تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 795 از 1211 اولاول ... 295695745785791792793794795796797798799805845895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ما که نتونستیم این speed و راه بنداریم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

[quote=krauser;4393282]BAL رو هم فتح کردیم هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش

و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو )

این رو یادگاری گرفتم خیلی بهم میاد پیرهن شماره 7 رئال.

این رو هم وقتی توی رم بودم گرفتم فکر کنم 19 سال داشتم

راستی این توپ رو گل نگرفت داور خیلی شوت داوری این PES2010

امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره

سلام الان با عكس مادريد تو مسترليگ هستي بعد ميشه يك كمي بيشتر توضيح بدي چطوري بازيكنتو وارد مستر ليگ كرديد ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا چرا تازگی ها کسی ما رو تحویل نمی گیره!!!
    به درخواست ما هم مرحمتی بفرمایید:
    بنده اپشن فایل تیم کلاسیک را دانلود کردم اما اسم ها فیک اند.قبلا یادمه یکی این اسما رو درستشو گذاشته بود میشه یکی لطف کنه برم بذاره؟گشتم پیدا نکردم.ایا برای فیسشون ÷چی نیومده؟خیلی ضایع است.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افتضاح !
    دروازه بانها همه در حد معمارزاده ! روی فری کیکهایی که خودمون میزنیم هم در حد واکاشیزوما ! از فاصله 17متری با رونالدو به هیلاریو زدم کنچ دروازش ! توپ رو با کمال ناباوری گرفت ! خیلی مزخرفن دروازه بانها !

به کاسیاس با هد پاس میدم توپ رو مشت میکنه ! واقعا مسخره س ! رونالدو هم که شوتاش مثه سوباسا ! همش گل میشه : )) فکرشو بکن از وسط زمین به بوفون گل زدم با رونالدو : ))

پچی چیزی نیست این مشکل دروازه بانها و شوت رو برطرف کنه ؟

5. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان عزیز من یک مشکل دارم
    هر پچی که نصب میکنم فقط آپشن فایلهاش درست هستند یعنی فقط تاثیرات آپشن فایل در بازی اعمال میشه و کیت سرور الکی هست!
    من همه کارها رو درست انجام دادم
    اما غییرات اعمال نمیشه!
    من سوپر پچ رو الان نصب کردم (=>Created By: AmiR And RezA)
    طبق معمول فایلهای آپشن رو در داکیومنت کپی کردم و فایلهای کیت سرور رو هم در داخل پوشه بازی
    و بازی رو اجرا کردم اما خبری از لوگوها و سایر تغییرات نیست
    ست آپ کیت سرور رو هم اجرا کردم
    اما فایده ای نداشت!

راهنما هم همین رو گفته :
    Help:
    - copying Folder "Kitserver"
    - Paste In Drives:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\
    - Enter Yes to all...(after copy)
    ------ --------- ------- ----------- ---
    - copying Folder "KONAMI"
    - Paste In My Documents
    - Enter Yes to all...(after copy)

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کونامی با این نسخه ش منو از هر چی فوتباله زده کرد
    رفتم با پلی استیشن 2 فیفا 10 رو بازی کردم که بیشتر حالم به هم خورد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام الان با عكس مادريد تو مسترليگ هستي بعد ميشه يك كمي بيشتر توضيح بدي چطوري بازيكنتو وارد مستر ليگ كرديد ممنون ميشم
    نه عزیز اون عکس که با شماره 7 هستم توی BAL هست مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

نه عزیز اون عکس که با شماره 7 هستم توی BAL هست مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.

سلام من به نظرات احترام میذارم اما به نظر من مسترلیگ مثل واقعیت طراحی شده جوانها رشد میکنند پا به سن گذاشته کند میشن نقل وانتقالات اتفاقا خوب شده مثل واقعیت که بعد از 3 سال پیشنهاد رونالدو از منچستر به ریال رفت خوب بالاخره بازیکن محبوب و تاثیر گذار تیم بود من خودم تو مستر لیگ با منچستر بازیکنانی مثل تورس رینا لیزاندرو لوپس لوچو گونزالس گورکوف خوان ماتا روبینهو اشلی یانگ ایمار روکی ارشاوین سندروس را طی پنج فصل خریدم شما چطوری میگید خریده نمیشه البته جوانها مثل پاتو هیگوان فابرگاس و غیره که برای تیمشون خوب بازی میکنند خریداری نمیشن اینو قبول دارم و منطقی اگه به بازیکن خوب تیم شما پیشنهاد بدن میفروشی
    این نظر من بود
    Last edited by masoodbr; 12-11-2009 at 12:29.

11. 2 کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ... بالاخره این مشکل سیو کردن ترکیبها رو کسی حل نکرد ... ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میتونم ادیت فایل خودمو آپلود کنم اما به خاطر اینکه معلوم نیست شما از چه پچی استفاده میکنی گفتم ادیت فایل خودتو آپلود کن چون ممکنه به مشکل بر بخوری حالا مهم نیست من روی ادیت فایل اصلی بازی این تغییرات رو انجام دادم و فایلها رو آپلود کردم فقط شما دو تا کار باید انجام بدی اولا از فایلهای ادیت و آپشنت یک کپی برداری تا اگه نظرعوض شد بتونی دوباره اونا رو جایگزین کنی . دوم اینکه کیت سرورتو فعلا غیر فعال کن تا بازم به مشکل بر نخوری ( اگه کیت سرور به بازی اضافه نکردی که هیچی ). بعد این فایلو امتحان کن اگه نظرتو گرفت ادیت فایلتو بده تا تغییراتو برات اعمال کنم .
    این کار برای من 10 تا 15 دقیقه زمان میبره .
    مسیر و فایلهای مورد نظر رو توی تصویر میتونی ببینی اون دو تا نکته ای که بالا گفتمو فراموش نکن :

این لینک دو تا فایل آپشن و ادیت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن اگه بتونی فایل SPEED رو هم به بازی اضافه کنی و سرعت بازیو روی 0.95 قرار بدی سرعت بازی هم ایده آل میشه .
    ممنونم ازت.
    اگر لطف کنی و این تغییرات رو برای ادیت فایل خودم انجام بدی ازت ممنون میشم.
    یه سوال دیگه اینکه آیا قدرت شوت زنی کامپیوتر هم به همین نسبت کم شده یا فقط قدرت شوت بازیکنان ما کمتر میشه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •