اگر از فروشگاه های معتبر بخواد خریداری کنه قیمتش به مراتب بالاتر از قیمت های توی ایران در میاد. توی امارات هم اگر آشناتون توی عطر و ادکلن وارد نباشه و از جاهای نا معتبر بخواد بخره ریسک خرید بالاست چون عطرهای فیک مثل نقل و نبات ریخته
اگر از فروشگاه های معتبر بخواد خریداری کنه قیمتش به مراتب بالاتر از قیمت های توی ایران در میاد. توی امارات هم اگر آشناتون توی عطر و ادکلن وارد نباشه و از جاهای نا معتبر بخواد بخره ریسک خرید بالاست چون عطرهای فیک مثل نقل و نبات ریخته
سلام!!!!!!!!!!!!! رفیق قدیمی
ببخشید منظورت از ورسوز همون ورسوز مشکیه از ورساچه هست که الان نایابه و روی جعبش عکس یه یارو با کلاه کچلیه ؟
یا نه یه ورسوز دیگه رو میفرمایید؟
رفتم سفیر گلستان؛ قیمتهای ادکلنهای کرید خیلی خوب بود
از ۳۰۰ بود تا ۳۳۰ و ۳۵۰ هزار تومان
من فروشگاههای دیگر دیدم کرید زیر ۵۰۰ تومان ندارند
بیشتر قیمتهای کرید بالای ۶۰۰ تومان است
ممنون آقا فرید،شما همیشه منو راهنمایی کردین. پس اونجام فیک بازاره!اون دوستمون از منم آماتور تره،پس بیخیالش میشم فقط میشه به این برچسبی رو عطرا میخوره اعتماد کرد و گفت عطر 100% اصله؟(اسم برچسبو یادم رفت،واسه وزارت تجارت بود فک کنم)
خواهش میکنم. انجام وظیفه هست. باور کنید اونجا از ایران هم بدتر هست. البته جاهایی هم هست که ادکلنهایی رو دارند که توی ایران نمیتونید گیر بیارید ولی خب ...
احتمالا منظورتون برچسب شبنم هست
اصلا نباید روی این گزینه تمرکز کنید
هر چندتا برچسب بخوایید براتون میارم. این مورد اصلا معیار خوبی نیست
بهترین معیار خود رایحه عطر هست که البته باید قبلا اصل همون ادکلن رو تست کرده باشید. خصوصا موندگاری و پخش بوش
معیار بعدی هم شیشه ادکلن هست که معمولا از کریستال ساخته میشه و وزرن قابل توجهی هم نسبت به ادکلنهای فیک داره
و بسیاری از موارد دیگر که هر ادکلن معیار خاص خودش را خواهد داشت.
اگر موردی مد نظرتون هست بهتر میتونم فاکتوراش رو خدمتتون عرض کنم
تسترها هم دارای کارتن و ۱۰۰% آکبند هستد. اخیرن عدهای سودجو شیشههای خالی ادکلنهای اصلی
را از رفتگرهای شهرداری خریداری میکنند و با ترکیب الکل و عطرهای روغنی Perfume ادکلن تولید میکنند!
و میریزند تو شیشه اصلی دست دوم و میفروشند؛ اونم با چه قیمتهایی.
وقتی میرن توی ازمایشگاهها و شیشه های مواد کارخونه های معتبری مثل مرک رو برمیدارن و ماده درجه ان رو پر میکنن و به اسم مرک المان میفروشند دیگه عطر که خیلی سهل و اسان هست!!!!
جای تاسف زیادی داره!![]()
کاملا درسته .هر شیشه سالم عطر رو 2-3 هزار تومن میخرن و با اسانسهای درجه چهار و پنج پر میکنن.اصلا عطر بدون جعبه نخرید صددرصد ضرر میکنید
Last edited by nadermatin; 16-12-2012 at 00:44.
سلام علیکم و رحمه الله ....
اونم هست ولی اینی که میگم عطر گرمی اش هست . (اسانس ) بهشون بگید ورسوز میخوام میاره براتون .
سلام
میشه بفرمایید این شیشه ها رو از کجا می خرن؟
شیشه ها نو هستند یا دسته دوّم؟
شریف عطّار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)