تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 795 از 1004 اولاول ... 295695745785791792793794795796797798799805845895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

مدارک میخوان و خط رو هم بررسی می کنن

مثلا سرویس 512 یکماهه با 3گیگ حجم رو زده 12 تومن
    بعد زیرش نوشته اگه شبانه هم میخواید به اون 12 تومن 3تومن هم اضافه میشه!
    که اون شبانه هم خودش باز حجم محدود داره! مثل قبل نیست تو بازه ساعات رایگان هرچقد تونستی دانلود کنی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسته شبانه اون ۳ تومن مال خیلی وقته و ایده جالبی هست.
    ولی هرچی خوندم نفهمیدم منظورش از این چیه:
    حداقل حجم تبادل شبانه که استفاده بیش از ان مقدور و رایگان خواهد بود. واسه سرویس من زده ۶ گیگ
    در بسته شبانه که از ۲ تا ۸ پیش فرض هست مقدار استفاده حجمی ۲ گیگ در ماه محاسبه شده و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود.

2. 2 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان جریان این بسته های شبانه مکس نت چیه؟
    من منظورشو نفهمیدم یعنی چی
    (عکس ماه)... حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود.
    در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
    و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود

یعنی چی یعنی دیگه رایگان شبانه نداره تعرفه ها یا چی مثلا
    من بخوام وی ای پی 3ماه 14گیگ بخرم پیشش نوشته 6گیگ بسته شبانه یعنی چی فقط 6گیگ میتونم یا منو خواهشن راهنمایی کنین

4. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان جریان این بسته های شبانه مکس نت چیه؟
    من منظورشو نفهمیدم یعنی چی
    (عکس ماه)... حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود.
    در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
    و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود

یعنی چی یعنی دیگه رایگان شبانه نداره تعرفه ها یا چی مثلا
    من بخوام وی ای پی 3ماه 14گیگ بخرم پیشش نوشته 6گیگ بسته شبانه یعنی چی فقط 6گیگ میتونم یا منو خواهشن راهنمایی کنین

.... به پشتیبانی تبریز زنگ زدم یه آقایی که معلوم بود خودشم هنوز نفهمیده جریان چیه همینجوری یه چرندیاتی گفت آخرشم گفت نگران نباشید که یعنی فردا نری تخلیه کنی....

توضیحاتشون تو سایت خودشون گنگ هست ولی من ساده تر بگم براتون:

فرض کنید از ماکس نت سرویس محدود 512 یکماهه با حجم 3 گیگ میخرید: شما علاوه بر پرداخت هزینه ی سرعت 512 و حجم 3 گیگ برای یک ماه ( 12 تومن ) ، هزینه ی استفاده ی حجم 2 گیگ شبانه ( 3 تومن ) هم برای یکماه پرداخت میکنید

یعنی چه استفاده بکنید چه نکنید انگار هنوز سرویستون وصل نشده 2 گیگ شبانه مصرف کردید. البته درسته هزینه ی نهایی این سرویس برای یکماه 15 تومن نوشته اما موقع تمدید، مالیات ارزش افزوده و... هم میگیره که میشه 20 تومن.

حالا فرض کنید بعد از وصل شدن سرویستون شما در طول یکماه هر شب در ساعات پیش فرض 2 تا 8 دانلود کردید ، چون امکان دانلود شبانه ی بیش از 2 مگ (که هزینش رو همون اول پرداختید) مقدور و رایگان است ، چیزی از حجمتون کم نمیشه و مجبور به پرداخت هزینه ی اضافی نیستید.

برای سرویس vip چون سه ماهه میدن هم هزینه ی بسته ی شبانه برای یکماه بجای 3 تومن ، 5 تومن حساب میکنن و برای کل سه ماه هزینه ی 3*2 گیگ یعنی 6 گیگ حجم شبانه ازتون همون اول میگیرن که استفاده ی بیشتر از 6 گیگ شبانه رایگان هست...

این سرویس vip برای سه ماه نوشته 98 تومن ولی موقع برقراری یا تمدید، مالیات روش میکشن میشه 117 تومن یعنی برای هر ماه 39 تومن.

کلا اگه جیبتون رو دوست دارید سراغ این ماکس نت نرید...

خلاقیت ماکس نت خیلی بالاست منتها نه در جهت بهتر کردن سرویها بلکه در جهت پیدا کردن روشهای جدید برای خالی کردن جیبتون...

این لایزر هم سرویس 3 مگ تا 8 مگ یکماهه با دانلود رایگان شبانه ( از 1 تا 7 ، جمعه ها از 1 تا 9 ) میده 37 تومن، چندان ارزون تر از ماکسنت نیست البته به شرط اینکه اون برست 8 مگ حقه ی تبلیغاتی نباشه

مثلا اگه شب تا صبح با سرعت نزدیکای 8 مگ دانلود کنه تو 6 ساعت میتونی 14 ، 15 گیگ دانلود کنی اونم رایگان که این خیلی خوشبینانه هست.
    Last edited by dDarkKnight_12; 14-11-2014 at 23:20.

6. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

.... به پشتیبانی تبریز زنگ زدم یه آقایی که معلوم بود خودشم هنوز نفهمیده جریان چیه همینجوری یه چرندیاتی گفت آخرشم گفت نگران نباشید که یعنی فردا نری تخلیه کنی....

توضیحاتشون تو سایت خودشون گنگ هست ولی من ساده تر بگم براتون:

فرض کنید از ماکس نت سرویس محدود 512 یکماهه با حجم 3 گیگ میخرید: شما علاوه بر پرداخت هزینه ی سرعت 512 و حجم 3 گیگ برای یک ماه ( 12 تومن ) ، هزینه ی استفاده ی حجم 2 گیگ شبانه ( 3 تومن ) هم برای یکماه پرداخت میکنید

یعنی چه استفاده بکنید چه نکنید انگار هنوز سرویستون وصل نشده 2 گیگ شبانه مصرف کردید. البته درسته هزینه ی نهایی این سرویس برای یکماه 15 تومن نوشته اما موقع تمدید، مالیات ارزش افزوده و... هم میگیره که میشه 20 تومن.

حالا فرض کنید بعد از وصل شدن سرویستون شما در طول یکماه هر شب در ساعات پیش فرض 2 تا 8 دانلود کردید ، چون امکان دانلود شبانه ی بیش از 2 مگ (که هزینش رو همون اول پرداختید) مقدور و رایگان است ، چیزی از حجمتون کم نمیشه و مجبور به پرداخت هزینه ی اضافی نیستید.

برای سرویس vip چون سه ماهه میدن هم هزینه ی بسته ی شبانه برای یکماه بجای 3 تومن ، 5 تومن حساب میکنن و برای کل سه ماه هزینه ی 3*2 گیگ یعنی 6 گیگ حجم شبانه ازتون همون اول میگیرن که استفاده ی بیشتر از 6 گیگ شبانه رایگان هست...

این سرویس vip برای سه ماه نوشته 98 تومن ولی موقع برقراری یا تمدید، مالیات روش میکشن میشه 117 تومن یعنی برای هر ماه 39 تومن.

کلا اگه جیبتون رو دوست دارید سراغ این ماکس نت نرید...

خلاقیت ماکس نت خیلی بالاست منتها نه در جهت بهتر کردن سرویها بلکه در جهت پیدا کردن روشهای جدید برای خالی کردن جیبتون...

این لایزر هم سرویس 3 مگ تا 8 مگ یکماهه با دانلود رایگان شبانه ( از 1 تا 7 ، جمعه ها از 1 تا 9 ) میده 37 تومن، چندان ارزون تر از ماکسنت نیست البته به شرط اینکه اون برست 8 مگ حقه ی تبلیغاتی نباشه

مثلا اگه شب تا صبح با سرعت نزدیکای 8 مگ دانلود کنه تو 6 ساعت میتونی 14 ، 15 گیگ دانلود کنی اونم رایگان که این خیلی خوشبینانه هست.
    واقعا ممنون دوست عزیز بابت توضیح خوبتون
    لایزر تو شهرما نیست وگرنه مکس نت نمیرفتم
    من تو نقده هستم مخابرات مکس نت و صبانت هست که همشون بدتر از هم

8. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

کسی به طور قطع و دقیق و درست، ساعات شبانه مخابرات رو میدونه ؟
    من 1 تا 7:40 میذارم.
    1 تا 6 هست، یا 1 تا 7 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من از 1.03 میزارم تا 7.57 یه مگ هم کم نمیکنه

11. 2 کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام دوستان من میخام از پارس انلاین تخلیه کنم چون شبانه شو داره جم میکنه. چه شرکتی رو برای دانلود شبانه مناسب میدونید؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی به طور قطع و دقیق و درست، ساعات شبانه مخابرات رو میدونه ؟
    من 1 تا 7:40 میذارم.
    1 تا 6 هست، یا 1 تا 7 ؟

چطور ممکنه آخه تا 6 یا 7 باشه؟
    وقتی 1 تا 7:40 میذاری و کم نمیکنه معلومه 1 تا 8 هست دیگه!

14. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چطور ممکنه آخه تا 6 یا 7 باشه؟
    وقتی 1 تا 7:40 میذاری و کم نمیکنه معلومه 1 تا 8 هست دیگه!
    آخه این اواخر که دیگه خودت از وضعیت این اکانت ها خبر داری ! :| تو این مدت کم نمیکنه بعد یهو میبینی میری دو تا صفحه باز کردی بستی زده 200 مگ استفاده شده ! آخه من همین پریروز 1 گیگ اضافه خریدم امروز عصر تموم شد واسه این میپرسم.

16. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آخه این اواخر که دیگه خودت از وضعیت این اکانت ها خبر داری ! :| تو این مدت کم نمیکنه بعد یهو میبینی میری دو تا صفحه باز کردی بستی زده 200 مگ استفاده شده ! آخه من همین پریروز 1 گیگ اضافه خریدم امروز عصر تموم شد واسه این میپرسم.

اکانتینگشون مشکل داشت الان درستش کردن
    یه مدت خودکار بازه 1تا8 رو رایگان حساب نمی کرد
    من چندشب پیش سیستم برادرمو گذاشتم واسه دانلود، قبل و بعدشم نت وصل بود، بازه 1تا8 هرچی دانلودشده بود رایگان حساب کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •