خب پس تو مقدار اکسپی به توافق رسیدیم.
و اما...
تعداد سرور، درسته شما برنامه به 8 تا سرور دیدین، من خودم حتی تو یه سایت یه لیست از 21 سرور دیدم اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما من این اطمینان رو بهتون می دم که به هیچ وجه نمی شه از بیشتر از 3تا سرور اکسپی گرفت، و این اطمینان رو هم بهتون می دم تو تمومه دنیا فقط 5 تا سرور گارنا وجود داره.
حتما می گین خودت همین الان لینک یه لیست با 21 سرور رو دادی، درسته اما بذارین یه چیزی یادتون بدم.
تو این فایلی که لینک دادم و 21 سرور داره هم دقیقا 5 تا سرور واقعی هستن و کار می کنن. اگه دقت کنین یه سری از این سرورای تو تکراری هستن و فقط قسمت آخرش که Rate هستش رو تغییر دادن، چند تاش هم اصلا کار نمی کنه، بعضی ها هم که به صورت نوشته هستن رو هم اگه به IP تبدیل کنین می بینین که دوباره می شه همون سرور های تکراری.
از این روش استفاده کنین:
Run رو از Start Menu اجرا کنین، تو دستور زیر رو بنویسین:
Ping 4.2.2.4 -t
به جای 4.2.2.4 می تونین IP یا آدرس سرور مورد نظرتون رو بنویسین، اون سرور هایی هم که تو لیست بالا به صورت آدرس اینترنتی هستن رو هم می تونین به جای 4.2.2.4 بنویسید که در این صورت IP اصلیش به صورت عددی تو خط اول نوشته می شه.
بعضی IP ها هم که گفتم خرابن و الکی هستن هم به جای اینکه پینگ بدن فقط Time Out می دن، این کارا رو هر سروری که فکر میکنین سرور شماره 6 گارناست تست کنین تا متوجه بشین گارنا نهایتا 5 تا سرور داره.
ببخشید که خیلی زیاد شد، اگه کسی قانع نشد یه سری چیزای دیگه راجع به شرکت گارنا می گم تا خیالتون از 5 سرور بودن گارنا راحت شه.