تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 795 از 3347 اولاول ... 29569574578579179279379479579679779879980584589512951795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اینجا مگه تاپیک اپاتورهای آمریکاست؟! چه ربطی داره؟!
    من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
    و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !

2. 3 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست
    اگر دقت کنید منم محاسباتم رو با تعرفه درون شبکه ای حساب کردم
    اتفاقا تعداد پیامک بیشتر از بسته دوره قبل شده
    مکالمه هم ثابت مونده فقط از حجم اینترنت کم کرده
    بجاش پیامک ها خیلی بیشتر شده . قبلا 380 پیامک فارسی میشد توی بسته 2 !

بعد ببینم الان طرف 2میلیون میده گوشی هوشمند LTE ساپورت میخوره که پیامک بخره یا از اینترنت خط با قیمت معقول استفاده کنه؟!

همانطور که شما هم در جریان هستند با شبکه های اجتماعی موبایل و تحت وب حتی امکان برقراری تماس تصویری هم فراهم شده دیگه خدمات Voice , sms فکر نمی کنید دورش گذشته باشه؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
    و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !
    مقایسه با اپراتورهای خارج از کشور کار درستی نیست چون سطح درآمد ارزش پول و... همه اینها روی هزینه های اینترنت همراه تاثیر گذاره و اصولا مقایسه در شرایط برابر انجام نمیشه با توجه به معلفه های ذکر شده پس عملا مقایسه صحیحی نمی تونیم داشته باشم بحث تاپیک از منحرف میشه و عده ای هم به مسائل حاشیه ای خواهند پرداخت.

بنده هم نظر شخصی خودمو گفتم حالا شما اگر قصد مقایسه دارید مشکلی نداره تاپیک مرتبط ایجاد کنید درش درباره موضوع بحث و گفتگو بفرمایید.
    Last edited by dj77; 26-12-2014 at 22:33.

5. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بعد ببینم الان طرف 2میلیون میده گوشی هوشمند LTE ساپورت میخوره که پیامک بخره یا از اینترنت خط با قیمت معقول استفاده کنه؟!

همانطور که شما هم در جریان هستند با شبکه های اجتماعی موبایل و تحت وب حتی امکان برقراری تماس تصویری هم فراهم شده دیگه خدمات Voice , sms فکر نمی کنید دورش گذشته باشه؟!
    معلومه که دورش گذشته
    منم فقط میخواستم این بسته رو معرفی کنم و قیمتش رو محاسبه کنم براتون شاید کسی هنوز به voic یا Text نیاز داشته باشه و این بسته واسش به صرفه باشه
    من قسد ندارم از ایرانسل طرفداری کنم فقط واسه اطلاعات بود
    وگرنه همه ی دنیا توی بسته هاشون text و voice رو unlimit میدن

7. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مقایسه با اپراتورهای خارج از کشور کار درستی نیست چون سطح درآمد ارزش پول و... همه اینها روی هزینه های اینترنت همراه تاثیر گذاره و اصولا مقایسه در شرایط برابر انجام نمیشه با توجه به معلفه های ذکر شده پس عملا مقایسه صحیحی نمی تونیم داشته باشم بحث تاپیک از منحرف میشه و عده ای هم به مسائل حاشیه ای خواهند پرداخت.

بنده هم نظر شخصی خودمو گفتم حالا شما اگر قصد مقایسه دارید مشکلی نداره تاپیک مرتبط ایجاد کنید درش درباره موضوع بحث و گفتگو بفرمایید.
    در هر صورت باید بدونید که کیفیت شبکه LTE و 3G باید به چه صورت باشه و کیفیت شرکت های خدماتی کشور ما چطور هست و کجای کار هستیم !
    شاید مقایسه کار درستی نباشه اما توی همه ی دنیا شبکه lte یک استانداردی داره ولی الان سرعت lte اینجا دقیقا مثل 3G هست و نباید دلمون رو خوش کنیم که حالا شبکه 4G داریم !
    امیدوارم که هم از نظر کیفیت و هم سرعت روز به روز به کشور های پیشرفته نزدیک بشیم

9. این کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ایرانسل فعلا تعطیل حالا هر جور میخواد بسته هاشو جا بزنه تا ارزون نشه نمیخوایم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم از زمان تری جی دو بار از بسته ایرانسل استفاده کردم و دیگه تمدید نمی کنم ای دی اس الم دارم دیگه اینقدر کم عقل نیستم برم بیست تومن برای دو گیگ بدم. برای آزادم همون رایتل بهتره همون نیم ریال اما ایرانسل حتی حاضر نشد تعرفه هاشو یکسان نیم ریال قرار بده حتی از ۰.۲۵ ریال هم نگذشت. چک کردن ای میل یا سرچ چندتا مطلب خیلی حجم نمیبره تازه میتونید لود عکسها رو هم غیر فعال کنید
    از صدا و پیامکشم به ندرت استفاده می کنم چون دورو بریها اکثرا همراه اولین و تعرفه های اعتباریش نمی صرفه
    Last edited by ak313; 26-12-2014 at 23:52.

12. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها خواهشا يه بار متحد بشين و نخرين تا نتيجشو ببينين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 3g رو تازه فعال کردم حتی برای وبگردی هم سرعت افتضاحه و همش قطعی و ارور داره
    با اسپید تست گرفتم اکثر مواقع سرعت حدود 30KB هست و پینگ هم بعضی مواقع خیلی زیاد و کلا نوسان زیاد داره ؟

میخواستم بدونم این نوسان برای همه هست ؟ یا بستگی به منطقه و چیزای دیگه داره ؟ اگه اینطوری باشه که حتیبرای وبگردی هم بدرد نمیخوره

4G هم همینطوریه دوستان ؟ اگه اینطوریه که اصلا سراغش نریم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •