سلام
خيلي ممنون از راهنمايي هايي كه كردين من با توجه به اين تايپيك و اعتماد به حرف شما دوستان و ضعف خودم توي ادبيات
و گسسته و رياضي تصميم گرفتم اين كتاب ها رو بخرم:
هندسه پايه دريافت
(راستي گاج سقيد چاپ 88 با 90 خــــــــــــــــــــــــ ــــيلي فرق كرده؟يعني اونقدري هست كه برم 90 رو بگيرم؟)
گسسته: فار
رياضي پايه:فائق و رمزينه براي ديف هم همين 2تا
املا:سبز و الگو(احتمالا چون اصلا نديدمش ولي املا سبز توي PDF سايت خيلي سبز بود)
آرايه :الگو و رمزينه
اها راستي يه چيزي خوب شد يادم اومد
آخر كتاب تحليلي رمزينه يه صفحه از كتاب ادبياتش رو گذاشته نميدونم ديديد يا نه ميخوام بدونم كسي خوندتش؟چون من يه همچين كتابي رو هم لازم دارم كه مثلا اومده باشه آرايه هاي شعرهاي كتاب رو گفته باشه و كلا كتاب درسي ادبيات رو مو به مو توضيح داده باشه....؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------
راستي يه نكته در مورد شيمي پيش:
EMINEM جـــــــــــــان
.gif)
براي پيش سبز رو توصيه كرده بودي ولي به نظرم واقعـــــــــا سطحش نسيت به مبتكران پايين تره و ايده ي جديدي نداره البته من فقط سينتيك هر دو كتاب رو كامل زدم و دارم اينو ميگم مبتكران پيش تستاش خيلي ناز و قشنگه
.gif)
البته من شخصا ديوانه وار به شيمي علاقه دارم واسه المپياد خودمو جر دادم
ولي انصافا سوم سبز واقعـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا بهتره تقريبا هميني كه براي پيش گفتم عكسش براي اون صادقه البته بعضا تويه سوم مبتكران يه تستاي واقعا جلب آورده كه نمونش تويه سبز نيست و البته كم هستن.....
(البته شيمي 3 سبز فصل 3 5 تا غلطه داشت 4 تا ويرايشي
.gif)
1دونه علمي
.gif)
كه زنگ زدم گفتم بهشون و تاييد كردن)
درباره ي زبان فارسي سبز:درسنامه هاش واقعــــــــــــــــا بدرد نميخوره فقط براي تست زدن خوبه (تقريبا تاييد حرف eminem )درسنامه هاش تويه اين چاپي كه دارم(89)پـــــــــــر از غلط هاي علميه.....پرررررررررررررررر رررررررر)
همين خواستم منم يه كمكي كرده باشم.....
.gif)
اميدوارم با اين همه منابعي كه در اختيار داريم همگي موفق بشيم
.gif)
راستي به نظرتون از روي معدل كتبي كسي ميشه حدوداي رتبه اش رو تخمين زد؟