سلام;
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست آخر رو بخونید
.gif)
من از رو همین گفتم.
بهت کامل توضیح میدم که این نظریه غلط هست.
فقط صبر کن
----------------------------------------
دوستان یه نگاهی به این عکس بندازید!
کد:
مشکلی نداره؟؟
.gif)
به نظر من این بهترین روش کولینگ هست که میتونه کارایی 100% داشته باشه چون تو آزمایشهایی که بنده کردم شما حتی در داشبورد دستگاه هم دمایی بالغ بر 75 الی 80 درجه رو خواهید داشت.
این Heatsink مسی که بر روی HeatSink کمکی GPU قرار داده شده میتونه گرمای زیادی رو جذب و توسط فن خود دفع کنه.
دوستان می خواستم بدونم قیمت xbox 360 premium الان چند هست و تو تهران کجا قیمت مناسب پیدا میشه اگه جواب بدین ممنون میشم.
تمام قیمت ها فقط اینجا:
کد:
سلام دوستان من تازه xbox خریدم چند تا سوال داشتم!
1.هد ست من کار نمی کنه اصلا هد ست توی بازی کار میکنه یا فقط برای بازی انلاین هستش؟
2.مادر برد من jasber هستش و ساخت ماه 4 2009 حالا می خواستم بدونم بعد چند ساعت بازی باید خاموشش کرد تا سرد شه
فروشنده می گفت هر 3 ساعت اما می خوام 1 جواب مطمئن داشته باشم
3.من fifa 2009 گرفتم و تلوزیون مون هم LCD نیست نوشته های بازی خیلی ریزه می خواستم بدونم می شه رزولوشن بازی عوض کرد؟
اخه وحشتناک ریزه باید بچسپی به تلوزیون تا اسم بازیکن ها رو بتونی بخونی!
4.وقنی فیلم هم باهاش نگاه کنی همون قدرداغ می کنه باهاش بازی کنی؟
سلام مبارکتون باشه
1-هدست فقط برای چت کردن با دوستان خود در LIVE استفاده میشه و هیچ کاربورد دیگه ای نداره.
من نمیدونم چرا دوستان یه زحمت نمیکشن صفحه ی اول رو مطالعه کنن
2-شما میتونی بعد از 5 الی 6 ساعت بازی کردن وارد داشبورد شده و 20 دقیقه در آن بمانید تا دمای کنسول به حالت عادی برگرده و بعد میتونید به یازی کردن ادامه بدید یا اینکه دستگاه رو خاموش کنید.
3-رزولیشن بازی در TV های معمولی به علت کم بودن و بزرگ بودن Pixel های اون باعث میشه که شما همه چی رو غیر واضح میبینید.
4-تغریبا نه ولی ایکس باکس در حالت Screen Saver هم همون دما رو داره حالا ممکنه با دیدن فیلم 3 درجه افزایش دما داشته باشه.
بچه ها xbox360 jasper بخرم یا pc رو ارتقا بدم؟
طبق مقایساتی که بنده بین PC و Xbox 360 کردم شما در بعضی بازی های مشترک مثل Assassin Creed و The Condemned
در یک کامپیوتر High End هم نمیتونی اون جزئیاتی رو که با Xbox 360 میتونی داشته باشی رو ببینی !!!
چون اکثر بازی ها در حدود 60 درصد از Xbox 360 به PC پورت میشن و این عمل خود باعث بوجو اومدن بسیاری از باگ ها و کاهش هماهنگی تعداد واحد پردازشگر مورد نیاز یک بازی و اون کارت گرافیک میشود .
سعيد جان براي فايل pdf مربوط به باز كردن 360 ازت تشكر مي كنم، دستت درد نكنه، راستي با چه برنامه اي فشردش كرده بودي؟(پسوندش ناشناس بود)
آموزش برنامه jungle flasher رو كي درست مي كني؟
.gif)
سلام
خواهش میکنم
با Winrar فشرده کرده بودم .
نه عزیز JungleFlasher رو بیخیال شدم
دارم رو برنامه ی Xflasher کار میکنم که خیلی بهتر هست و امنیت بالاتری هم داره.
با این برنامه میتونی برای اولین بار در عرض 15 دقیقه Drive DVD کنسول رو UP کنی و برای دفعات بعد در عرض 5 دقیقه .
بچه ها من ميخوام X باز كنم يكم تميزش كنم اين لينكي كه Samgun داده خرابه چيكار كنم ؟؟
کد:
__1586____1705___1585___1583___1606__Xbox360___158 .html
بعدش جوري هست كه خودم بتونم ؟؟ نزنم داغونش كنم :دي
لینک سالم بود آموزشش رو هم خودم درست کردم .
دوباره Upload میکنم.
بهترین راه همونی هست که تو امضای خودم گذاشتم
بابا استاد منو به شك انداختي .
ميشه ميشه wallpaper انداخت فقط ببين منظور شما هم همينه يا اينكه من اشتباه متوجه شدم:
کد:
(منظورتون همين عكس پشت تم هستش؟؟)
آره منظورم همین عکس پشت زمینه هست که یه آدم فضاییه !!!
مگه میشه از خودمون عکس بزاریم فکر نمیکنم بشه آخه !!!
سلام .به این مانیتور ایکس باکس وصل میشه؟(sync master mb 1793) سامسونگ
میخواستم سیستممو ارتقا بدم ولی وقتی دیدم میشه ایکس باکس رو به مانیتور وصل کرد نظرم عوض شد...
به جای اینکه کیسمو بفروشمو 300 هم بزارم روش تا کیس جمع کنم با 250 یه ایکس باکس بگیرم بزارم بغله کیسم .چطوره؟
میشه از هر جفتشون استفاده کرد؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم هارد 60 حدود قیمتش چنده ؟ ویه جا در باره اینکه میشه به جای هارد خود ایکس باکس از هارد لب تاپ استفاده کرد نوشته بود میشه یکی تو ضیح بده که اولان همچین چیزی میشه یا نه و چه طوری ؟ و ایا با هارد خودش تفاوت داره و اصلا می ارزه یا نه ممنون میشم جوابم را بدین....
تمام سوالات و مشاوره ی قیمت فقط اینجا :
کد:
اون زمان که دوستان با مشکلات کم بودن حجم هارد های Perimium ,که مدل ساخت اونها قبل از 2009 بود مواجه بودن برای چاره ی مشکل خود دست به اقدامات تخصصی زدند ,که اکثر اونها
کسانی بودند که در روش های Hacking مهارت داشتند. با بررسی های زیاد تونستن هارد لب تاپ رو به Format قابل خوندن Xbox360 تبدیل کنند.
این کار فقط با یک نوع هارد انجام میشد که اونم فقط سری BEVES از Western Digital قابلیت این کار رو داشت .
این کار به هیچ عنوان ارزش نداره چون واقعا سخت هست و اینکه ممکنه بعد از انجام تمام اون مراحل طولانی بی نتیجه باشه.
البته الان ممکنه که با روشهای جدید Hacking راحت تر شده باشه ولی بازم توصیه نمیشه.