همين الان چك كردم نمايندگي سوني ps3 60 رو زده 470 تومن با گارانتي
همين الان چك كردم نمايندگي سوني ps3 60 رو زده 470 تومن با گارانتي
سلام
ببینید دوست عزیز همین دیروز بنده به بازار رفتم قیمت 160 رو گرفتم 480 تومان تازه اگه یکم تو سایت های اینترنتی که کنسول میفروشن بری نهایت میدن 490 نه 560
بعد هم من خودم میخوام یک ps3 160gb بگیرم دعا کنید که گرون نشه![]()
کلا فروشنده های ایران آماده هستن به هر دلیلی یک جنس را گرون کنند.
یک شبه 100-120 میره روی قیمت یک جنس.موقع ارزون شدن هم 5 تومن 5 تومن کم میکنند.
الان هم یعنی زود اقدام کردم برای خرید چون هنوز درگیر امتحان ها و پروژه ها هستم.دیگه نمیشد زود تر از این بخرم.
شما لطف میکنی این آدرس و شماره تلفن این مغازه ای که میده 480 را برای من pm کنی.
سایت های اینترنتی که معمولا همشون آپدیت نیستن و این قیمتی که شما میبینی برای چند وقت پیش هست.
الان فروشگاه سونی که توی pt تاپیک داره 320 را میده 630 و 160 را هم میده 530
من تصمیم گرفتم بگم برام یک ps3 + move + navigation + sharpshooter از اون ور آب بیارن.چون هر جور که حساب کنی دیگه بیشتر از 600 نمیشه.اگه شانسمون گفت و ورژن 3.55 گیر اومد که عالیه اگر هم ورژنش بالاتر بود هم چند وقتی ارجینال بازی میکنیم تا بلاخره فریمور های جدید هم ه.ک بشوند.
Last edited by choory; 22-06-2011 at 09:56.
سلام عزیز برا من pm کن آدرسشو
ممنون
شما لطف میکنی این آدرس و شماره تلفن این مغازه ای که میده 480 را برای من pm کنی.
سایت های اینترنتی که معمولا همشون آپدیت نیستن و این قیمتی که شما میبینی برای چند وقت پیش هست.
الان فروشگاه سونی که توی pt تاپیک داره 320 را میده 630 و 160 را هم میده 530
من تصمیم گرفتم بگم برام یک ps3 + move + navigation + sharpshooter از اون ور آب بیارن.چون هر جور که حساب کنی دیگه بیشتر از 600 نمیشه.اگه شانسمون گفت و ورژن 3.55 گیر اومد که عالیه اگر هم ورژنش بالاتر بود هم چند وقتی ارجینال بازی میکنیم تا بلاخره فریمور های جدید هم ه.ک بشوند.[/QUOTE]
سلام من شهرستان هستم و اگه بگم شما نمیدونید.بعد هم سایت digikala برو 160gb رو میده 485 تومان خشک اگه تهران هستی میتونی سفارش بدی و درب منزل تحویل بگیری و همونجا پرداخت کنی دوسته عزیز.![]()
Last edited by HO3IN-Life; 22-06-2011 at 10:21.
سلام...سلام من شهرستان هستم و اگه بگم شما نمیدونید.بعد هم سایت digikala برو 160gb رو میده 485 تومان خشک اگه تهران هستی میتونی سفارش بدی و درب منزل تحویل بگیری و همونجا پرداخت کنی دوسته عزیز.![]()
محمد جان چه تضمینی هست که فریم ور کنسول پایینتر از 3.55 باشه و کپی خور بشه؟!![]()
سلام دوسته عزیز توی همین سایت دستگاه کپی خور شدش هم هست که 160gb اش زده 530 نمیدونم به هر حال آدم از مغازه بخره بهتره![]()
سلام دوستان
ميگما!!! اون قسمت نظر سنجي كه نوشته بسيار ضعيف ، من مطمئنم كه توسط XBOX داران نظر داده شده . از اونجايي كه اين كنسول عالي هست ، پيشنهادم اينه كه گزينه بسيار ضعيف و بد حذف بشه !!!
سلام.این gt5 رو درست کردم بازی کردم ولی اصلا خوشم نیومد .فرمان پذیری ماشین ها زیر صفر هست.
یه بازی ماشینی که توی پیست نباشه و گرافیک خوبی داشته باشه معرفی کنید.
شنیدم یه بازی هست به اسم motorstorm و انحصاری هم هست اصلا تو پیست نیست مثل جنگ میمونه.میشه یه توضیحی دربارش بدین.
Last edited by hosein ati; 22-06-2011 at 14:57.
اينو من هم قبلا گفته بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)