حرف شما کاملا متين
ولي سپهر سنگين بازي ميکنه و رو پاشنه نيست
تو استارتها جا ميمونه مث نصرتي
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حرف شما کاملا متين
ولي سپهر سنگين بازي ميکنه و رو پاشنه نيست
تو استارتها جا ميمونه مث نصرتي
سپهر خوب دفاعی هست ولی باید هماهنگ بشن با بقیه
مدیر عامل برق شیراز:
پرسپوليس و استقلال جز تماشاگرانشان چيزي ندارند
مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران بايد از تيم برق بترسند چرا كه يك جرقه از اين تيم ميتواند به انفجاري بزرگ تبديل شود. فلاح، پيرامون وضعيت فعلي تيم فوتبال برق شيراز و سياستهاي باشگاهش براي تحكيم روند موفقيتآميز اين تيم در مسابقات ليگ برتر، اظهار كرد: آن چيزي كه باعث روند صعودي و موفقيتهاي تيم فوتبال برق شيراز شده است دين، ايمان و غيرت مجموعه افرادي است كه در باشگاه برق با عناوين مختلف اعم از بازيكنان، مربي، مدير، مسوول و... فعاليت ميكنند. ما معتقديم اين اسم بازيكنان نيست كه در ميادين بازي ميكند و بچههاي ما با تعهد و غيرتي كه به تيم شهرشان دارند حريفان را از پيشرو برميدارند. وي با بيان اينكه همدلي، وفاق و همبستگي ميان مديران، مربيان و بازيكنان از اصليترين عوامل پيروزيهاي تيم برق است، تصريح كرد: نبايد از حمايتهاي همه جانبه مسوولان شهر شيراز و رسانهها از تيم برق چشمپوشي كنيم؛ چرا كه آنها نيز در موفقيت اين تيم بيادعا اثرگذار بودهاند. ما سعي كرديم منيت و فردگرايي را در تشكيلاتمان از بين ببريم؛ چرا كه اين عامل ريشه تيم ما را از بنيان خواهد كند. تيم برق كه پس از تيم استقلال تهران، به عنوان پرسابقهترين تيم باشگاهي كشور فعاليت ميكند، نماد شهر شيراز است و ما خوشحاليم كه اكنون پس از مدتها 18 هزار نفر براي ديدن بازيهاي ما به استاديوم ميآيند. وي افزود: بهتر است ساير باشگاههاي كشور بيايند شيوه اصول باشگاهداري را از باشگاه برق شيراز ياد بگيرند. ما در دنياي ماديگرايي امروز ثابت كرديم با معنويگرايي هم ميشود پيشرفت كرد. شايد قراردادهاي تمام بازيكنان و مربيان ما به اندازه سرمربي برخي از تيمهاي ليگ نباشد، اما با اين وضعيت همچنان در ردههاي بالايي جدول هستيم و معتقديم تا زماني كه اين همدلي، دوستي و انگيزه بالا در ميان مربيان و بازيكنان تيم باشد، همچنان موفق خواهيم بود و افت نخواهيم كرد. فلاح همچنين در ارزيابي خود از عملكرد كادرفني تيم برق خاطرنشان كرد: نبايد تمامیموفقيتهاي كنوني تيم برق را به حساب كادرفني پيشين تيم بگذاريم؛ چرا كه محمد عباسي هم امسال تغييرات بنيادي در تيم برق دارد و براساس سليقه خود تركيب بازيكنان را كامل كرد و حتا 9 بازيكن جديد را به جمع بازيكنان افزود. مديريت باشگاه همان طور كه سال پيش، از كادر فني آن زمان حمايت كرد امسال نيز از مربيان فعلي حمايت ميكند تا جايي كه بهتر است بگويم تا آخرين لحظهاي كه من در باشگاه برق خواهم بود، از محمد عباسي حمايت ميكنم و او سرمربي تيم ما خواهد بود. مديرعامل باشگاه برق شيراز همچنين درباره دو بازي متوالي تيمش با تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران در هفته پيشرو،گفت: اين تيمها بزرگ هستند، اما همان طور كه گفتم در زمين فوتبال، اسمها بازي نميكنند، آنها اگر تماشاگرانشان تشويقشان نكنند، چيزي ندارند و ما سعي كرديم از تجربيات تيمهاي ديگر مقابل اين دو تيم استفاده كنيم. پرسپوليس و استقلال بايد از برق بترسند؛ چرا كه يك جرقه از سوي اين تيم ممكن است به انفجار منتهي شود. وي افزود: شك نكنيد كه ما اين دو تيم بزرگ تهراني را در ورزشگاه آزادي شكست خواهيم داد و از همين حالا براي بازي اين هفته به تماشاگران تيم استقلال ميگويم كه به استاديوم نيايند زيرا بايد ناراحت به خانههايشان بازگردند. شايد يك درصد احتمال مساوي شدن اين بازي باشد، اما تيم ما بازنده نخواهد بود. با تمام احترامی كه براي هواداران و تيم استقلال قايل هستم بايد بگويم كه اين غيرت ورزشي، انگيزه و شادابي روحي است که در زمين بازي ميكند و با شناختي كه از بازيكنانم دارم، مطمئن هستم پيروز ميشويم. وي افزود: برخي كارشناسان معتقدند كه تيم برق در ادامه مسابقات ليگ دچار مشكل شده و افت ميكند، اما بايد به آنها بگويم كه ما از همين حالا تجربيات تلخ و عوامل ناكاميهاي برخي از تيمهاي ليگ را بررسي ميكنيم و با عبرت گرفتن از آنها در تيم خودمان پياده خواهيم كرد. مطمئن باشيد پس از اينكه روند صعودي تيم برق را لطف خداوند و كاملاً غير اتفاقي ميدانيم، در صورت مواجهه با بحران نيز مشكلات را به كمك يكديگر و حمايت هوادارانمان مديريت خواهيم كرد. فلاح خاطرنشان كرد: علاوه بر پاداشهايي كه طبق آييننامه براي هر پيروزي در بازيهاي ليگ به بازيكنان برق ميدادم، مسوولان استاني و همچنين وزارت نيرو نيز پاداش ويژهاي را براي شكست اين دو تيم تهراني در نظر گرفتهاند. همچنين اگر تيم استقلال تهران را شكست دهيم، شب قبل از بازي مقابل تيم پرسپوليس را ميهمان وزير نيرو خواهيم بود. وي در پايان گفت: بهتر است تمامیمديران باشگاهها، مربيان و مسوولان فدراسیون فوتبال با همدلي و وفاق در جهت پيشرفت فوتبال باشگاهي و ملي ايران گامهاي موثري بردارند و از نفاق پرهيز كنند؛ چرا كه به نفع هيچ كس نخواهد بود
خوبه والا
زیر سایه این 2 تا تیم دارن تیمداری میکنن
وگرنه اگه این تماشاگرا نبودن 2 تا تیم هم سهمیه نداشتیم
یادمه چند سال پیش برق اسیائی شد و تو اولین بازیش گلباران شد و اوت شد
خوبه حالا چند هفته هست که بالای جدولن جوو گرفتشون
جناب مدیر عامل جوجه رو اخر پائیز میشمارن
اگه همین پرسپولیس و استقلال بودجه کافی و حاشیشون کم بود شماها ارزو میکردین جلوشون کمترین گل رو بخورین
افشين قطبي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تكيه به ۳ نكته، سعي ميكنم هميشه در شرايط آرماني باشم. ۱- برنامهريزي، ۲- ايمان به خدا و ۳- دانش در مربيگري همراه تلاش. خيليها بعد از ۶ يا ۷ بار شكست نااميد ميشوند؛ اما فردي هستم كه با ۱۰ بار شكست، بعد پاداشم را ميگيرم.
سرمربي پرسپوليس درباره مشكلات خط دفاعي اظهار داشت: مردي ۷۰ ساله در خيابان از من پرسيد سر دفاعهاي پرسپوليس چه آمده و در كنار او مادري كه فرزندان زيادي داشت. در بازي مقابل استقلال فقط ۴ فرصت به حريف داديم و يك گل آفسايد خورديم و همه گفتند دفاع ما داراي حفرههاي زياد است.
وي افزود: در بازيهاي اوليه ليگ دچار مشكل درباره آتسو شديم و زارعي كه مصدوم بود. بعضيها نيز دچار سرماخوردگي شدند كه همين، پرسپوليس را برابر استقلال ضعيف كرد. سعي كردم اين مسئله را بازگو نكنم تا روحيه ضرر نكند.
افشين قطبي درباره غيبت خليلي نيز گفت: پارسال او را داشت كه با نيم فرصت، يك گل ميزد؛ اما امسال از ۷ موقعيت، يك گل ميزنيم كه بايد بهتر بشويم.
در گفت و گو با فارس
كريمي: موفقيت تيم ملي موفقيت من است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: موفقيت تيم ملي موفقيت من نيز محسوب مي شود.
علي كريمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را برابر فولاد خوزستان در پيش داريم؛ ولي اميدواريم بتوانيم برخلاف بازي قبل نتيجه خوبي كسب كنيم.
وي در خصوص غايبان پرسپوليس در ديدار برابر فولاد خوزستان گفت: عدم حضور بازيكنان بزرگ مثل باقري، نيكبخت و زارع خبر خوبي نيست، چون هر كدام ميتوانند در نتيجه تاثيرگذار باشند؛ اما به هر حال اين بهترين موقع است تا جوانان پرسپوليس خود را نشان دهند و به قطبي و كادر فني ثابت كنند.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص احتمال گلزنياش گفت: به فكر سه امتياز شيرين هستم و امكان دارد در يك بازي 4 يا 5 گل بزنم؛ اما يك روز هم ناكام باشم. به دنبال خودخواهي نيستم و به فكر موثر بودن براي پرسپوليس خواهم بود چون باخت براي من عذابآور است.
وي در خصوص پيروزي تيم ملي برابر امارات گفت: به مردم ايران و دوستانم در تيم ملي تبريك ميگويم چون نتيجه خوبي كسب شد.
كريمي افزود: در نيمه اول تيم ملي بسيار آماده بود و به گل رسيديم؛ اما كره شمالي پس از دريافت 2 گل هجومي تر ظاهر شد كه امري طبيعي است چراكه چيزي براي از دست دادن نداشت؛ اما بازيكنان ما اين تيم را دست كم نگرفتند و به سه امتياز باارزش رسيدند.
كريمي تاكيد كرد: از همه آنهايي كه دوست دارند مرا در تيم ملي ببينند متشكرم؛ اما بهتر است در اين باره حرفي نزنم. البته پيروزي دوستانم موفقيت من هم محسوب مي شود.
در گفت و گو با فارس
بادامكي: براي بازي با برق شيراز آماده مي شوم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هنوز به شرايط ايده آل نرسيده ام؛ ولي براي بازي مقابل برق شيراز آماده مي شوم.
حسين بادامكي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: به دليل ضعف بدني حاصل از طي كردن دوران نقاهت نمي توانم در اهواز بازي كنم و از عدم حضور در فهرست 18 نفره ناراحت نيستم.
بادامكي ادامه داد: سعي ميكنم با تمرينات منظم در هفته آينده شرايط بازي برابر برق شيراز را به دست آوردم و دوباره در خدمت پرسپوليس باشم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: حضور در تركيب ثابت براي من بسيار سخت است، چون پرسپوليس داراي هافبك بزرگ و خوبي مثل كريمي است.
در گفتوگو با فارس
خوردبين: تيم ملي به كريمي و باقري نياز دارد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم ملي فوتبال براي حضور پر قدرت در بازيهاي بعد به كريمي و باقري نياز دارد.
محمود خوردبين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را برابر فولاد و تفكرات حرفهاي مجيد جلالي كه يكي از بهترين مربيان ايران است، در پيش داريم و اميدواريم بازيكنان ما اين تيم را دست كم نگيرند.
وي در خصوص ديدار روز گذشته تيم ملي ايران مقابل كره شمالي گفت: حريف شرقي تيمي بسيار خطرناك نشان داد. اشكالاتي وجود داشت كه اميدوارم در بازيهاي بعدي با تمرينات مناسب بهتر ظاهر شويم.
خوردبين ادامه داد: تيم ملي براي افزايش حضور پر قدرت در بازيهاي بعدي نياز مبرمي به علي كريمي و كريم باقري دارد.
تداوم غيبت هاي مهاجم افريقايي
مديربرنامههاي توره يكشنبه به هيئت مديره پرسپوليس توضيح ميدهد
خبرگزاري فارس: مدير برنامههاي مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز يكشنبه در خصوص وضعيت اين بازيكن پاسخگوي هيئت مديره خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره در تمرينات 10 روز اخير پرسپوليس شركت نكرده و اين مسئله ناراحتي مسئولان و كادر فني را در پي داشته است.
قرار است روز يكشنبه جلسهاي با حضور مدير برنامههاي ابراهيم توره و اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در باشگاه تشكيل شود تا در اين خصوص تصميمگيري صورت گيرد.
در صورت عدم موجه بودن غيبت توره جريمه سختي در انتظار اين بازيكن است.
مدير برنامههاي توره معتقد است دليل غيبت وي عدم تهيه بليت هواپيما و يا بيماري است
زرينه در گفت و گو با فارس:
مصدوميت واعظي برطرف شده است
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهدي واعظي براي ديدار مقابل فولاد خوزستان مشكلي ندارد.
فريد زرينه در گفت و گو باخبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: كريم باقري به دليل مصدوميت پرسپوليس را در سفر خوزستان همراهي نخواهد كرد و پس از اين بازي تمرينات با توپ خود را آغاز ميكند.
وي افزود: عليرضا نيكبخت واحدي نيز مشكلي ندارد؛ اما به دليل عدم انجام تمرين به بازي مقابل فولاد نميرسد.
زرينه ادامه داد: مهدي واعظي مشكلي براي ديدار برابر فولاد خوزستان ندارد و در صورت صلاحديد كادر فني ميتواند در تركيب قرار بگيرد.
افشين قطبي قصد دارد در بازي فردا از حقيقي درون دروازه استفاده كند. ضمن اينكه مازيار زارع نيز براي اين ديدار سه اخطاره است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)