PS3 Slim 160 GB:470 R
PS3 Slim 320 GB:525 R
PS3 Slim 160 GB:470 R
PS3 Slim 320 GB:525 R
درست 6 سال بعد از PSP
به ترتیب PS1 و PS2 و PS3 هم با فاصله های زمانی 6 سال عرضه شدند ، با این حساب سال دیگه باید منتظر Ps4 باشیم
فروش فعلی PSP یه چیزی حدود 70 میلیون دستگاه هستش و فروش فعلی PS3 یه چیزی حدود 50 میلیون و تا سال دیگه به همین 70 میلیون یا شایدم بیشتر میرسه .
آمار فروش کنسولهای سونی از سایت خودش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 21-06-2011 at 18:35.
داداش اینو امتحان کردم نشد.یه بیشتر توضیح بده دقیقا چی کار کنم.
این مشکل تو برنامه ی showtime هم هست یعنی وقتی mkv رو پخش میکنه 2 سانت از بغل تصویر سیاه میمونه.ولی توی بازی های دیگه مثل uncharted 2 ,killzone3,pes11,tekken 6,mortal kombat9,red dead redemption,heavy rain امتحان کردم این مشکل رو ندارن.
Last edited by hosein ati; 21-06-2011 at 20:25.
البته فکر میکنم این قیمت ها دیگه الان وجود خارجی نداره. :(
امروز رفتم کنسول بگیرم قیمت کردم وقتی فروشنده قیمت داد چشمام داشت میزد بیرون (این شکلی![]()
)
اسلیم 160 گیگ 560 تومن
اسلیم 320 گیگ 685 تومن.
اول فکر کردم قیمت های اصفهان اینقدر فضایی هست بعد رفتم داخل bc دیدم نه همه جا همین خبره.مثل اینکه همه با هم هماهنگ هستن.
من نمی دونم این فروشنده ها این قیمت های شاد را از کجا در میارن.
من که خودم به شخصه از خرید منصرف شدم.
اختلاف قیمت 160 و 320 هم خیلی خیلی جالبه.به خاطر 160 گیگ نزدیک به 120 تومان گرون تر میدن.
Last edited by choory; 21-06-2011 at 19:01.
ببین. پشت LCD من دو ورودی HDMI داره که از یکیش برای دو سیستم استفاده می شه یک هم ورودی HDMI
هم ورودی DVI و اون یکی فقط HDMI من فکر کنم برای شما هم این مشکلو داره که به ورودی DVI وصل کردی.
ببین پشت تلویزیونت ورودی دیگه ای وجود نداره برای HDMI اگه داره به اون وصل کن .
یه چیزه دیگه هم هست شما برو تو تنظیمات ps3 تنظیم HDMI رو بزار روی اتومات شاید درست شد
شایدم تلوزیونت .... یه چیزی هست . مدل تلویزیونتو بگو ببینم ؟؟؟؟
راستی تو که گفتی تو بازی GTA اینطوری میشه ..... اگه برای فیلم هست فکر نکنم ربطی داشته باشه برای فرمتشه ...
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
آقا شاید یارو بهت انداخته !!!
این چیزی که میگی فکر نکنم تو تهران اینجوری باشه یکی از بچه ها چند وقت پیش رفت قیمت کرد 160گیگو یارو گفت 470000
یعنی میگی گرون شده ............
Last edited by hamed-akbarie; 21-06-2011 at 21:07.
تلویزیون 4 تا ورودی hdmi داره به هر کدوم میزنم فرق نمیکنه.
مدل تلویزیون sony bravia ex500 هست.
در مورد ps3 هم شما یه نگاهی به اینجا بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
: دی شوخی میکنی.چی را بهم انداخته.من که چیزی نخریدم.
چند وقت پیش را کلا شما فراموش کن این 2 روز را بچسب که همه قیمت ها را بردن بالا.خدا میدونه دیگه کی ارزون بشه.
سلام ps3 که ناقص آپدیت شده باشه رو می شه درست کرد؟
طبيعيه ديگه!!!بايد تا حالا فروشنده هارو شناخته باشي!!!يه جنسو در دو صورت گرون ميكنن؟؟؟
1 اگه تقاضا زياد شه
2 ناياب شه
در هر دو صورت نامردن اين فروشنده ها!!!
اگه خواستي 160 گيگ همون 470 تومن يه جا داره بهت آدرس بدم با پست ارسال ميكنه---ولي انگار فروخته شده!!!
دارم شاخ درميارم تا چند ساعت پيش هم 320 داشت هم 160 به قيمت پايين همين الان همشو فروخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجيبه!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
اينم آدرس فقط ps2 مونده و باكس 360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
كاش زودتر خريده بودي تو همين قبله عيد تقريبا زمستون 160 گيگ 350 حتي كمتر بود!!!
تا يكماه پيشم 425 تومن
Last edited by BATMAN-LOVE; 21-06-2011 at 23:58.
اینجا نمیشه ادرس داد میگن تبلیغ مشیه یا اگه میخواین همین جا بدم اما پاک میکنن
تو پیغام خصوصی بگبن بفرستم ادرس سایت رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)