منم تک لینک 60 50 تا بیشتر نمیشه سرعت
3 یا 4 تا فایل همزمان میزارم، سرعتم خوب شه
منم تک لینک 60 50 تا بیشتر نمیشه سرعت
3 یا 4 تا فایل همزمان میزارم، سرعتم خوب شه
واقعا دیگه نمیشه صبا رو تحمل کرد .. این اواخر داره به شدّت دزدی میکنه از حجم. ینی دیگه شورشو دراورده ... من یه گیگ میخرم 4 روزه تموم میشه الکی ! مصرف خاصی هم ندارم..مثل قبل مصرف میکنم..قبلا که همینجوری مصرف میکردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافه میوردم .. الان واسه 2 ماه 18 گیگ شارژ کردم تا الان..تازه یه ماه دیگه هم مونده ...
گاهی اوقات وسط سرویس شبانه که مفتیه یهو نتم تموم میشه !!
احتمالا 99% دیگه اینن ماه جمش کنم سرویسو و برم از مخابرات بگیرم
نه دوست دزدی نمی کنه ..
درست همه isp های این جهنم کارشون دزدیه و کلا این مملکت ...آره ! ولی دیگه اینطوری تابلو بازی در نمیارن ...
منم در ماه 20 گیگ دارم ولی با یه نرم افزار ساده چک می کنم دقیقا طبق اون چیزی که نرم افزار خودم نشون میده کم می کنه ..
این مساله رو مد نظر داشته باش که الان بیشتر صفحات وب HTML هست و حجم زیادی می گیره !
صبانت داره روزای اخرش رو میگذرونه.از شاتل خیلی بدتر شده.الان دوستام شاتل دارن 300 کیلوبایت بر ثانیه بعد صبانت این وضعشه.
شبانه هم 1 گیگ به زور
جایی دیگه ای میشناسید که شبانه خوبی داشته باشه؟![]()
سلام میشه اسم این نرم افزار و بگید؟
ببین یه نرم افزار خیلی خیلی ساده ست میاد بالای صفحه و میری اون دیوایسی که باهاش الان به اینترنت کانکت شدی رو از توش انتخب می کنی !
بعد هرچی دانلود کنی به صورت خیلی ساده نشون میده آنلاین !
من هرچی نرم افزار استفاده کردم شلوغ پلوغ پردردسر بوده جزء این به نام Broadband Usage Meter ...
دوستانی که سرویس یک مگ از صبا دارن
میشه چک کنند که درDSL Router مودمشون سرعت دانلود چند زده شده؟ (من خودم 512 دارم رو 2 مگ ست شده- که نهایت خوبش 120 کیلو بایت بهم میده)
برای یکی از مشترکین آسیاتک رو 4 مگ بسته شده که تا 360 کیلو بایت هم سرعت میده (خودم امتحان کردم ولی متاسفانه صاحبش اطلاع نداشت چه سرویسی با چه سرعتی خریداری کرده)
میخوام مقایسه کنم که سرویسم رو به یک مگ ارتقا بدم یا از صبا نت کلا بکشم بیرون!
ممنون
این ساپورت صبا دیگه اسکولیت رو به حد انفجار رسونده ...
میگم اگر برنامه ندارین واسه برگردوندن سرعتا به مگ مثل ( اردیبهشت تا مرداد ) قبل من برم یه isp دیگه من اصلا ما تاحالا سرعتارو رو دو مگ نبردیم !!!!!!!!
میگم من خودم 4 ماه با 220 شب و روز دانلود رفتم میگه اشتباه میکنی ...
اصلا همون بهتر که برم ...
آسیاتک شبانه رایگان داره؟
من خودم ندارم
ولی داخل سایتش که بری زده اگه ماهانه بالای 5 گیگ حجم بخری شبانه رایگان، اگه کمتر بخری نیم بها داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)