تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 796 از 1635 اولاول ... 2966967467867927937947957967977987998008068468961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

با این SLR هیچ مشکلی برای عکس در جاهای کم نور نیست. با ایزو 1600 هم که عکس بگیری، نویز خیلی خیلی نا چیزه .شاید در حد صفر
    سلام

دوربین شما چه مدلی هست؟

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

یادم رفت یه نکته ای رو بگم
    پیشنهاد میکنم از طریق اینترنت و یا کتابهای عکاسی مبانی رو آموزش ببینید
    اگر تصمیم دارید کلاس ثبت نام کنید بهتره کلاسهای موسسات خصوصی یا ترجیحا از اساتید خصوصی استفاده کنید
    مطالب کلاس مبانی رو میتونید به راحتی فرا بگیرید اگر کمی همت داشته باشید

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

یه چیز دیگه هم یادم رفت!!!
    ادامه سوالات رو در تاپیک مربوطه بپرسید

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان؛

من يک دوربين هندي‌کم Sony HDR-XR350 خريدم با فرصت تست 48 ساعته، خواستم بپرسم چه چيزهايي را بايد تست کنم که مطمئن بشم دوربين سالم هست يا نه...
    Last edited by Jocker; 31-01-2011 at 09:45.

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان؛

من يک دوربين هندي‌کم Sony HDR-XR350 خريدم با فرصت تست 48 ساعته، خواستم بپرسم چه چيزهايي را بايد تست کنم که مطمئن بشم دوربين سالم هست يا نه...
    سلام
    کیفیت صدا و تصویر وزوم و تست رابطهای خروجی

4. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سردرگمی

سلام بین دوربینای Fujifilm FinePix F300EXR و Canon SX210 به نظرتون کدوم بهتره؟ چرا؟
    خیلی ممنون میشم اگه شما دوستای خوبم بهم راهنمایی بدین
    خیلی ممنون
    دوست عزیز اگر دنبال یه دوربین با رزلوشن بالا هستید SX210 دوربین مناسب تریه. فوجی F300 مثل دو مدل قبلی F70/F80 بهترین کیفیت عکسش رو روی M سایز یا نصف رزلوشن اسمیش میده یعنی 6 مگ. روی L سایز یا 12 مگ کیفیت عکس خیلی خوبی نداره و نویز ریداکشی که پروسسور دوربین انجام میده باعث از بین رفتن جزییات سافت شدن عکس میشه که با نرم افزار هم قابل جبران نیست ولی وقتی M سایز عکس می گیرید از لحاظ داینامیک رنج عملکرد بهتری نسبت به سایر دوربینهای کامپکت غیره EXR داره. مد EXR وقتی رزلوشن رو روی M قرار میدید فعاله و نیازی نیست حتما دوربین رو روی مد EXR قرار بدید. در مورد نقاط ضعف و قوت این مدل کانن توی پستهای قبلی صحبت شده ولی در مورد فوجی

نکات مثبت: بهره گیری از تکنولوژی EXR که موجب افزایش داینامیک رنج کاهش نویز و بهبود کیفی عکس میشه - لنز 24mm واید خیلی خوب-
    قابلیت عکاسی پانوراما- LCD با رزلوشن 460000 پیکسل. به طور کلی عملکرد خوب در شرایط مختلف عکاسی

نکات منفی : نویز در ویدیو ی HD - فلش ضعیف - عملکرد در نور کم به خوبی مدلهای قبلی نیست

اگر دوست داشتی عکسهای دو دوربین رو از سایت زیر می تونی دانلود و مقایسه کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by naamre; 31-01-2011 at 14:30.

6. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انگار SLR هوش بالایی داره چون وقتی رو Auto ّFocus هست خودش پروانه ها را تشخیص میده و Back Ground را تار میکنه و عکس خیلی قشنگ میشه ولی هوش کامپکت خیلی خیلی ضعیفه.
    دوست عزیز محو شدن بک گراند به خاطر عمق میدان کمتر لنز دوربین توی اون دیافراگم خاصه نمی دونم شاید بهش بشه هوش هم گفت! ولی اگر شما از دیافراگم بسته تری استفاده کنید احتمالا بک گراند هم واضح میفته البته عمق میدان علاوه بر سایز دیافراگم و قطر دهانه لنز به فاصله ی دوربین از سوژه هم بستگی داره.

اگر دوست داشتید این مقاله رو بخونید

کد:

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
    عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام می خواستم یه دوربین عکاسی بخرم . اگه امکان داره راهنماییم کنید .
    عکاسی رو دوست دارم و می خوام اگه بشه به صورت حرفه ای ولی برای علاقه شخصی عکاسی کنم . هم عکاسی از منظره رو دوست دارم و هم عکاسی پورتره . الان یه دوربین canon exus 950 i 8 mp دارم . ولی می خوام یه دوربین حرفه ای داشته باشم . تو سایتها که میدیدم canon 550d چشم رو گرفته . برای شروع کار تا رنج 1 میلیون تومن شما چی پیشنهاد می کنید و چه لنز و لوازمی ؟
    با تشکر فراوان
    بهترین انتخاب در این رنج قیمت فکر کنم همین باشه
    لنز اصلیشم فکر کنم فعلا کارترو راه بندازه تا بعد یه لنز دیگه بگیری
    البت تا 1 تومن دوربینهای پایینتر هم میتونی بگیری ولی بعد از چند وقت مجبوری عوضشون کنی

10. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض راهنمایی

بهترین انتخاب در این رنج قیمت فکر کنم همین باشه
    لنز اصلیشم فکر کنم فعلا کارترو راه بندازه تا بعد یه لنز دیگه بگیری
    البت تا 1 تومن دوربینهای پایینتر هم میتونی بگیری ولی بعد از چند وقت مجبوری عوضشون کنی
    ممنون از راهنماییتون فقط می خوام بدونم کار کردن باهاش راحته و حملش سخت نیست و میشه تو همه حال ازش استفاده کرد یا باید سه پایه هم همرات باشه .
    البته یکی هم بهم گفته بود که از سری g و یا s بگیرم هم کارم رو راه میندازه . نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون فقط می خوام بدونم کار کردن باهاش راحته و حملش سخت نیست و میشه تو همه حال ازش استفاده کرد یا باید سه پایه هم همرات باشه .
    البته یکی هم بهم گفته بود که از سری g و یا s بگیرم هم کارم رو راه میندازه . نظر شما چیه ؟
    وزن و اندازش رو تو سایت زده میتونی دقیق ببینی خودت باید ببینی حملش برات راحت یا نه
    کا ر باهاش در حالت اوتومات نه سخت نیست ولی خوب در حالت های دیگه چرا
    بنظر منم اگر G12 بگیری فکر کنم خیلی بهتره تا یدفه بری دوربین حرفه ای بگیری

13. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. تا حدود 300-350 چه دوربینی بخرم؟ قبلا" پولم کمتر بود بین h55 sony و sx130 canon و s2800 hd Fuji گیر کرده بودم...
    خیلی از sx 210 تعریف می کنن ولی من زیاد ازش خوشم نمیاد یه جوریه!
    خودم بین اینا به sx130 رسیده بودم دیروز اتفاقی تو یه مغازه دیم خورد تو پرم شبیه اسباب بازی بود!!!!
    Nikon S8100 خیییلیی چشممو گرفته ولی لامصب گرونه 400 تومنه! رفیقم میگه sony hx1 . شما بین دوربین های پیشنهادی خودم چه دوربینی پیشنهاد میکنین؟ جدای اینها دوربین دیگه ای هس که سرتر باشه تا این رنج قیمت؟ اگه هست بگین لطفا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •