تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 1137 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام دوستان بهترین کتاب های کمک اموزشی برای سوم تجربی چیه
    در ضمن کسی جایی تو اصفهان میشناسه که بشه جزوات دبیرهای خوب را خرید
    گفتي كمك آموزشي يعني كتابي كه آموزشي كه توسط معلم يا كتاب درسي انجام شده رو تكميل كنه!
    هر كتاب تستي هم كتاب كمك آموزشي حساب نميشه!
    بهترين كتاباي كمك آموزشي يه هدف و يه روند كاملا مفهومي و پله پله رو روال كار خودشون قرار ميدن براي يادگيري عمقي و مفهومي يك درس نه حل تست هاي كنكور!!!
    و مطمئن باش با كيلو كيلو تست زدن وقتي درسيو هنوز نفهميدي هيچ وقت به هيچ جا نميرسي!
    طي همه ي اين سال ها بهترين رتبه هاي كنكور هيچ وقت هدفشون كنكور نبوده! اونا فقط خواستن ياد بگيرن كه خوب فكر كنن!
    باز هم به قول نويد يكتا :
    يك بار به شكرانه استعدادت! تلاش كن نه فقط براي قبولي در كنكور - گرچه تنها راه قبولي در كنكور خوب فكر كردن است! -
    اميدوارم اين جمله همه ي منظور منو بهت رسونده باشه!
    ببخشيد كه عادت به توضيح مفصل دارم هميشه
    به هر حال من هميشه سعي كردم اين مسئله فوق العاده مهم و جديو واسه همه باز كنم
    ليستيم كه الان ميخوام واست بنويسم واقعا يه ليست كمك آموزشيه!
    ادبيات 3
    : امسال اگه هم نخواي بايد ادبياتو درس به درس بخوني چون امسال اولين سد عبور از كنكور يعني امتحاناي نهايي رو پيش رو داري ،‌پس..
    اول از همه خط به خط كتاب درسي رو ميخوني!
    سعي كن از بس با متن كلنجار بري تا خودت اولين نفري باشي كه به خودت ياد ميدي!!!
    بدون فكر كردن اگه بري سر گفته هاي معلمت يا گاج سبز اونجوري داري حفظ ميكني!!
    پس بايد خودت تحليل كني بعد از روي گاج محوري (سبز) يا اگه معلمت خوبه جزوه ي معلمت تحليل خودتو چك كني
    سعي كن وقتي داري خط به خط ميخوني ، معني لغتارو تو جمله حدس بزني ! بعد ميري چك ميكني كه معني دقيقشم بفهمي
    ببين اصلا حفظ كردن معني لغتاي دروس هيچ كمكي بهت نميكنه!‌ چون به ندرت به غير از واژه نامه آخر كتاب تو كنكور لغت از متن درسا مياد! پس وقتي من ميگم حدس بزن ، اينجوري تو بيشتر داري رو معني و مفهوم كار ميكني كه 8-9تا تست كنكوره نه معني لغت كه 2-3تا تست كنكورو شامل ميشه
    از طرف ديگه هم با اين روش بار امتحان نهاييتم ميبندي!
    چون تو امتحاناي نهايي معني همه واژه هارو تو جمله ازت ميپرسن
    اينجوري ديگه تو ذهنتم خيلي بيشتر از حالت معمولي ميمونه

املا كلمه هايي كه واست سختن رو حتما علامت بزني و باز هم حتما به طور مكرر دورشون كني! واسه تمرين بيشتر رو مبحث املا بهترين كتابي كه موجوده ، درس به درسم هست! املا خيلي سبز!

تو امسال كتاب كلاس آرايه رمزينه رو تهيه كن ، خوب بخونش! به قول بچه ها شخمش بزن! سعي كن جوري بخوني كه وقتي خوندن يه آرايه رو از رمزينه تموم كردي بعدش چشماتو ببندي با يه لبخند بگي.. آهان ، حالا فهمديم!
    بعدش هر چيو كه خوندي واسه خودت تكرار كني!
    خوب حالا بايد ياد بگيري چه جوري از خونده هات استفاده كني!
    وقتي به يه درسي رسيدي كه شعره! بلافاصله همه چيو ميذاري كنار ، بازم شروع ميكني به تحليل.
    با استدلال آرايه هاي همه ي بيت هارو خودت در بيار در بيار بعد چك كن! اين روش بهترين روش ممكن واسه آموزش آرايه س! نه تست زدن ، نه حفظ كردن نكات ، نه هيچ كاري مثل اين كار بازده نداره!

تاريخ ادبيات رو سعي كن حتما يه كتاب جامع بگيري مثل تاريخ ادبيات مصور تخته سياه! چون خيلي از تاريخ ادبياتا تو 3تا كتاب پخشه! بعد اسم هر كسيو تو يه درس ديدي برو تو اين كتاب دنبال اسمش بگرد خوب همه چيشو ياد بگير
    قسمت "توضيحات" كه بعد هر درس تو كتابرو بايد خيلي خوب مسلط باشي!
    خود آزمايي هاي كتابم واسه امتحان نهايي كه پاي اصليه سوالان!

وقتي با اين روش تونستي يه درس ادبيات سال 3 رو تموم كني ميتوني ادعا كني كه هر تستي بهت بدن! حتي اگه هامون سبطيو عباس براريو علي ساجديو همه اينا بشينن با هم وحشتناك ترين تستاي اون درسم واست طرح كنن ميتوني بهشون بگي سوسكين!!!
    ولي دور از شوخي من بهترين روش خوندن ادبيات سال 3 رو بهت پيشنهاد كردم! اگه امسال خوندن ادبياتو جديو به صورت پايه اي شروع كني سال ديگه ادبيات ميشه واست شيرين ترينو نمره آور ترين درس!

و راجع به كتاب تست خيلي سبز! هر وقت تونستي اين روشارو ياد بگيريو عالي اجراشون كني بعد هر درس برو تستاي ادبيات 3 خيلي سبز رو بزن!
    هيچ وقتم وقتي كه ميذاري واسه فهميدن رو فداي هيچي نكن!

فعلا اينو داشته باش ،‌واسه بقيه درسام بهت كامل توضيح ميدم

2. 3 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام
    خيلي ممنون از راهنمايي هايي كه كردين من با توجه به اين تايپيك و اعتماد به حرف شما دوستان و ضعف خودم توي ادبيات
    و گسسته و رياضي تصميم گرفتم اين كتاب ها رو بخرم:
    هندسه پايه دريافت
    (راستي گاج سقيد چاپ 88 با 90 خــــــــــــــــــــــــ ــــيلي فرق كرده؟يعني اونقدري هست كه برم 90 رو بگيرم؟)
    گسسته: فار
    رياضي پايه:فائق و رمزينه براي ديف هم همين 2تا
    املا:سبز و الگو(احتمالا چون اصلا نديدمش ولي املا سبز توي PDF سايت خيلي سبز بود)
    آرايه :الگو و رمزينه

اها راستي يه چيزي خوب شد يادم اومد
    آخر كتاب تحليلي رمزينه يه صفحه از كتاب ادبياتش رو گذاشته نميدونم ديديد يا نه ميخوام بدونم كسي خوندتش؟چون من يه همچين كتابي رو هم لازم دارم كه مثلا اومده باشه آرايه هاي شعرهاي كتاب رو گفته باشه و كلا كتاب درسي ادبيات رو مو به مو توضيح داده باشه....؟؟؟

----------------------------------------------------------------------------
    راستي يه نكته در مورد شيمي پيش:
    EMINEM جـــــــــــــان براي پيش سبز رو توصيه كرده بودي ولي به نظرم واقعـــــــــا سطحش نسيت به مبتكران پايين تره و ايده ي جديدي نداره البته من فقط سينتيك هر دو كتاب رو كامل زدم و دارم اينو ميگم مبتكران پيش تستاش خيلي ناز و قشنگه البته من شخصا ديوانه وار به شيمي علاقه دارم واسه المپياد خودمو جر دادم

ولي انصافا سوم سبز واقعـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا بهتره تقريبا هميني كه براي پيش گفتم عكسش براي اون صادقه البته بعضا تويه سوم مبتكران يه تستاي واقعا جلب آورده كه نمونش تويه سبز نيست و البته كم هستن.....
    (البته شيمي 3 سبز فصل 3 5 تا غلطه داشت 4 تا ويرايشي1دونه علميكه زنگ زدم گفتم بهشون و تاييد كردن)

درباره ي زبان فارسي سبز:درسنامه هاش واقعــــــــــــــــا بدرد نميخوره فقط براي تست زدن خوبه (تقريبا تاييد حرف eminem )درسنامه هاش تويه اين چاپي كه دارم(89)پـــــــــــر از غلط هاي علميه.....پرررررررررررررررر رررررررر)

همين خواستم منم يه كمكي كرده باشم.....اميدوارم با اين همه منابعي كه در اختيار داريم همگي موفق بشيم
    راستي به نظرتون از روي معدل كتبي كسي ميشه حدوداي رتبه اش رو تخمين زد؟
    واسه هندسه بهتره كه ويرايش 90 رو بگيري چون جايي شنيدم تغييرات اساسي داشته! البته من تا حالا گاج سفيد نداشتم ، اوليو آخريش همين ويرايش 90 بوده
    راجع به خوندن كتاب درسي اونم خط به خط ، بايد بگم هيچ فايده اي نداره! آقاي سبطيم چندين بار اصرار داشتن كه اولا خوندن متن كتب سال 2 و3 هيچ فايده اي نداره! فقط كسايي كه پيشن بايد متنو واسه امتحان نهايي بلد باشن و دوما رو خوندن مبحثيه ادبيات!

راجع به شيمي هم بايد بگم كه من خودم نظرتو كامل قبول دارم!
    شيمي مبتكران حرف اول رو ميزنه! ولي خيلي سبز تو شيمي 3 عالي تر از استاد بازرگان كار كرده كه ديگه بايد قبولش كرد
    به نظرم اگه كسي هر 3تا كتاب مهندس بازرگان رو بخونه چون اون روال كاري دستشه و داره با طرز فكر يه مولف ثابت پيش ميره حتي واسش خيلي مفيد تره از خوندنه شيمي 3 خيلي سبز بين 2 و پيش مبتكرانه
    ميتونين خيلي سبز رو بعد از خوندن مبتكران براي سال سوم بخونين
    زبان فارسي خيلي سبز هم از نظر تستي بين كتاباي زبان فارسي حرف اول رو ميزنه!
    فقط اگه اينا بيان همون تستاشونو درس حسابي جواب بدن بهترين كتاب زبان فارسي از همه نظر ميشن!
    من با خوندن كتاباي ادبيات خيلي سبز كه مولفشون آقاي براريه فهميدم كه اين مولف خيلي آدم كمال گرا ، منتقد و مغروريه!
    دلش ميخواد هميشه كنكور رو با تستاي سختش يه چيز ساده جلوه بده و واسه اثباتش جون خودشم ميده
    Last edited by eminem never dies; 27-09-2011 at 03:48.

4. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

خوب
    ديگه كم كم بايد بس كنيم! زياده روي كرديم اين چند مدت
    خيليم زود گذشت ، انگار همين ديروز بود ، الان هممون بزرگ شديم
    29 مهر آزمون اول! برنامه ريزيمو كردم! چندتا كتاب ديگه مونده كه بايد بگيرم همين پس فردا بعدم استارت شروع كار

در آخرم از همه دوستاي گلم تشكر ميكنم كه خيلي چيزا يادم دادن! اسم نميبرم كه يه وقت يكي جا بمونه

به اميد موفقيت همه بچه هاي اين تاپيك
    Last edited by eminem never dies; 26-09-2011 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میگم یه کتاب ایات روایات گاج دارم مال فامیلمون داد به من چاپ89-88 سفیده اصن نو!

حالا شما میگید همین خوبه یعنی چاپ نودش با این که من دارم فرق میکنه؟؟؟یا یه نودش رو برم بخرم..اصن خوب هست یا الگو بگیرم ؟الگوبهتره؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه برخی دوستام میگن ازمونا سنجش بریم اما بنظرم گزینه دو و قلمچی ازهمه بهترن و سنجش فقط جامع هاش خوبن؟کسی اطلاعی از خدمات جانبی و سوالات سنجش میدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نظرتون چیه؟اگه چیزی کمه بگین!
    1-تحلیلی گاج سفید(یا نه به جاش یا باهاش هم فار بگیرم وبخونم)
    2-هندسه پایه دریافت+گاج سفید1و2
    3-گسسته فار+گاج سفید
    4-زبان اناری 3 و پیش ودرک متن(همه مبتکران)
    5-هنوز نمیدونم برا اموزش ایاد فیلی مبتکران یا فوت وفن؟براتست گاج سفید یا بانک تست سبز؟

سپاس..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه هندسه ويرايش جديدو بگيرا!! مگه آسكاريس داري وقتي 90 هست بري سراغ 88 عزيز دل؟؟؟
    نميخوام برم سراغ 88
    88 رو دارم ........
    ميگم اگه خيلي فرق داره برم 90 رو بگيرم.....

9. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

3-گسسته فار+گاج سفید
    5-هنوز نمیدونم برا اموزش ایاد فیلی مبتکران یا فوت وفن؟براتست گاج سفید یا بانک تست سبز؟

سپاس..
    در مورد سوال 4 با شما موافقم . همون کتاب از همه کتاب های بازار بهتره . البته ویرایش جدید زبان پیش دکتر انار شهابی هم زبان پیش هست و هم درک مطلب یه DVD هم برای آموزش بهتر درک مطلب داره و شما نیازی به خریدن چیز دیگه ای ندارین و هر درسش هم ریدینگ های جالب و مفید داره

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان...فردا میخوام برم آخرین کارای عقب افتاده تابستونو انجام بدمو چند تا کتاب بخرم و بشینم سر درس!

لطف کنین تا فردا عصر (3 شنبه عصر) جوابمو بدید که برم کتابا رو بخرم...ممنون...

دیفرانسیل چی بگیرم؟ میخوام درسنامه داشته باشه...فک کنم امینم گفته بود خوشخوان نظر بقیه چیه؟ امینم خودت گفتی میرم کتابا رو میبینم بعد نظرمو میگم...حالا بگو...

ادبیات 3 همون خیلی سبز؟

عربی جامع عمومی (1و2و3،پیش نداره!) گاج سفید یکی بهم داده...اگه نیازه برم سبز رو هم بگیرم؟الگو رو هم گفته بودن دوستان بگیرم...چیا رو بگیرم؟(جنبه ی مالی رو در نظر نگیرید)

دینی هم که همون گاج بنظرم...حالا برم ببینم همگامان چجوریه!نظر شما؟ راستی سبز جامع رو هم دارم...پس بدم یا باشه؟

ادبیات 3 سبز(امینم)...خوبه دیگه؟

فیزیک 1و2 گاج سفید کافیه؟(کلاس هنوز نمیرم!2 ماه دیگه شروع میشه)

ادبیات پیش سبز...خوبه؟(با توجه به اینکه زبان و ادبیات یک کتاب شده)

13. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

نميخوام برم سراغ 88
    88 رو دارم ........
    ميگم اگه خيلي فرق داره برم 90 رو بگيرم.....
    دوست عزيز اولا معذرت اگه يه كم بد حرف زدم عسرخواهيه مرا بپسيريت
    اون پستم كاملا ويرايش كردم جوابتم اونجا دادم داداشي
    سلام دوستان...فردا میخوام برم آخرین کارای عقب افتاده تابستونو انجام بدمو چند تا کتاب بخرم و بشینم سر درس!

لطف کنین تا فردا عصر (3 شنبه عصر) جوابمو بدید که برم کتابا رو بخرم...ممنون...

دیفرانسیل چی بگیرم؟ میخوام درسنامه داشته باشه...فک کنم امینم گفته بود خوشخوان نظر بقیه چیه؟ امینم خودت گفتی میرم کتابا رو میبینم بعد نظرمو میگم...حالا بگو...

ادبیات 3 همون خیلی سبز؟

عربی جامع عمومی (1و2و3،پیش نداره!) گاج سفید یکی بهم داده...اگه نیازه برم سبز رو هم بگیرم؟الگو رو هم گفته بودن دوستان بگیرم...چیا رو بگیرم؟(جنبه ی مالی رو در نظر نگیرید)

دینی هم که همون گاج بنظرم...حالا برم ببینم همگامان چجوریه!نظر شما؟ راستی سبز جامع رو هم دارم...پس بدم یا باشه؟

ادبیات 3 سبز(امینم)...خوبه دیگه؟

فیزیک 1و2 گاج سفید کافیه؟(کلاس هنوز نمیرم!2 ماه دیگه شروع میشه)

ادبیات پیش سبز...خوبه؟(با توجه به اینکه زبان و ادبیات یک کتاب شده)
    من نگفتم خوشخوان!‌ گفتم رمزينه بعد ميكروبانك آخر از همه خوشخوان واسه جمع بندي
    فردا صبح دارم ميرم! حتما سعي ميكنم بعدش يه پست جامع بذارم
    ادبيات 3 همون خيلي سبز!
    پيش كه اصلا عربي نداره دوست خوب
    به خودتم بستگي داره ، گاج سفيد فقط تستاي كنكور و سازمان سنجش با تستاي المپياد ادبي توشه يعني تاليفي نداره!
    خيلي سبز اكثرا تستاش تاليفيه و سخت!
    اين دوتا بالايي مبحثي تست دارن ولي اگه ميخواي درس به درس تست بزني بايد بري الگو بگيري!
    حقيقتا ديني درسيه كه به هيچ كتاب كمك آموزشي احتياجي نداره! براي تست هم بهترين منبع تستاي سال هاي پيشه!
    پس ديگه كار شما خيلي زياده رويه واسه داشتن بيشتر از يدونه كتاب كمك درسي!!!
    گاج يا همگامان يا الگو! خيلي سبز ضعيف تره
    ادبيات 3 خيلي سبز خوبه جناب آقاي وسواس
    آره كافيه ، اگه خواستي سخت تر يا بيشتر تست بزني الگو!
    اونم خوبه
    میگم یه کتاب ایات روایات گاج دارم مال فامیلمون داد به من چاپ89-88 سفیده اصن نو!

حالا شما میگید همین خوبه یعنی چاپ نودش با این که من دارم فرق میکنه؟؟؟یا یه نودش رو برم بخرم..اصن خوب هست یا الگو بگیرم ؟الگوبهتره؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه برخی دوستام میگن ازمونا سنجش بریم اما بنظرم گزینه دو و قلمچی ازهمه بهترن و سنجش فقط جامع هاش خوبن؟کسی اطلاعی از خدمات جانبی و سوالات سنجش میدونه؟
    خيليا از الگو بهم بد گفتن نسبت به گاج! باز اگه ميخواي برو بگيرش
    آيات و رواياتم فك نكنم تغيير خاصي كنه! برو كتاب فروشي يه ذره مقايسه كن معلوم ميشه
    اگه نرفتيم صب كن من فردا دارم ميرم واست نگا ميكنم
    طول سال فقط گزينه 2 يا قلم چي! + جامع سنجش
    اگه طول سال سنجش ثبت نام كني بزرگ ترين اشتباه زندگيتو كردي! فقط سوالاشو بگيرو كار كن
    هيچ گونه خدماتيم نداري تا جايي كه من ميدونم!
    3-گسسته فار+گاج سفید

سپاس..
    ببين راجع به گاج سفيد بايد بهت بگم خريدش واست ريسكه!!!
    امكان داره اينقد واست سخت باشه كه حالتو از از هرچي هندسه س به هم بزنه! هروقت مطمئن شدي برو سراغش
    من فقط بهت گفتم كه يه وقت پشيمون نشي!
    اگه واسه تحليلي اول فار بخوني واسه پايه اول دريافت بعدش اگه بري تحليلي و پايه گاج رو بزني مناسب تره!
    اگه فك ميكني واقعا پتانسيلشو داري كه يهو از گاج شروع كني خوب يا علي
    دوست عزيز ، برادر گرامي ، من بهت ميگم نره تو باز ميگي بدوش؟؟؟
    هم فار هم گاج سفيد واسه گسسته چرا آخه؟؟؟ فار رو گرفتي ديگه گاج سفيد نگير!
    اگه ميخواي بيشتر تست بزني آزمون فار ، اگه بازم بيشتر ميخواي (از خيلي سبز هم خوشت نمياد) خوشخوان يا مهر و ماه يا تست رمزينه!
    من فردا بهت ميگم كدوم بهتره!
    Last edited by eminem never dies; 27-09-2011 at 03:46.

15. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

سلام بچه ها من پی دی اف کتاب شیمی پیش مبتکران می خوام خواهش می کنم کمکم کنید هر چی میگردم نمی تونم پیدا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •