متوسط و تیمهای قوی ) معمولا بیشتر به مشکل برمیخورید ؟ نفوذ به دفاع کدوم تیمها معمولا مشکل تره؟ در برابر کدوم تیمها موقعیت گلزنی بسیار کمی بدست میارید ؟ کدوم تیمها فشار بیشتری به شما وارد میکنن ؟ میدونم الان همگی اسم تیمهای قوی رو میارید اما دلیل این مساله توانایی بالای بازیکنان تیمهای بزرگه درصورتیکه هدف ما اینه که ببینیم کدوم استراتژیها سبب میشه یک تیم کمتر قابل نفوذ بشه و کدوم استراتژیها سبب میشه تیم حریف ( cpu ) بتونه بیشتر به ما فشار بیاره .برای من پیش اومده که نتونستم حتی یک موقعیت دربرابر یک تیم متوسط بدست بیارم از اون طرف دربرابر تیمهای بزرگ شده که توی یک بازی کلی موقعیت خطرناک گیرم بیاد .
    بنابراین حتی الامکان تیمهایی رو نام ببرید که از بازیکنان بزرگ کمتر استفاده میکنند .نهایتا من میخوام این استراتژیها رو پیدا کنم و برای تمام تیمها تعمیم بدم .

11. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من به نظرات احترام میذارم اما به نظر من مسترلیگ مثل واقعیت طراحی شده جوانها رشد میکنند پا به سن گذاشته کند میشن نقل وانتقالات اتفاقا خوب شده مثل واقعیت که بعد از 3 سال پیشنهاد رونالدو از منچستر به ریال رفت خوب بالاخره بازیکن محبوب و تاثیر گذار تیم بود من خودم تو مستر لیگ با منچستر بازیکنانی مثل تورس رینا لیزاندرو لوپس لوچو گونزالس گورکوف خوان ماتا روبینهو اشلی یانگ ایمار روکی ارشاوین سندروس را طی پنج فصل خریدم شما چطوری میگید خریده نمیشه البته جوانها مثل پاتو هیگوان فابرگاس و غیره که برای تیمشون خوب بازی میکنند خریداری نمیشن اینو قبول دارم و منطقی اگه به بازیکن خوب تیم شما پیشنهاد بدن میفروشی
    این نظر من بود
    خوب از این خریدها چه قدر لذت بردید؟ لابد خیلی... مستر لیگ مستر لیگ مستر لیگ همین بود یعنی قراره برعکس قبل بشه؟ قبل اینکه بازی بیاد می گفتن مستر لیگ قراره تغییر کنه نگو قرار بود جای خرید و فروش ها عوض بشه تا قبل این می تونستی بازیکن بفروشی حالا از کوچه هم بازیکن میاری توی تیمت 2 هفته بعد واسش مشتری پیدا میشه در عوض نمیشه بازیکن مورد نظر رو خرید. کونامی یه چیز رو پاک یادش رفته اعمال کنه اونم اینکه توی نقل و انتقالات پول حرف اول رو می زنه مگر در مواقع استثنایی من هنوز هم بعد این همه بازی کردن نتونستم یوان گورکاف رو بخرم واسه تیمم آخه مگه چنین چیزی میشه؟ من کلی پول داشته باشم و تیمم هم توی جام باشگاه ها باشه کلی افتخار گورکاف که تو بوردو هست چرا نباید بیاد به تیم من؟ اگه واقعیت می خوای برو یه کم منیجر مود فیفا رو بازیکن تا معنی واقعی Career رو بدونی و لذت واقعی تیمداری رو بچشی. این مستر لیگ جدید واقعا پر از نقطه ضعف هست. اگه قراره اینقدر نقل و انتقالات به سختی انجام بشه دیگه پس به چه دلخوشی بشینیم وقتمون رو براش تلف کنیم وقتی می دونیم اگه بخواییم از یه تیم معمولی و از صفر شروع کنیم باید خواب خریدن بازیکنی مثل گورکاف رو ببینیم. من واقعا نمی دونم شما چه طوری تونستی گورکاف رو بخری. توی نسخه جدید حتی نمیشه بازیکنان ML Young که همون Newcomer ها باشند رو گیر آورد معلوم نیست کی میان کی میرن و از کجا سر در میارن.
    دست آخر چی؟ تیم بعد از 10 سال حتی به خوبی رئال و بارسا نمیشه. من با 2009 تیم ساخته بودم همگی بالای 95 بودند یه تیم تمام عیار با بهترین بازیکنان من به عشق ساختن یه Dream Team می نشستم مستر لیگ بازی می کردم اگه قراره اینجوری باشه که منیجر مود فیفا ارباب و سرور این مستر لیگ جدید هستش. من واقعا رفته رفته دارم سرد و سرد تر میشم نه به اون علاقه ای که به PES 2009 داشتم و نه به این... خیلی حیف شد خیل امیدوار بودم که ورژن 2010 بهتر از قبل بشه ولی نه من بلکه هیچ کدوم از دوست و اطرافیانم از PES 2010 خوششون نیومد همین پسر خالم که از اول PES خور بود برداشته الان فیفا 10 بازی می کنه و میگه دست به این PES 2010 نمی زنم. واقعا به جز گرافیک و چهره ها و اضافه شدن تعداد انگشت شماری انیمیشن هیچ پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت ساسان توی پست اول خوب به این مسئله اشاره کرده که واقعا کونامی نتونست انتظار ها رو بر آورده کنه

به طور مثال این ها انتظارات من قبل از انتشار بازی بود:

1- داوری اصلاح بشه : برآورده نشد که هیچ از بد هم بدتر شده. مایه آبرو ریزی
    2- آفساید میلیمتری اعلام نشه و جلو بودن پای بازیکن اعمال بشه نه بدنش : برآورده نشد.
    3- گزارشگر یا عوض بشه یا از تکه های بهتر و جالب تر و فوتبالی تری استفاده بشه: برآورده نشد.
    4- گیم پلی روان بشه و بازیکن رو بشه به سادگی کنترل کرد : برآورده نشد که هیچ حالا خیلی از مواقع بازیکن سرش رو می ندازه پایین وای هم نمی ایسته.
    5- شوت ها دارای قوس لوپ و بشه شوت های به شکل درایو زد : برآورده نشد. نمی دونم دقت کردید یا نه شوت ها مسیر مستقیمی رو طی می کنن و هیچ تنوعی در اونها نیست فقط شدت شوت هاست که اون ها رو از هم متمایز می کنه در حالیکه توی دنیای واقعی فوتبال شاهد اوناع و اقسام شوت ها هستیم.
    6- برای جلوگیری از راحت گل نخوردن دروازبان هوش مصنوعی اون رو افزایش بدن : برآورده نشد که هیچ حالا دیگه بدتر هم شده اکثرا گل هایی می خورن که اصلا فردای روز مسابقه دروازبان می فهمه که گل خورده.
    7- مود BAL تغییر کنه : برآورده نشد.
    8- چمن ورزشگاه ها 3بعدی واقعی بشه (مثل فیفا نکست نه کارنت) : برآورده نشد.

البته چند مورد هم هست که برآورده شد مثلا اینکه توی مستر لیگ اسکیپ مچ بذاره که گذاشته یا افزایش تعداد دریبل ها و یکی دو مورد دیگه ولی این هایی که عرض کردم و برآورده نشده فقط انتظارات من نیست دقیقا چون این ها رو برطرف نکرده و حتی در برخی از موارد حتی بدتر هم عمل کرده الان این همه انتقاد شده از بازی و یه شکست دیگه توی کارنامه PES درج شد.

معذرت می خوام که پستم اینقدر طولانی شد ولی خیلی از مواقع باید برای رسیدن به حقایق چشم رو روی علایق ببندیم من با اینکه امسال هم مثل پارسال بیشترین وقتم رو صرف PES می کنم و (اگه عمری باقی موند) خواهم کرد ولی با این حال خودم رو گول نمی زنم ولی متاسفانه احساس می کنم خیلی از بچه ها دوست دارن که خودشون رو گول بزنن.

حالا بحث اخیر روی مستر لیگ جدید هست اونهایی که میگن مستر لیگ موفق هست یه بار برن منیجر فیفا رو بازی کنن بازی فیفا منیجر رو نمی گم ها مود مربی گری فیفا رو م گم برید ببینید آیا این مستر لیگ می تونه با این شرایطش منیجر مود به اون عظمتی فیفا رو به مخاطره بندازه؟

قربون همه تون حرفی ندارم ببخشید سردرد دادم

من که با BAL خیلی حال می کنم ولی یه مشکلی هست حدود دقیقه 80 تعویضم میکنه معدل قدرتمم 109 ؟
    زنده باد ترینر.. خوب وقتی همه توانایی ها روی 99 باشه وقتی توی پست تخصصی باشی Overal شما میشه 109
    Last edited by Spaniuly; 12-11-2009 at 15:36.

13. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •