بنظر من اگه شما مشکل بودجه ندارین و قطعا میخواین کلاس برین و بطور حرفه ای یاد بگیرین یه دوربین حرفه ای ساده بگیر ( البته این نظر من هست )
بنظر من اگه شما مشکل بودجه ندارین و قطعا میخواین کلاس برین و بطور حرفه ای یاد بگیرین یه دوربین حرفه ای ساده بگیر ( البته این نظر من هست )
مهدی ....... من این قسمت رو نفهمیدم
راسی دوربین های D3100 نیکون و 550D و D60 کنن توصیه میشند (با حدود 1 تومن بودجه)
برای کلاس عکاسی هنوز تا جایی که اطلاع دارم در بسیاری موسسات از دوربین های SLR آنالوگ استفاده میشه . اما شما کلاس رو ثبت نام کن ... اگر دیجیتال رو برای خرید پیشنهاد دادن که بسیار عالی هستش . فقط تنها نکته مهم این کلاس ها اینه که متاسفانه بعضی به اصطلاح اساتید محترم که خودشون هنوز یک اثر موفق هم ندارند و مشخصا درک و تصویر درستی هم از عکاسی برای جایگاهی که توی اون هستند ، براشون ایجاد نشده ... ؛ به شرکت کننده های این کلاس ها خرید دوربین های گرون فول فریم رو پیشنهاد میدن یا حداقل به 7 دی کنن یا دی 300 اس نیکون رضایت میدن و نه کمتر !!! یعنی هزینه هایی حدود 2 میلیون تومانی به بالا با متعلقات ...
به نظر من شما یک دوربین xxD کنن کارکرده مثلا 40 دی خریداری کن که نمونه تمیزش توی بازار برای بدنه خالی حدود 600 هستش و یک لنز 18-55 هم کار شما رو راه می ندازه بصورت کامل . یا اگر کمتر میخوای بودجه بزاری میشه به نمونه نوی 1000 دی کنن هم توجه کنی با قیمت حدود 520 . کارکرده 450 دی هم زیاد هستش با قیمت های حدود 400 تا 500 با لنز کیت .
کلن واسه آموزش پیشنهاد میدم چندان خرج زیادی نکنی !! حتی با یک 350 دی که 40 هزار شات زده باشه که شاید قیمتی حدود 200 تومن یا کمتر داشته باشه ( با لنز 18-55 ورژن یک ) هم میشه تمامی موارد عکاسی رو فرا گرفت دوست من
شاد باشی .
پی نوشت :
یکی از دوستان توی یک کلاس ثبت نام کرده بودش که استاد محترم و معظم کلاس دوربین هسلبلاد برای خرید بهش پیشنهاد داده بود و جالب این بود که استاد محترم فکر می کرد میشه لنز کنن ، سیگما و غیره رو روی این دوربین نصب کرد !!!!! خدایااااابرای اطلاع بیشتر قیمت ارزون ترین مدل هسلبلاد با لنز کیت فیکسش که فقط برای کارهای خاص کاربرد داره مثلا پرتره نیم تنه حدود 12 میلیون تومن هستش !!
پیشنهاد میکنم هرجایی برای کلاس عکاسی مراجعه نکنید .
Last edited by masoud glx; 29-01-2011 at 23:05.
سلام بچه ها ...
یه دوربین Panasonic TZ10 هستش که منوهاش ژاپنیه ! ... راه مطمئنی واسه فارسی کردن و یا حداقل انگلیسی کردنش وجود داره ؟
مرسی از راهنماییتون..
در کل نمیتونم بیشتر از 400 تومن برای دوربین بزارم کنار
دوستان شما جای خاصی برای کلاس در نظر ندارید؟
دوستی ، اشنایی ، کسی در مورد کلاس قابل قبولی نامی ،نشونی ، چیزی نداده؟
سلام
شما ثبت نام کن و برو فکر کنم جلسه های اول مبانی عکاسی و اشنایی با تکنیکهای عکاسی باشه واحتیاج به دوربین نداشته باشی
بعد اگر از استاد اونجا بپرسی خوشون بهت میگن چی بگیر
چون یکی از دوستان کلاس رفته بهش گفتن دوربین انالوگ بیاره که منم رفتم واسش یه زنیط 122 گرفتم حدود 60 تومن
اگر هم نوع دوربین رو به عهده خودتون گذاشتن حدود قیمت رو مشخص کنید تا دوستان راهنمایی کنن![]()
بابا خودم فهمیدم گاف دادم منظورم ارزون قیمت بود![]()
نه!!!!
فکر کنم همشون از انگلیسی پشتیبانی کنند
اول هر دو راهنمای دستی ژاپنی و انگلیسی دوربین رو دانلود کن بعد در تنظیمات زبان انگلیسی را انتخاب کن
این لینک هم شاید کمک کنه اگه جایه تنظیمات رو بدونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی؛
میخواستم ببینم این دوربین ارزش خریدن داره؟ نقصی، مشکلی چیزی نداره؟
کسی تو کار باهاش به مشکلی بر نخورده؟
مرسی از همه
جناب VCC عزیز منم قبلا مثل شما فکر می کردم. درسته که حملش سخته ولی برای مسافرت و عکس های تو خونه خیلی عالیه. من قبلا که با کامپکت تو خونه عکس می گرفتم همیشه عکس ها تاریک می شد چون با ایزو 80 می گرفتم تا نویزی نشه. اگه ایزو هم می بردم بالا، عکس پر نویز بود. با این SLR هیچ مشکلی برای عکس در جاهای کم نور نیست. با ایزو 1600 هم که عکس بگیری، نویز خیلی خیلی نا چیزه .شاید در حد صفره. همیشه میشه عکسهای با کیفیت گرفت.
عکس گرفتن با کامپکت خیلی زحمت داره و خیلی موقع ها عکس اون چیزی هم که باید بشه ، نمیشه. من قبلا با کامپکت که میخواستم از پروانه ها عکس بگیرم 2 ساعتی باید وقت صرف می کردم تا با بدبختی و زحمت یه چند تا عکس معمولی ازشون بگیرم ولی با SLR در طی 10 دقیقه 10 - 20 تا عکس خوب میشه گرفت. انگار SLR هوش بالایی داره چون وقتی رو Auto ّFocus هست خودش پروانه ها را تشخیص میده و Back Ground را تار میکنه و عکس خیلی قشنگ میشه ولی هوش کامپکت خیلی خیلی ضعیفه.
SLR سنگین و بزرگه ، اما وقتی باش کار کنی و عکسهای جذابی باش بگیری یواش یواش باهاش مچ میشی و عادت میکنی و دیگه نمی تونی ازش دل بکنی. من خودم الآن از هر چی دوربین سبکه بدم میاد. وقتی میگیرمشون تو دستم یه حالتی پیدا میکنم. انگار یه اسباب بازی مسخره تو دستمه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)