تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 795 از 870 اولاول ... 295695745785791792793794795796797798799805845 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تا دو سه روز ديگه خبرش قطعي ميشه.

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

بابا این هدایتی چقر خر پوله..

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تازه قبل از این استیل آذین زندانی های مالی هر شهری رو که اونجا بازی داشته رو هم آزاد می کرده.
    یکی این همه داره...و یکی هم به نون شب محتاج.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تازه قبل از این استیل آذین زندانی های مالی هر شهری رو که اونجا بازی داشته رو هم آزاد می کرده.
    یکی این همه داره...و یکی هم به نون شب محتاج.
    باز دمش گرم که فکر بقیه هم هست ... برخلاف خیلیا

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض انداختن لیزر به چشمان دروازه بان استیل آذین

دروازه بان تیم فوتبال استیل‌آذین گفت: متاسفانه برخی تماشاگران تبریزی با انداختن لیزر به صورتم مانع از این شدند که بتوانم تمرکزم را حفظ کنم.

به گزارش مهر، حمید نشاط جو پس از شکست 2 بر یک عصر جمعه تیمش برابر تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام این شهر ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه بر اثر یک غافلگیری و بر روی کار بسیار زشت برخی از تماشاگر نماها در ورزشگاه گل اول را خوردیم ولی زود به خودمان امدیم که نتیجه را به تساوی کشاندیم.

وی با اشاره به گل دوم تراکتورسازی که از روی یک ضربه پنالتی به دست آمد گفت: حرف اصلی من برروی گل دوم تراکتور سازی است. در صحنه ای که جاسم کرار به خوبی افشاریان را فریب داد. همه دیدند که من اول توپ را زدم ومتاسفانه جاسم کرار عمدا خودش را به من کوبید .این مهاجم در طول بازی ماموریت داشت که سعی کند داور را فریب بدهد و پنالتی بگیرد.

دروازه بان تیم فوتبال استیل آذین با انتقاد از رفتار برخی تماشاگران تبریزی گفت: در طول 90 دقیقه بازی وم خصوصا در هنگام گل اول چشم هایم در ورزشگاه یادگار امام هیچ چیزی را نمی دیدl. خیال کردم که فشارم در طول بازی افتاده است اما پس از لحظه ای که دقت کردم متوجه شدم که وقتی حریف برروی دروازه ما ظاهر می شود این اتفاق می افتد. پس از گذشت چند صحنه متوجه شدم که بعضی از تماشاگران نور لیزر را به سمت چشم هایم می اندازند و نمی گذارند چیزی را ببینم. متاسفانه همه در پاسخ به اعتراض من می گفتند بازی را ادامه بده.

وی ادامه داد: جالب این است که حتی در نیمه دوم هم جای خودشان را عوض کرده بودند و باز دست از سر من بر نمی داشتند.عکس این اتفاق گرفته شده است ومن امیدوارم به این موضوع زشت رسیدگی شود تا شاهد این صحنه ها در فوتبال نباشیم.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض شکایت از مهدوی کیا وارد فاز جدیدی شد

تيري كه باشگاه استقلال پس از باخت به استيل‌آذين و كنار رفتن از جام‌‌حذفي در تاريكي رها كرده مي‌تواند آغاز يك ماجراي تازه در واپسين روزهاي سال باشد و مجددا پرونده چگونگی حضور مهدوی کیا در استیل آذین را بررسی کند.

سایت گل- باشگاه استقلال با آگاهي از ساز و كار انتقال مهدوي‌كيا به استيل‌آذين و پس از قطع اميد از فدراسيون است شكوائيه بلند بالا مدارک معتبر و مستندي را به فيفا فرستاد. . وكيل باشگاه استقلال با استناد به تاريخ بازي‌هاي مهدوي‌كيا براي باشگاه اينتراخت فرانكفورت و همچنين اشاره به نام اين بازيكن كه پس از پايان فصل و انتقالات اروپا در ليست بازيكنان تيم آلماني قرار گرفته شكايت را به كميته انضباطي فيفا برد. حتي براي تكميل مدارك موجود تصوير مهدوي‌كيا كه در جريان آخرين بازي تيمش در بوندس‌ليگا پشت نيمكت اينتراخت در حال گرم كردن است، ارسال شد
    اين مكاتبات در نهايت به ارسال نامه‌اي از سوي فيفا به دفتر باشگاه استقلال انجاميد كه محتواي آن حكم به غيرقانوني بودن انتقال بازيكن سابق اينتراخت فرانكفورت به استيل‌آذين مي‌داد. از نظر كميته انضباطي فيفا اين انتقال كه پس از پايان مهلت نقل و انتقالات فوتبال در اروپا انجام گرفته، صددرصد غيرقانوني است و واعظ‌آشتياني با استناد به اين حكم از وكيل باشگاه خواسته تا براي به سرانجام رسيدن اين شكايت تمام تجارب خود را به‌كار گيرد.
    با احتساب بازي‌هاي مهدوي‌كيا در ليگ برتر و جام‌حذفي، او تا امروز سه‌بار با پيراهن استيل‌آذين به ميدان رفته اما در صورت محكوم شدن اين باشگاه توسط فيفا، احتمال 3 بر صفر شدن اين بازي‌ها به سود حريفان امكان‌پذير نيست. طبق مكاتبات انجام‌شده كيا كه براي خاتمه دادن به روزهاي تاريكش در بوندس‌ليگا، ناگزير به ليگ برتر ايران برگشت، اكنون در آستانه محروميت قرار گرفته و به احتمال فراوان از سوي مراجع قانوني فيفا تا پايان ليگ نهم حرفه‌اي حق همراهي تيم استيل‌آذين را ندارد. البته عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ در گفت‌و‌گو با تهران‌امروز از جعلي بودن اطلاعات درخصوص مكاتبه باشگاه استقلال با فيفا مي‌گويد اما واعظ به جدیت این مساله را دنبال می کند.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یارویی که لیزر مینداخته رو گرفتن و باهاش برخورد میکنن .

متاسفانه از این تماشاگر نماهای بی فرهنگ همه جا هست و تبریز هم مستثنا نیست .

ما که بچه بودیم از لیزر وقتی که هوا تاریک بود ، میتونستیم استفاده کنیم مثل اینکه تکنولوژی لیزر این یارو پیشرفته تر بود !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

منم استاديوم بودم... عجب حالي داد گل آخر... از چند ساعت قبل بازي + كل بازي تشويق مي كردن همه... پنج دقيقه آخر چنان سروصدايي مي كرديم كه فكر كنم استيل آذينيا آرزو مي كردن ديگه هيچوقت نيان تبريز... چه برسه به اينكه به فكر گل مساوي باشن...

ساقولون تماشاچي لار ياشاسين تراختور

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

12 تبريز ميزبان دو ديدار از فوتبال جام حذفي است

تبريز ميزبان دو ديدار از فوتبال جام حذفي است

ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز اين هفته ميزبان دو ديدار از رقابت هاي فوتبال جام حذفي خواهد بود.

از مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي، تيم فوتبال پتروشيمي تبريز ساعت 14 و 45 دقيقه روز پنجشنبه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام ميزبان تيم پرسپوليس تهران خواهد بود.
    تيم پتروشيمي تبريز که تاکنون تيم هاي شهرداري کرج، پيکان قزوين و برق شيراز را پشت سر گذاشته اميدوار است در اين ديدار خانگي با پيروزي مقابل حريفش، پاي در مرحله نيمه نهايي بگذارد.
    تيم پرسپوليس نيز که اميد زيادي براي کسب جام قهرماني اين رقابت ها دارد براي رسيدن به اين مرحله تيم هاي ايران جوان بوشهر و آلومينيوم هرمزگان را شکست داده و در صورت موفقيت در اين ديدار، در نيمه نهايي با برنده ديدار تيم هاي مس با سپاهان يا صباي قم ديدار خواهد کرد.
    در ديگر ديدار، تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز از مرحله يک هشتم نهايي اين رقابت ها روز جمعه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام ره تبريز ميزبان تيم داماش گيلان است.
    گسترش فولاد تاکنون و براي رسيدن به اين مرحله از سد تيمهاي پرسپوليس خراسان شمالي و زاهدان و تراکتورسازي تبريز گذشته و داماش گيلان نيز با شکست مقاومت سپاسي حريف گسترش در اين مرحله شده است.
    برنده اين ديدار در مرحله يک چهارم با مس رفسنجان روبرو خواهد شد.

منبع: football3.ir

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

که حتما تو چشم دروازه بان های حریف لیزر بندازن دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •