من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !
من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !
بعد ببینم الان طرف 2میلیون میده گوشی هوشمند LTE ساپورت میخوره که پیامک بخره یا از اینترنت خط با قیمت معقول استفاده کنه؟!
همانطور که شما هم در جریان هستند با شبکه های اجتماعی موبایل و تحت وب حتی امکان برقراری تماس تصویری هم فراهم شده دیگه خدمات Voice , sms فکر نمی کنید دورش گذشته باشه؟!
مقایسه با اپراتورهای خارج از کشور کار درستی نیست چون سطح درآمد ارزش پول و... همه اینها روی هزینه های اینترنت همراه تاثیر گذاره و اصولا مقایسه در شرایط برابر انجام نمیشه با توجه به معلفه های ذکر شده پس عملا مقایسه صحیحی نمی تونیم داشته باشم بحث تاپیک از منحرف میشه و عده ای هم به مسائل حاشیه ای خواهند پرداخت.
بنده هم نظر شخصی خودمو گفتم حالا شما اگر قصد مقایسه دارید مشکلی نداره تاپیک مرتبط ایجاد کنید درش درباره موضوع بحث و گفتگو بفرمایید.
Last edited by dj77; 26-12-2014 at 22:33.
معلومه که دورش گذشته
منم فقط میخواستم این بسته رو معرفی کنم و قیمتش رو محاسبه کنم براتون شاید کسی هنوز به voic یا Text نیاز داشته باشه و این بسته واسش به صرفه باشه
من قسد ندارم از ایرانسل طرفداری کنم فقط واسه اطلاعات بود
وگرنه همه ی دنیا توی بسته هاشون text و voice رو unlimit میدن
در هر صورت باید بدونید که کیفیت شبکه LTE و 3G باید به چه صورت باشه و کیفیت شرکت های خدماتی کشور ما چطور هست و کجای کار هستیم !
شاید مقایسه کار درستی نباشه اما توی همه ی دنیا شبکه lte یک استانداردی داره ولی الان سرعت lte اینجا دقیقا مثل 3G هست و نباید دلمون رو خوش کنیم که حالا شبکه 4G داریم !
امیدوارم که هم از نظر کیفیت و هم سرعت روز به روز به کشور های پیشرفته نزدیک بشیم
ایرانسل فعلا تعطیل حالا هر جور میخواد بسته هاشو جا بزنه تا ارزون نشه نمیخوایم
منم از زمان تری جی دو بار از بسته ایرانسل استفاده کردم و دیگه تمدید نمی کنم ای دی اس الم دارم دیگه اینقدر کم عقل نیستم برم بیست تومن برای دو گیگ بدم. برای آزادم همون رایتل بهتره همون نیم ریال اما ایرانسل حتی حاضر نشد تعرفه هاشو یکسان نیم ریال قرار بده حتی از ۰.۲۵ ریال هم نگذشت. چک کردن ای میل یا سرچ چندتا مطلب خیلی حجم نمیبره تازه میتونید لود عکسها رو هم غیر فعال کنید
از صدا و پیامکشم به ندرت استفاده می کنم چون دورو بریها اکثرا همراه اولین و تعرفه های اعتباریش نمی صرفه
Last edited by ak313; 26-12-2014 at 23:52.
بچه ها خواهشا يه بار متحد بشين و نخرين تا نتيجشو ببينين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 3g رو تازه فعال کردم حتی برای وبگردی هم سرعت افتضاحه و همش قطعی و ارور داره
با اسپید تست گرفتم اکثر مواقع سرعت حدود 30KB هست و پینگ هم بعضی مواقع خیلی زیاد و کلا نوسان زیاد داره ؟
میخواستم بدونم این نوسان برای همه هست ؟ یا بستگی به منطقه و چیزای دیگه داره ؟ اگه اینطوری باشه که حتیبرای وبگردی هم بدرد نمیخوره
4G هم همینطوریه دوستان ؟ اگه اینطوریه که اصلا سراغش نریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)