کلا راهنمایی میخوام. چجوری و از کجا توی تنظیمات مودم برم. و چه جور کانکشنی ایجاد کنم برای اتصال شبانه.
تو این موارد مبتدی هستم.
ممنون.![]()
کلا راهنمایی میخوام. چجوری و از کجا توی تنظیمات مودم برم. و چه جور کانکشنی ایجاد کنم برای اتصال شبانه.
تو این موارد مبتدی هستم.
ممنون.![]()
سلام
من قبلا بدون مشکلی از v-p.n استفاده میکردم . از امروز یه سرویس جدید از شاتل گرفتم ولی دیگه نمیتونم به سرور v-p.n وصل بشم. هر بار هم ارور متفاوتی میده !
باید چیکار کنم ؟!!
دوستان این هم عکس از تنظیماتی که انجام می دهم ولی چراغ استیتوس حالت PPPOE همچنان قرمز می مونه لطفا کمک کنید شش تا عکس گذاشتم.نقل قول:
نوشته شده توسط rezapourmanesh
این کار رو میکنم ولی وقتی که سیو کینم دوباره وصل نمیشه و وقتی میام توی صفحه کانفیگ اتیتوس PPP-0 رو قرمز میزنه چه کنم میشه تصویری کمک کنید؟
با تشکر
عکس بذار ، شاید فرجی شد
باز هم پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم.![]()
خب آخه صبانت مک آدرس رو فعال کرده که احتمال میدم اگه روی بریدج تنظیم کنید ، وصل نشید
در این مورد ، حتما قبل از تنظیم از پشتیبانی شرکت سوال کنید
ولی برای تنظیم بریدج:
آدرس:
رو توی مرورگرتون وارد کنید ، یوزر و پسورد رو بزنید adminکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ای که میاد ، صفحه تنظیمات مودم شماست
از اون بالا ، گزینه Wizard رو انتخاب کنید ، صفحه های Step 1 و Step 2 رو Next بزنید ، به صفحه Step 3 که میرسید ، توی بخش Channel Mode گزینه Bridged رو انتخاب کنید و اعداد VCI و VPI رو باید از سرویس دهنده دریافت کنید ، همچنین encapsulation رو روی LLC/SNAP باشه و next بزنید ، توی صفحه بعدش Finish رو بزنید و تمام!
بعد از اون باید کانکشن بسازید که برای ساختن اون میتونید از این پست دوستمون کمک بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فایروال داری ، برای چند ثانیه غیرفعالش کن ، بعد اگه چیز پی ان وصل شد ، دوباره فعالش کن
اولا همونطور که بالا گفتم صبانت مک آدرس رو فعال کرده و فکر میکنم فقط با یکی از این روشها میشه کانکت شد ، باید فرم پر کنید تا براتون حذف بشه
البته دقیقا نمیدونم ، ولی میتونید به تایپیک صبانت مراجعه کنید
ثانیا VCI و VPI برای صبانت 0/35 هست
Last edited by Mahdi.p30; 09-06-2010 at 21:29.
کدوم شرکت هستید؟
vpi/vci رو درست میزنید؟
رو بریج هم وصل نمی شید؟
تو عکس زیر IMGP رو غر فعال کنید بعد تو مرحله آخر اول کامیت رو بزنید و بعد ریبوت وایسید مودم لینکش ثابت بشه بعد 5 دقیقه مودم رو بکشید دوباره بزنید به برق یه 5 دقیقه صبر کنید شاید وصل شد من یه sy5500 داشتم خیلی تو PPPOE اذیت میکرد و منوش مثل شما بود.
باید بگم مودم شما زیاد جالب نیست چون تا حالا چندین کپی از اون رو دیدم sy5500 یک مدلشه که ریمارک ایسوز هست.
Last edited by sei_pm; 10-06-2010 at 00:02.
تنظیماتشون شبیه همه فقط اونا گزینه های وایرلسو بیشتر دارن.
با سلام من یه مودم 4 پورت d-link دارم و به تازگی از شرکت شاتل سرویس گرفتم ولی حدود 4 سال بود که از یه شرکت دیگه سرویس داشتم
اان یه چند مدتی هست که بعد از اندکی کانکت بودن یدفعه دیسی میشه مثلا نیم ساعت یا 1 ساعت کانتکت میمونه یه دفعه دیسی میشه
میخواستم بینم کسی میدونه مشکل چیه از مودم از تنظیمات از شبکست ؟
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
با کانکشن وصل میشید؟
احتمالش هست از شبکه باشه
چون منم امشب قطعی زیاد دارم
سلام از مخابرات adsl نفتی گرفتم دیروز تازه چراغ adsl روشن شد اما هر کاری میکنم وصل نمیشه و ارور 678 میده موندم چیکار کنم چند سری زنگ زدم پشتیبانی هیچکس گوشیو بر نمیداره یه بارم که یه نفر جواب داد خط رو خط شده بود با یه یوزر دیگه اون بند خدا هم می گفت ماله من وصل میشه ولی صفحه باز نمی کنه ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
اولا همونطور که بالا گفتم صبانت مک آدرس رو فعال کرده و فکر میکنم فقط با یکی از این روشها میشه کانکت شد ، باید فرم پر کنید تا براتون حذف بشه
البته دقیقا نمیدونم ، ولی میتونید به تایپیک صبانت مراجعه کنید
ثانیا VCI و VPI برای صبانت 0/35 هست
سلام روی بریدج وصل می شوم VCI و VPI رو هم فکر کنم درست می زنم چون از همون اولش روی 8 و 35 بود.
مک آدرس رو هم حذف کردم چون دوتا سیستم دارم روی بریدج فقط با یکی کانکت می شد رفتم حذفش کردم الان با یک هاب توانستم از دوسیستم استفاده کنم ولی نه به صورت همزمان بلکه با کانکشن و به این صورت که اگه یکی وصل باشه و دیگری بخواد وصل شه ارور 691 میده.
نوع مودم من هم ایکام است.این اسم کامل مدلشه:
ED- 02EV2+
اگه میشه کمک کنید خیلی نیاز دارم.
می خوام با یه هاب بتونم بدون ساخت کانکشن به اینترنت وصل شوم اون هم به صورت همزمان.
با تشکر
]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)