به سلامتی بچه های گل این تاپیک
128 نامحدود اندیشه خط 5 سرعت 28 تا 32 در نوسان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به سلامتی بچه های گل این تاپیک
128 نامحدود اندیشه خط 5 سرعت 28 تا 32 در نوسان
این که خیلی کمه. خوب چرا نا محدود گرفتی؟ کفگیر خورده ته دیگ و این حرفا ؟
![]()
گفته بودم عاشقه این عکستم ؟
بی خیال دادا بزن به سلامتی . امشب همه بزنیم به سلامتی این جمع![]()
بچه ها به نظرتون 64 نامحدود بهتره یا 512 محدود 6 گیگی ؟
من اگه مثلا از این 512 محدود با 6 گیگ ترافیک بگیرم و بعد 6 گیگ رو مصرف کردم و اینترنتم قطع شد باید چیکار کنم ؟
تو سایت اندیشه خزر زده 512 25000 تومن تقریبا . یعنی من اگه این 6 گیگ رو مصرف کنم ( مثلا در عرض 3 روز ) از دوباره باید شارژ کنم و 25000 تومن بریزم ؟ یا اینکه مقدار مشخصی باید پول بدم ؟
آخه دوست عزیز اصولا نا محدود سرعت دانلودت و خیلی میاره پایین . اگه برات زمان مهم نیست و حجم مهمه نا محدود بگیر اما اگه سرعت برات مهمه حتما محدود بگیر. نا محدودم خواستی بگیری 128 بگیر که تا 30 اینتورا بتونی دانلود کنی البته من 64 اندیشرو تا حالا تست نکردم. ترافیکت ( 6 گیگ ) اگه تموم شد ترافیک اضافه میخری .
Last edited by ramin esm; 21-11-2010 at 01:07.
من میخوام دانلود کنم بیشتر . یه چیزی میخوام که خوب باشه . ببینم 128 خوبه بگیرم. نامحدود ؟
راستش من الان اندیشه ندارم اما میدونم تو حدود 30 اینتورا دانلود نامحدود 128 شه. چون میخوای بیشتر دانلود کنی خوبه
مرسی از رامین عزیز و مهدی جان دوست خوب خودم،
که اومدن به سلامتی تمامی بچه های گل تاپیک پست دادن اونم بهمراه شکلک، ( به نظر من این شکلک باید نماد بچه های این تاپیک باشه که نشون بدن چقدر همو دوست دارن و باهم یکدل هستن)
درسته هر کدوممون از یه جا سرویس داریم، ولی این دلیل نمیشه، بخوایم سرویسمون رو به رخ دیگری بکشیم،
ولی میتونیم از کیفیت سرویسمون بگیم به شرطی که به کسی برنخوره، چون اصل این تاپیک هم بر پایه همینه،
در هر صورت منتظر بقیه دوستان هم هستیم که با این نماد نشون بدن که همه از یه شهریم و باهم دوست هستیم
کد این شکلک واسه راحتی دوستان:
دو نقطه عدد هفت دو نقطه : 7 : ( البته اینجا واسه اینکه کدها شکلک نشه بینشون فاصله گذاشتم)
با سپاس،
یاسر
Last edited by iNSANE; 21-11-2010 at 01:22.
ممنون آقا رامین . یه سوال دیگه هم بپرسم ؟
میگم مثلا با 128 یه فیلم مثلا 500 مگی رو در عرض چند دقیقه میشه گرفت ؟ تخمینی بگید .
حدودا 270 دقیقه(در ساعت نا محدود با سرعت میانگین 30kB/s)
Last edited by ramin esm; 21-11-2010 at 02:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)