تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 804 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از شما دوست عزیز بخاطر راهنماییت ممنونم.
    ولی من خودمqtرو نصب کرده بودم و روی گوشیم از قبل وجود نداشت .البته مجبور شدم گوشی رو مستر ریست کنم......
    در مورد دومین سوالم هم گفتم که شبکه بی سیم اینترنت هست یعنی دوستم میره هر ماه اشتراک پرداخت میکنه البته دانلود محدود داره....
    راستی یه سوال.
    ریست کردن گوشی با7370چه فرقی با روش نگه داشتن کلید سبز وقرمزو....میکنه.....

دوستان من چند روزیه نمیتونم ایمیل هام رو چک کنم یعنی نمیشه به بخش ایمیل یاهو برم ....باگوشی وچند تا کامپیوتر امتحان کردم نشد....
    پس سه حالت داره یا ترافیکش تموم شده و یا اینکه طوری شبکه تنظیم شده که باید به گوشی آی پی بدی و یا اینکه تعداد یوزرهایی که کانکت میشن محدوده و شما یوزر اضافه محسوب بشی
    در هر صورت رمز نداره

فرقی ندارن در هر دو حالت هارد فرمت انجام میشه و تنها تفاوتشون اینه که اگر از کد استفاده کنی باید رمز لاک کد گوشیتون رو داشته باشید اما اگر از سه دکمه استفاده کنی نیازی به داشتن رمز نیست
    موفق باشی

2. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    5800 مشکل ال سی دی داشت گاهی خوب گاهی رنگ هاش رنگین کمانی میشد اخرا زیاد این طور بود 99 درصد
    سرچ کردم تو نت تو فروم ها بود که با ابدیت ورژن به نسخه قدیم شاید حل بشه ابدیت من 60 بود و گفتن که اگه ال سی دی عوض کنید شاید دوباره این طوری بشه مشکل ناشناخته هست .و ... این حرف ها چقدر صحت داره؟
    اشتباهی کردم به یک ادم بیسواد دادم گوشی دوست نامرد بماند جر و بحث و ... گفتم ال سی دی خودم روش بزاره و ...
    الان دستم اومده ال سی دی مثل قدیم هس گاهی خوب گاهی بد ولی واکنش لمسی از کار افتاده؟ قاب جلو در اوردم یک سیم نواری به قاب جلو وصل هستا دیدم مثلا 5 تا سیم باشه یکیش بینش بریده شده بخاطر همینه که لمسیش از کار افتاده؟ موقع باز کردم سیم نواری ضربه دید . که منم حوصله رفت فشار اوردم حالا باره شده؟
    سیم نواری که از گوشی به قاب جلو وصله کارش چیه درست گفتم برای واکنش لمسیه؟
    مشاوره میخام درست کردن این سیم که کلا دیگه زدم باره شده درست میشه و چنده هزینش؟ لازمه ال سی دی عوض کنم باتوجه به مشکل رنگی که بالا گفتم یا با ابدیت به نسخه قدیم با جف و .. درس میشه؟صحت داره بعید میدونم
    حرف اهنربای کوچیک زیر قاب جلو گذاشتن هم تو فروم ها بود که فکر کنم شانسیه کار کردنش
    بنظرتون فقط سیم نواری بدم تعمیر یا چی کنم؟ ممنون
    یا تعمیر ارزش نداره تو فکر گوشی اندروییدی هستم. 5800 نو چنده تو بازار هست اصلا
    ممنون راهنمایی کنید حالم از گوشی بهم خورد
    قیمت ال سی دی جدیدا چنده؟ میگن اورج داره و غیر اورج الکی میگن از کجا بدونم کدوم اورجه وصل میکنن قطعات نمیشه دونست
    خاهشا چیزی 100 درصد میدونید بگید حدسی نباشه ممنون
    مثل اینکه مشکل من بقیه هم دارن در با بت بچه ها خوندم
    ببخشید طولانی شد بستم مجبور بودم چند وقتیه گرفتار این موبایلم

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

سلام
    1مشکل دارم که الان دوباره ایجاد شده! اینکه وقتی اس ام اس میاد به غیر از چراغش هیچ کاری دیگه نمیکنه!
    حتی رو صفحه هم نمیاد باید برم تو این باکس ببینم!!!!
    قبل 1بار ریست کردم درست شد اما الان دیگه درست نمیشه!
    ؟؟؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1مشکل دارم که الان دوباره ایجاد شده! اینکه وقتی اس ام اس میاد به غیر از چراغش هیچ کاری دیگه نمیکنه!
    حتی رو صفحه هم نمیاد باید برم تو این باکس ببینم!!!!
    قبل 1بار ریست کردم درست شد اما الان دیگه درست نمیشه!
    ؟؟؟
    ممنون.
    سلام
    راهش همون ریستی هست که گفتی
    باید دوباره اینکار رو انجام بدی
    از کد #7780#* استفاده کن که اطلاعات گوشیت هم سالم بمونه
    موفق باشی

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راهی نیست مث سونی اریکسون ، که وقتی گوشی خاموش رو روشن میکنیم و sms برامون اومده باشه ساعتی که sms رو فرستادن درست بزنه؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کسی آخرین نسخهebuddy برای 5800 میتونه بزاره؟
    Last edited by peaceful1; 09-03-2012 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی نیست مث سونی اریکسون ، که وقتی گوشی خاموش رو روشن میکنیم و sms برامون اومده باشه ساعتی که sms رو فرستادن درست بزنه؟
    شما برای دیدن ساعت اصلی پیام نباید به زمانی که کنار sms نشون داده شده توجه کنی
    باید وارد sms بشی و از قسمت Options گزینه Message Details رو انتخاب کنی و ساعت اصلی فرستاده شدن پیام رو ببینی
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون که بست های قبلیه منو جواب دادید ( فروم هم فروم های قدیم یادش بخیر هم علمی بود هم جواب میدادند)

یک سوال دارم این گوشی من که lcd خرابه مشکل رنگ داره ر اثر ضربه مثل اینکه این طوری میشه زیاد ضربه خورده + کابل تاچ باره کردم این کابل تاچ هم اورجینال و نسخه کبی داره؟ میخاستم بدونم قاب گوشی هم بیدا میشه جلو + بشت اورجینالخ یا جنسه بدرد نخوره؟ مشکلی بیدا نمیکنه که فلت روی قاب جدید بدم نصب کنند؟ یعنی مثل قاب اورجیناله یا مشکلی بیدا میشه عوض کنم
    گفتم دارم همه چی گوشی عوض میکنم یک قاب نو هم بگیرم قابم داغونه دیگه

عاقلانه هست lcd + کابل تاچ عوض کنم یا برم سراغ گوشی جدید اخه samsung s هم گرون شده بنظرتون سال دیگه قیمتا خوب میشه من که بعید میدونم
    ممنون یک راهنمایی کنید
    میشه قیمت روز lcd + کابل تاچ بدید کابل باره شده باید فلت همعوض بشه یعنی به هم چسبیدن؟ + قیمت قاب اگه اورجیناله؟
    از کجا بدونم lcd + کایل تاچی که برام میزارند اصله به قول خودشون تو باچم نره گارانتی هم داره؟ lcd + کابل تاچ جعبه چیزی نداره که بدونم اکبند و ... اصله نسخه کبی فرقش چیه قیمتن هم فرق زیادی داره یا نه؟ ممنون

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    ممنون که بست های قبلیه منو جواب دادید ( فروم هم فروم های قدیم یادش بخیر هم علمی بود هم جواب میدادند)

یک سوال دارم این گوشی من که lcd خرابه مشکل رنگ داره ر اثر ضربه مثل اینکه این طوری میشه زیاد ضربه خورده + کابل تاچ باره کردم این کابل تاچ هم اورجینال و نسخه کبی داره؟ میخاستم بدونم قاب گوشی هم بیدا میشه جلو + بشت اورجینالخ یا جنسه بدرد نخوره؟ مشکلی بیدا نمیکنه که فلت روی قاب جدید بدم نصب کنند؟ یعنی مثل قاب اورجیناله یا مشکلی بیدا میشه عوض کنم
    گفتم دارم همه چی گوشی عوض میکنم یک قاب نو هم بگیرم قابم داغونه دیگه

عاقلانه هست lcd + کابل تاچ عوض کنم یا برم سراغ گوشی جدید اخه samsung s هم گرون شده بنظرتون سال دیگه قیمتا خوب میشه من که بعید میدونم
    ممنون یک راهنمایی کنید
    میشه قیمت روز lcd + کابل تاچ بدید کابل باره شده باید فلت همعوض بشه یعنی به هم چسبیدن؟ + قیمت قاب اگه اورجیناله؟
    از کجا بدونم lcd + کایل تاچی که برام میزارند اصله به قول خودشون تو باچم نره گارانتی هم داره؟ lcd + کابل تاچ جعبه چیزی نداره که بدونم اکبند و ... اصله نسخه کبی فرقش چیه قیمتن هم فرق زیادی داره یا نه؟ ممنون
    قطعات بازار درستی ندارن..مونده به انصاف فروشندت
    و البته علم خودت که تشخیص بدی
    تاچ و ال سی دیت حدود 75 تومن آب میخوره..اصلش!!
    قاب رو دقیق نمیدونم
    قیمت روز قطعات رو تو انجمن نداریم
    در مورد تعویض کلی ببین اگه بصرفس عوض کن..الان قیمتا بدجوری کاذبه..خود دانی
    Last edited by DJ.Mamal; 16-03-2012 at 17:44.

11. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

13. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •