تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 796 از 949 اولاول ... 296696746786792793794795796797798799800806846896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,951 به 7,960 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من که الان دو هفته میشه تخلیه کردم و فعلا وایمکس ایرانسل دارم...
    راستش همه ISPها بطرز ناجوانمردانه ای در چاپیدن مشتری،کلاه گذاشتن سر اون به روش های از قبیل تبلیغات دروغین،حجم دزدی،کم کردن سرعت در ساعات رایگان،ارائه سرویس بی کیفیت،قطعی،بستن پورت های P2P،از کار انداختن مسنجر ها حالا چه در ویندوز چه در آندروئید یا ios،گرفتن یوزر بیش از پهنای باند که باعث مشکلات بسیار دیگه میشه و... با همدیگه مسابقه گزاشتن تاپیک هر شرکتی که برید افراد ناراضی انقدر زیادن که قابل شمارش نیست ،تنها کاری هم که شرکت ها میکنند اینه که یه عده بازاریاب علاف رو که هنری جز تعریف های دروغین ندارن اجیر میکنن تا تو تاپیک ها سر مردم رو گول بمالن که اون هام دست شون رو شده و آدم یاد تله شاپینگ های شبکه های تلویزیونی میافته

2. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من از فن اوا اینترنت نامحدود 512 bu داشتم تازه هم شارژ کرده بودم بعد چند روز استفاده سرعتم شد 5 کیلوبایت! دو سه روز صبر کردم شاید درست بشه ولی نشد که نشد, امروز زنگ زدم گفتن قانون مسخره مصرف منصفانه اضافه شده و شما بیشتر از حد استفاده کردین! فن اوا تهران میگفت 16 گیگ مصرف کردین فن اوا مشهد میگفت 13 گیگ بعد Du meter رو نگاه میکنم حداکثر 10 گیگ ثبت شده بود

پشتیبانی فن اوا تهران خیلی خنده دار بود گفتم خب من نمی دونستم که مصرف منصفانه اضافه شده! گفت 2-3 روزه مصرف منصفانه اضافه شده ولی از زمانی که سرویس رو گرفتین حساب میکنه بعد گفتم خب من الان چی کار کنم این اصلا از دایال اپ هم سرعتش کمتره جایی روز باز نمیکنه؟! بعد پشتیبانی خیلی ریلکس گفت باید تا اخر ماه صبر کنین

خلاصه اینکه امروز سرویسو عوض کردم تا بتونم یک جایی پیدا کنم که نامحدود داشته باشه ولی این دزدی فن اوا رو هیچ وقت یادم نمیره! چون طبق قرار داد فن اوا باید سرویس 1 ماه اینترنت 512 با ترافیک نامحدود رو میداد نه اینترنت 512 با 13 یا 16 گیگ مصرف منصفانه!

خلاصه اینکه کسی نامحدود جایی سراغ نداره کوچ کنیم بهش؟

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خلاصه اینکه کسی نامحدود جایی سراغ نداره کوچ کنیم بهش؟
    سلام

مشهدی میشینی مهندس؟

نامحدود بهترین جایی که میتونی پیدا کنی فقطو فقط مخابرات شهرت هست، اگه مشهد هستی که یه بوهایی داره میاد که میگن اگه یکمی امار بگیری میتونی نامحدود مخابرات رو بگیری

وگرنه نامحدودای شرکتای دیگه مثل همین فن اوا هستنو مصرف خنده داره منصفانه دارن : ))

بگو اگه اینترنت ِ Unlimited دارین میدین دیگه مصرف منصفانه تون چیه !

5. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
    با ذکر منبع share کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Enjoy

- - - Updated - - -

منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
    با ذکر منبع share کنید.

http://goo.gl/QeNWCz
    Enjoy

7. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

مشهدی میشینی مهندس؟

نامحدود بهترین جایی که میتونی پیدا کنی فقطو فقط مخابرات شهرت هست، اگه مشهد هستی که یه بوهایی داره میاد که میگن اگه یکمی امار بگیری میتونی نامحدود مخابرات رو بگیری

وگرنه نامحدودای شرکتای دیگه مثل همین فن اوا هستنو مصرف خنده داره منصفانه دارن : ))

بگو اگه اینترنت ِ Unlimited دارین میدین دیگه مصرف منصفانه تون چیه !

اره مشهدم

قدیم ندیما مخابرات نامحدود داشتم به جرات یکی از بهترین ها بود ولی نزدیک 3 سالی میشه دیگه نامحدود نمیدن

به مخابرات مشهد حتی به مخابرات تهرانم زنگ زدم گفتم واسه شرکت میخوام بازم ندادن که ندادن! حالا دیگه نمیدونم چجوری باید امار بگیرم؟!

9. 2 کاربر از Alireza_Galaxy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستی بچه ها من الان با سرعت 180 کیلوبایت در ثانیه دارم دانلود شبانه میکنم طوری که پست های قبلیو خوندم گویا یک تبصره ای, قانونی چیزی به این دانلود های شبانه اضافه شده که سرعت شما رو لیمیت کردن رو 80!

الله اعلم

Last edited by Alireza_Galaxy; 05-08-2015 at 03:01.

11. این کاربر از Alireza_Galaxy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اره مشهدم

قدیم ندیما مخابرات نامحدود داشتم به جرات یکی از بهترین ها بود ولی نزدیک 3 سالی میشه دیگه نامحدود نمیدن

به مخابرات مشهد حتی به مخابرات تهرانم زنگ زدم گفتم واسه شرکت میخوام بازم ندادن که ندادن! حالا دیگه نمیدونم چجوری باید امار بگیرم؟!
    مخابراتم مثل اینکه مصرف منصفانه گداشته نه ؟
    اینو نگا کنید :

جدول تعرفه سرویس های ADSL نامحدود

سرعت
    حداقل تبادل ترافیک ماهیانه تعرفه(ریال)
    128kbps 4GB 118550
    256kbps 5GB 143900
    512kbps 9GB 231200
    1Mbps 20GB 418300
    2Mbps 40GB 741400

13. این کاربر از Tenhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینو نگا کنید :

سرعت حداقل تبادل ترافیک ماهیانه تعرفه(ریال)
    128kbps 4GB 118550
    256kbps 5GB 143900
    512kbps 9GB 231200
    1Mbps 20GB 418300
    2Mbps 40GB 741400

ساعت خواب وقتی خود مخابرات که به شرکت های اینترنتی خدمات میده منصفانه کرده شما توقع داری شرکت ها منصفانه نکنن هر وقت مخابرات نامحدود منصفانه رو برداشت شرکت ها هم برای از دست ندادن مشتری نامحدودهای منصفانه رو لغو و نامحدود واقعی میدن هر چند که میدونم این موضوع ممکنه که هیچ وقت یا تا چندین سال آینده رخ ندهد تازه دعا کنیم که شبانه رو هم کامل همه شرکت ها بر ندارن که اونوقته که باید برای هر گیگ دانلود ۴۰۰۰ تومان پول بدیم و هیچ چاره ای هم نداریم مخابرات مشهد هم دانلود شبانه اش رو ۹۹ درصد رایگان کرده یعنی یک درصد رو پولی کرده لعنت به اینا که ملت رو سر کیسه کردن و اینترنت گرون و بی کیفیت و حجمی رو میدن در صورتی که الان بیشتر شرکت های اینترنتی اینترنت نامحدود بدون محدودیت و با سرعت بالا و قیمت ارزون میدن
    Last edited by sorooshfm; 05-08-2015 at 18:02.

15. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اینو نگا کنید :

سرعت حداقل تبادل ترافیک ماهیانه تعرفه(ریال)
    128kbps 4GB 118550
    256kbps 5GB 143900
    512kbps 9GB 231200
    1Mbps 20GB 418300
    2Mbps 40GB 741400

عجبز مخابرات هم بله! خب دیگه با این شکل اصلا به صرفه نیست این سرویسارو گرفت چون که نه دانلود شبانه دارن نا قابل شارژن (حجمی) بعد که این ترافیک تموم شه تقریبا سرویس غیر قابل استفاده میشه.
    مثلا همین فن اوا بعد اون ترافیک سرعت میرسید به 5 تا 7 کیلوبایت! از دایال هم پایین تر کلا دنبال شماره فن اوا بودم 2 ساعت طول کشید سایتو خود فن اوا رو باز کنه!
    اسیا تک هم 2 سال پیش داشتم سرعتش میرسید به 13 کیلوبایت

الان 2 روز از سرویسم میگذره تقریبا سرعت دانلود شبانه (2تا7) 180 هست حالا شبی 3-4 گیگ میشه دانلود کرد من به همین روند ادامه میدم اگه سرعتم محدود شد بهتون خبرشو میدم.

راستی دوستان نمیشه از isp دو تا اکانت گرفت؟ مثلا یک 512 یک 2 مگ که با vmware بشه از هردوش همزمان استفاده کرد؟
    Last edited by Alireza_Galaxy; 06-08-2015 at 05:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من از فن آوی سیاهکل میگیریم خیلی راضیم.اصن قطی نداره.سرعت 512 گرفتم اسپیدم 512 بود.1مگ گرفتم که به 700 هم میرسه.فوق العادست.دستشون درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •