ممنون از اطلاع رسانی شما من دیگه خیلی گوشی های نوکیا و سیستم عامل سیمبین رو مثل قدیم دنبال نمیکنم ولی از این سایتی که دادم همین چند وقت پیس اقدام کردم و بعد چند دقیقه برام کد فعال سازی ارسال شد.
ممنون از اطلاع رسانی شما من دیگه خیلی گوشی های نوکیا و سیستم عامل سیمبین رو مثل قدیم دنبال نمیکنم ولی از این سایتی که دادم همین چند وقت پیس اقدام کردم و بعد چند دقیقه برام کد فعال سازی ارسال شد.
دقیقا کی بود؟
اگه بده که خوبه
برم تست کنم![]()
مژده مژده
روش جدید _ _ توسط خودم پیدا یا بهتره بگم ایجاد شد
به اینجا سر بزنید 100000%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by moghaddas mfa; 23-01-2012 at 19:59.
حدود دو هفته پیش شاید هم کمتر.
حالا باید صبر کنی دو تا فایل برا دانلود بزاره بعد توسط اون نرم افزاری که گفتم اپلیکیشن مد نظرتون رو با اون دو فایل تلفیق کنید.
مژده مژده
روش جدید _ _ توسط خودم پیدا یا بهتره بگم ایجاد شد
به اینجا سر بزنید 100000%
سلام
دوستان من اخرین ورژن Qt،و ttpod playerرومیخوام هر چی تا حالا دان کردم مشکل داشته.......
راستی من qt رو نصبیدم ولی حالا پاک نمیشه.....چکار کنم.![]()
Last edited by moghaddas mfa; 08-02-2012 at 09:01.
دوستان نمیخواین کمک کنین.....
راستی دوستان دوستم اینترنت داره فکر کنم وایرلس باشه.....
حالا من تو قسمت وایرلس لان گوشیم اسم اون اینترنتش میاد میزنم کانکت وصل میشه ولی اتفاق دیگه ای نمیفته.....
البته من به دوستم گفتم و گفت شاید بخاطر رمزی که گذاشته نمیشه.حالا اون رمزو کجا باید وارد کنم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم
من میخوام نقشه ها رو از داخل خود گوشی اپ کنم اگه کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم... منتظرم
اگر فریمور گوشیت ورژن 60 باشه آخرین ورژن QT به طور پیش فرض روی گوشیت نصب شده
برای چی می خوای QT رو پاک کنی؟
اگر وقتی که انتخابش می کنی کلمه Connected رو نشون می ده یعنی اینکه وصل شده و رمزی روش نیست چون اگر رمز داشت اصلا وصل نمیشد و پیغامی مبنی بر وارد کردن رمز نشون داده می شد!
اما دلیل اینکه بعد از وصل نمی تونی کاری کنی اینه که شاید چیزی که در لن گوشیت پیدا میشه و بهش وصل میشی یک شبکه داخلی بیسیم از نوع AD-hoc و Shared باشه که فقط برای انتقال اطلاعات بین چند سیستم ساخته شده و اینترنت روی این شبکه فعال نباشه
موفق باشی
از شما دوست عزیز بخاطر راهنماییت ممنونم.
ولی من خودمqtرو نصب کرده بودم و روی گوشیم از قبل وجود نداشت .البته مجبور شدم گوشی رو مستر ریست کنم......
در مورد دومین سوالم هم گفتم که شبکه بی سیم اینترنت هست یعنی دوستم میره هر ماه اشتراک پرداخت میکنه البته دانلود محدود داره....
راستی یه سوال.
ریست کردن گوشی با7370چه فرقی با روش نگه داشتن کلید سبز وقرمزو....میکنه.....
دوستان من چند روزیه نمیتونم ایمیل هام رو چک کنم یعنی نمیشه به بخش ایمیل یاهو برم ....باگوشی وچند تا کامپیوتر امتحان کردم نشد....
این هم دوستان اخرین ورژن Qt4.7.3تست شده روی گوشی خودم....سالم سالم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)