تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 795 از 1635 اولاول ... 2956957457857917927937947957967977987998058458951295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,941 به 7,950 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام..
    یک چند وقتی میشه که میخوام برم کلاس های اموزش عکاسی ثبت نام کنم..
    ولی توی شرایطشون ذکر شده همراه داشتن دوربین الزامیه..
    میخواستم راهنماییم کنین برای من مبتدی که البته جا پیشرفتم داره چه دوربینی رو توصیه می کنید؟
    راستی اگر کلاس مناسبی هم شما در نظر دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
    مرسی ..
    بنظر من اگه شما مشکل بودجه ندارین و قطعا میخواین کلاس برین و بطور حرفه ای یاد بگیرین یه دوربین حرفه ای ساده بگیر ( البته این نظر من هست )

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بنظر من اگه شما مشکل بودجه ندارین و قطعا میخواین کلاس برین و بطور حرفه ای یاد بگیرین یه دوربین حرفه ای ساده بگیر ( البته این نظر من هست )
    مهدی ....... من این قسمت رو نفهمیدم

راسی دوربین های D3100 نیکون و 550D و D60 کنن توصیه میشند (با حدود 1 تومن بودجه)

3. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

برای کلاس عکاسی هنوز تا جایی که اطلاع دارم در بسیاری موسسات از دوربین های SLR آنالوگ استفاده میشه . اما شما کلاس رو ثبت نام کن ... اگر دیجیتال رو برای خرید پیشنهاد دادن که بسیار عالی هستش . فقط تنها نکته مهم این کلاس ها اینه که متاسفانه بعضی به اصطلاح اساتید محترم که خودشون هنوز یک اثر موفق هم ندارند و مشخصا درک و تصویر درستی هم از عکاسی برای جایگاهی که توی اون هستند ، براشون ایجاد نشده ... ؛ به شرکت کننده های این کلاس ها خرید دوربین های گرون فول فریم رو پیشنهاد میدن یا حداقل به 7 دی کنن یا دی 300 اس نیکون رضایت میدن و نه کمتر !!! یعنی هزینه هایی حدود 2 میلیون تومانی به بالا با متعلقات ...

به نظر من شما یک دوربین xxD کنن کارکرده مثلا 40 دی خریداری کن که نمونه تمیزش توی بازار برای بدنه خالی حدود 600 هستش و یک لنز 18-55 هم کار شما رو راه می ندازه بصورت کامل . یا اگر کمتر میخوای بودجه بزاری میشه به نمونه نوی 1000 دی کنن هم توجه کنی با قیمت حدود 520 . کارکرده 450 دی هم زیاد هستش با قیمت های حدود 400 تا 500 با لنز کیت .

کلن واسه آموزش پیشنهاد میدم چندان خرج زیادی نکنی !! حتی با یک 350 دی که 40 هزار شات زده باشه که شاید قیمتی حدود 200 تومن یا کمتر داشته باشه ( با لنز 18-55 ورژن یک ) هم میشه تمامی موارد عکاسی رو فرا گرفت دوست من

شاد باشی .

پی نوشت :
    یکی از دوستان توی یک کلاس ثبت نام کرده بودش که استاد محترم و معظم کلاس دوربین هسلبلاد برای خرید بهش پیشنهاد داده بود و جالب این بود که استاد محترم فکر می کرد میشه لنز کنن ، سیگما و غیره رو روی این دوربین نصب کرد !!!!! خدایااااا برای اطلاع بیشتر قیمت ارزون ترین مدل هسلبلاد با لنز کیت فیکسش که فقط برای کارهای خاص کاربرد داره مثلا پرتره نیم تنه حدود 12 میلیون تومن هستش !!
    پیشنهاد میکنم هرجایی برای کلاس عکاسی مراجعه نکنید .
    Last edited by masoud glx; 29-01-2011 at 23:05.

5. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام بچه ها ...

یه دوربین Panasonic TZ10 هستش که منوهاش ژاپنیه ! ... راه مطمئنی واسه فارسی کردن و یا حداقل انگلیسی کردنش وجود داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون..
    در کل نمیتونم بیشتر از 400 تومن برای دوربین بزارم کنار
    دوستان شما جای خاصی برای کلاس در نظر ندارید؟
    دوستی ، اشنایی ، کسی در مورد کلاس قابل قبولی نامی ،نشونی ، چیزی نداده؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان سلام..
    یک چند وقتی میشه که میخوام برم کلاس های اموزش عکاسی ثبت نام کنم..
    ولی توی شرایطشون ذکر شده همراه داشتن دوربین الزامیه..
    میخواستم راهنماییم کنین برای من مبتدی که البته جا پیشرفتم داره چه دوربینی رو توصیه می کنید؟
    راستی اگر کلاس مناسبی هم شما در نظر دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
    مرسی ..
    سلام
    شما ثبت نام کن و برو فکر کنم جلسه های اول مبانی عکاسی و اشنایی با تکنیکهای عکاسی باشه واحتیاج به دوربین نداشته باشی
    بعد اگر از استاد اونجا بپرسی خوشون بهت میگن چی بگیر
    چون یکی از دوستان کلاس رفته بهش گفتن دوربین انالوگ بیاره که منم رفتم واسش یه زنیط 122 گرفتم حدود 60 تومن
    اگر هم نوع دوربین رو به عهده خودتون گذاشتن حدود قیمت رو مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنن

9. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مهدی ....... من این قسمت رو نفهمیدم

راسی دوربین های D3100 نیکون و 550D و D60 کنن توصیه میشند (با حدود 1 تومن بودجه)

بابا خودم فهمیدم گاف دادم منظورم ارزون قیمت بود

11. 2 کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای کلاس عکاسی هنوز تا جایی که اطلاع دارم در بسیاری موسسات از دوربین های SLR آنالوگ استفاده میشه . اما شما کلاس رو ثبت نام کن ... اگر دیجیتال رو برای خرید پیشنهاد دادن که بسیار عالی هستش . فقط تنها نکته مهم این کلاس ها اینه که متاسفانه بعضی به اصطلاح اساتید محترم که خودشون هنوز یک اثر موفق هم ندارند و مشخصا درک و تصویر درستی هم از عکاسی برای جایگاهی که توی اون هستند ، براشون ایجاد نشده ... ؛ به شرکت کننده های این کلاس ها خرید دوربین های گرون فول فریم رو پیشنهاد میدن یا حداقل به 7 دی کنن یا دی 300 اس نیکون رضایت میدن و نه کمتر !!! یعنی هزینه هایی حدود 2 میلیون تومانی به بالا با متعلقات ...

به نظر من شما یک دوربین xxD کنن کارکرده مثلا 40 دی خریداری کن که نمونه تمیزش توی بازار برای بدنه خالی حدود 600 هستش و یک لنز 18-55 هم کار شما رو راه می ندازه بصورت کامل . یا اگر کمتر میخوای بودجه بزاری میشه به نمونه نوی 1000 دی کنن هم توجه کنی با قیمت حدود 520 . کارکرده 450 دی هم زیاد هستش با قیمت های حدود 400 تا 500 با لنز کیت .

کلن واسه آموزش پیشنهاد میدم چندان خرج زیادی نکنی !! حتی با یک 350 دی که 40 هزار شات زده باشه که شاید قیمتی حدود 200 تومن یا کمتر داشته باشه ( با لنز 18-55 ورژن یک ) هم میشه تمامی موارد عکاسی رو فرا گرفت دوست من

شاد باشی .

پی نوشت :
    یکی از دوستان توی یک کلاس ثبت نام کرده بودش که استاد محترم و معظم کلاس دوربین هسلبلاد برای خرید بهش پیشنهاد داده بود و جالب این بود که استاد محترم فکر می کرد میشه لنز کنن ، سیگما و غیره رو روی این دوربین نصب کرد !!!!! خدایااااا برای اطلاع بیشتر قیمت ارزون ترین مدل هسلبلاد با لنز کیت فیکسش که فقط برای کارهای خاص کاربرد داره مثلا پرتره نیم تنه حدود 12 میلیون تومن هستش !!
    پیشنهاد میکنم هرجایی برای کلاس عکاسی مراجعه نکنید .
    نه!!!!
    سلام بچه ها ...

یه دوربین Panasonic TZ10 هستش که منوهاش ژاپنیه ! ... راه مطمئنی واسه فارسی کردن و یا حداقل انگلیسی کردنش وجود داره ؟
    فکر کنم همشون از انگلیسی پشتیبانی کنند
    اول هر دو راهنمای دستی ژاپنی و انگلیسی دوربین رو دانلود کن بعد در تنظیمات زبان انگلیسی را انتخاب کن

این لینک هم شاید کمک کنه اگه جایه تنظیمات رو بدونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

12 Fujifilm FinePix F300EXR

سلام به همگی؛
    میخواستم ببینم این دوربین ارزش خریدن داره؟ نقصی، مشکلی چیزی نداره؟
    کسی تو کار باهاش به مشکلی بر نخورده؟
    مرسی از همه

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

متشکرم دوست عزیز
    باور کنید خیلی وقته بفکرشم ولی اندازش برام قابل تحمل نیست
    مگر اینکه کنار این دوربین کامپکتم یه SLR هم بگیرم که جاهایی که مشکل حمل نداشتم از اون استفاده کنم
    البته نه به این زودی میخوا هروقت توانایی عکاسی خوب و بی عیب ونقص رو با همین دوربینم پیدا کردم اونموقع برم سراغش.
    جناب VCC عزیز منم قبلا مثل شما فکر می کردم. درسته که حملش سخته ولی برای مسافرت و عکس های تو خونه خیلی عالیه. من قبلا که با کامپکت تو خونه عکس می گرفتم همیشه عکس ها تاریک می شد چون با ایزو 80 می گرفتم تا نویزی نشه. اگه ایزو هم می بردم بالا، عکس پر نویز بود. با این SLR هیچ مشکلی برای عکس در جاهای کم نور نیست. با ایزو 1600 هم که عکس بگیری، نویز خیلی خیلی نا چیزه .شاید در حد صفره. همیشه میشه عکسهای با کیفیت گرفت.
    عکس گرفتن با کامپکت خیلی زحمت داره و خیلی موقع ها عکس اون چیزی هم که باید بشه ، نمیشه. من قبلا با کامپکت که میخواستم از پروانه ها عکس بگیرم 2 ساعتی باید وقت صرف می کردم تا با بدبختی و زحمت یه چند تا عکس معمولی ازشون بگیرم ولی با SLR در طی 10 دقیقه 10 - 20 تا عکس خوب میشه گرفت. انگار SLR هوش بالایی داره چون وقتی رو Auto ّFocus هست خودش پروانه ها را تشخیص میده و Back Ground را تار میکنه و عکس خیلی قشنگ میشه ولی هوش کامپکت خیلی خیلی ضعیفه.

SLR سنگین و بزرگه ، اما وقتی باش کار کنی و عکسهای جذابی باش بگیری یواش یواش باهاش مچ میشی و عادت میکنی و دیگه نمی تونی ازش دل بکنی. من خودم الآن از هر چی دوربین سبکه بدم میاد. وقتی میگیرمشون تو دستم یه حالتی پیدا میکنم. انگار یه اسباب بازی مسخره تو دستمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •