این همیار هم بعضی کاراش مسخرس.... الان زنگ زدم گفت باید واسه اینکه حالت pppoe ست کنی زنگ بزنی اینجا ما مک آپی واست ست کنیم... هر وقت هم خواستی حالتشو عوض کنی باید زنگ بزنی ما مک آیپی عوض کنیم...کدوم شرکت دیگه از این مسخره بازیا در میاره ؟؟؟؟
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
این همیار هم بعضی کاراش مسخرس.... الان زنگ زدم گفت باید واسه اینکه حالت pppoe ست کنی زنگ بزنی اینجا ما مک آپی واست ست کنیم... هر وقت هم خواستی حالتشو عوض کنی باید زنگ بزنی ما مک آیپی عوض کنیم...کدوم شرکت دیگه از این مسخره بازیا در میاره ؟؟؟؟
![]()
آسیاتک 2 مگ بگیر...
آرش جان امروز اینطوره براتون یا یه 2-3 روزیه ؟ یه 2-3 روزی هست برای من تایم اوت شدید داره
من 2 3 روز نبودم ... اما از دیشب که برگشتم با کمال تعجب دیدم سرعت خیلی افتضاح هست...
من دارم 40 50 صفحه ی اخیر تاپیکو می خونم
نوشتید که اسیاتک دزده!! حالا به من میگید 2 مگ بگیرم
همیارنت چرا نگیرم؟
تا اینجا که خوندم راضی بودید ازش سرعت دانلود شبانش هم 120 اینا بوده که عالیه برای من
نکنه مثل شاتل بعد از یه مدت شبانش محدود میشه؟
البته منپور من از دانلود شبانه در حد شبی 1 گیگ اینا هست
Last edited by omidshsh; 07-03-2013 at 14:12.
با دروود بر شما
دوست من،شرکت همیار برای افزایش ایمنی شما و دیگر کابران از لایه امنیتی مک آدرس استفاده می کند که برای تایید هویت شما نیاز به تایید مک آدرس شما می باشد!هرچند شما می توانید بصورت نوشتاری درخواست برداشتن این لایه امنیتی رو بدهید.پس این کار بیشتر برای امنیت شما است و نه مسخره بازی شرکت همیار.![]()
الان زنگ زدم همیارنت گفت سعت دانلود شبانه برای 256، 32 کیلو هست
برای 512، 64 کیلو هست شبا هم امکان افت سرعت به علت استفاده ی زیاد مشترکین وجود داره
شما آی اس پی کامل نمیتونی پیدا کنی.... هر آی اس پی توو ایران یه سری مشکلات داره.... من اخیرا دیدم آسیاتک از شبانه راضی بودن... طبق آخرین اخبار آسیاتک شبانه رو معمولا همون سرعتی که گرفتی میده...
من خودم همیارنت دارم... 256 دارم اویال شبانه 200 به بالا بود اما اخیر شده 50 60 کیلو...
Last edited by arashsard; 07-03-2013 at 14:58.
بله... یه دفعه شماره شناسنامه و یه دفه شماره همراهمم پرسید که بفهمه خودم تماس گرفتمدفه دیگه شماره کفش پا میخواد حتما
یه چیز جالب...زنگ زدم یه خانم کارشناس برداشت که به نظر میومد سوادش از بقیه بیشتر بود... گفتن خانم شمارتونو بدید دفه دیگه هم با شما تماس بگیرم
طرف فکر کرد شماره همراهشو میخوام
یه چش خوره بهم رفت... گفتم خانم سوء تفاهم شده منظورم شماره کارشناسیتونه مثلا 70 یا 80 از اینا
خلاصه خیلی سه شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)