من که اگه اوضاع شبانه اش درست نشه تخلیه میکنم میرم آسیاتک هر چند که همشون مثل هم هستن
من که اگه اوضاع شبانه اش درست نشه تخلیه میکنم میرم آسیاتک هر چند که همشون مثل هم هستن
باز خوبه شما شب وصل بودی
من که از ساعت 12 شب تا 10 صبح قطع بودم.حوصله این پشتیبانیشم ندارم چون فقط وقت کشی می کنن و همیشه یک جمله رو میگند : بهتون زنگ میزنم
شانسو ببین خواستیم فن آوا بگیرم اینجوری شد دوستان از عمد سرعت شبانه رو آوردن 10کیلو بایت یا تعمیراتی ارتقایی چیزی بوده اگه از عمد آورده باشن ددیگه نگیرم
تغییر مدیریت مهم نیست امیدوارم سیاستشو تغییر بده .
اینترنت چرا اینطوری شده ؟ مدتیه صفحات اینترنت خیلی دیر باز می شه، گاهی خوبه و گاهی هم خیلی کند می شه.
برای همه همین مشکل هست ؟
سلام دوستان من مدت زیادیه 512 نا محدود فن آوا دارم 3 روز از شروع دوره جدیدم میگذره و الان یه روزه سرعتم 5 کیلوبایت شده! حتی این صفحه هم باز نشد و مجبور شدم از اینترنت گوشیم استفاده کنم
میگن سرویسهای نامحدود اینطوری شدن !!! واقعا حقیقت داره !!!؟؟؟؟؟؟
- - اگه اینطور باشه دیگه فن آوا بدرد نمیخوره و به صرفه نیست لطفا سرویسی معرفی کنید که بیشترین دانلود رو بشه داشت و قیمتشم مناسب باشه .... ؟؟؟
- ایا میتونم درخواست تخلیه پورت بدم و پولم رو رو پس بگیرم؟
خواهشا زود کمکم کنید ممنونم ....![]()
Last edited by poryasoft2; 03-08-2015 at 21:23.
من نتم مخابراتن شبانش 70 80 تا میده توی این یه هفنه قبلا با 1 مگ دانلود میکردم ولی سرعتمو اوردن به 80![]()
فن آوا یه شرکت تمام شده است و به شما توصیه می کنم به هیچ عنوان دیگه از این شرکت سرویس نگیرید یا اگر سرویس دارید تخلیه کنید
من از سال 1387 مشترک ADSL این شرکت شدم و همیشه تعریفش را میکردم ولی با سیاست های جدیدش دیگه اصلا به درد نمی خوره ...
فعلا بهترین شرکت برای کسانی که دانلود شبانه میخوان داشته باشن فقط آسیاتک هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)