خوب ابید چه کارش کنم
اینجا هم تعمیر کار درست و حسابی نیست باید چه بر سرش بیارم؟
خوب ابید چه کارش کنم
اینجا هم تعمیر کار درست و حسابی نیست باید چه بر سرش بیارم؟
سلام خوش اومدی.
لطفا فارسی تایپ کن و در ضمن شما گفتی که مشکل سنسور درب دوربینه ولی ۵۷۰۰ که دوربینش درپوش نداره!!
اما درسته ممکنه سنسور های گوشی ایراد داشته باشند و نتونند تشخیص بدن که گوشی در چه حالتی هست.
ببر یه تمیر گاه خوب فکر کنم پاساژ علادین درستش کنن.
مستر ریست کردی؟؟؟؟
یه فلش بکن شاید درست شد ولی اونجا واست درست میکنن.
سلام دوستان
5700 مموری 4 گیگ رو راحت ساپورت میکونه ؟؟ آخه تو کاتلوگش نوشته حداکثر 2گیگ
میخوام ببینم 4 گیگ بندازم به مشکل نمیخورم ؟
آره راحت ساپورت می کنه
من الان رو گوشیم 4 هست و هنگ هم نمی کنه
منم 4 دارم. یه بارم به مدت 20 روز فقط 300مگ از 4گیگ خالی بود. مثل ساعت کار میکنه!!!5700 مموری 4 گیگ رو راحت ساپورت میکونه ؟؟ آخه تو کاتلوگش نوشته حداکثر 2گیگ
میخوام ببینم 4 گیگ بندازم به مشکل نمیخورم ؟
نه هنوز مستر ریست هم نکردم ، حوصلم رو داره سر میبره تا دستم بهش میخوره این حالت پیش میاد و فقط باید خاموش و روشنش بکنم
حالا یه مستر ریست میکنم ببینم چی میشه!!!
من ال سی دی گوشی ضربۀ کوچکی خورد و در عین ناباوری لکۀ بزرگی پیدا شد و تمام ال سی دی سیاه شد و چیزی نشون نمیداد جز یه گوشۀ صفحه خلاصه رفتم عوض کردم یارو گفت 2 نوع هست و خوبش 26 تومان است گفتم همونو بذار گذاشت و بعد که امدم خونه تازه فهمیدم چی بهم انداخته گوشی را فقط باید از روبه رو نگاه کنم و اگر یک درجه کج یا راست بشه رنگهای صفحه تغیر و حتی نور صفحه کم میشودو هالا سوال من است که که چرا وقتی 30 ثانیۀ تایم اوت چراغ صفحه تمام میشود صفحه کلا سیاه میشه مثله رفتن به هالت پاور سیور اینم بگم که پاور سیورم روی 60 ثانیه است
هیچی ال سی دی اول خود گوشی نمی شه
منظورت رو درست نفهمیدم
بیشتر توضیح بده
بعد از 30 ثانیه صفحه سیاه می شه؟
جدی یعنی دیگه مثه خودشو نمیتونم پیدا کنم و منظور از سیاه شدن صفحه میدونی که بعد از مثلا 30 ثانیه که تایم اوت لایت باشه صفحه بدون چراغ میشود ولی مثلا عکس پشت صفحه را میشه دید(در روز)ولی مال من بلافاصله بعد از تایم اوت به حالت پاور سیور میرود.نمیدونم منظورم را متوجه شدی یا نه
بچه ها من همه تلاشم رو مي كنم ولي نمي تونم گوشيم رو آبديت كنم. لطفا كمي توضيح بديد يعني تا مرحله آخر مي ره ولي يك باره متوقف مي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)