تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 794 از 983 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

اون های دیگه رو نرفتم خیلی وقته ولی دومی رو پینگم روی حالت 14-14 روی 20-39 هست لگ هم نداره تست کردی دومی رو؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا کانتر بر روی ویندوز 7 بصب نمی شود؟ چطوری نصب می شود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان قضیه چیه
    قبلنا کمتر پیدا میشد کسی اینکارو بکنه اما حالا نه تنها نی نی بلکه تو اهواز و... حتی آیپی های خارجی هم اینکار رو میکنن
    که طرف نصفه میره تو زمین و راه میافته و یا 5 متر میره هوا و رو هوا راه میره و یا تند تند مثل اینکه شرتکاتی واسه اینکار باشه میره زمین و هوا تند تند تند بالا و پایین میره که تیر نخوره!!!
    نرم افزاره (مثل بانی جامپ) یا چیته ؟؟؟
    چیه؟؟؟
    میشه لطفا بگید چیه؟؟؟که خیلی مد شده ادمین ها هم که ....
    خواهشا یکی که بلده بگه یا پخ بده خواهشا بگید...

در آغاز فعالیت AhvazGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

12

دوستان قضیه چیه
    قبلنا کمتر پیدا میشد کسی اینکارو بکنه اما حالا نه تنها نی نی بلکه تو اهواز و... حتی آیپی های خارجی هم اینکار رو میکنن
    که طرف نصفه میره تو زمین و راه میافته و یا 5 متر میره هوا و رو هوا راه میره و یا تند تند مثل اینکه شرتکاتی واسه اینکار باشه میره زمین و هوا تند تند تند بالا و پایین میره که تیر نخوره!!!
    چیه؟؟؟
    اسم اين حركت Duck هست
    چيت نيست تنظيمات توي خود كانتر كه نشستن رو روي دايرك موس تنظيم كردن و با بالا و پايين كردن اون دايرك Duck انجام ميشه
    والا سودي كه نداره ... سوعت رو پايين مياره ، هدف نشانه گيري رو داغون مي كنه ، فقط تنها خاصيتش اينه كه هدشات نميشه

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

براي افزايش كيفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرديفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرد

آيپي جديد سرور كانتر اهواز

Public #1 10.7.95.235:27015

Public #2 10.7.95.235:27016

لطفا اطلاع رساني كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اسم اين حركت Duck هست
    چيت نيست تنظيمات توي خود كانتر كه نشستن رو روي دايرك موس تنظيم كردن و با بالا و پايين كردن اون دايرك Duck انجام ميشه
    والا سودي كه نداره ... سوعت رو پايين مياره ، هدف نشانه گيري رو داغون مي كنه ، فقط تنها خاصيتش اينه كه هدشات نميشه

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

براي افزايش كيفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرديفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرد

آيپي جديد سرور كانتر اهواز

لطفا اطلاع رساني كنيد
    اینقدر شوت نیستم که فرق داک و با این نفهمم
    این یه چیز دیگه مثلا میتونی شما با داک یهو بری رو سقف یه ساختمون که قبلا 4 نفره به زور میرفتی
    این یه چیز دیگست
    آهان سرور اهواز مال شماست؟!
    این حرفت واسه همین بود!!! (Duke) که 3 نشه ها!!!

در آغاز فعالیت AhvazGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان قضیه چیه
    چیه؟؟؟
    ما فقط چند مدل چيت در كانتر داريم و موردي كه شما فرموديد در چيت ها نيست
    Esp ----
    Wallhack
    Speedhack
    Noflash
    Nosmoke
    Whitewalls
    و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند مدل چیت؟؟؟؟؟
    مگه دسته بندی کردن چیت ها رو؟؟؟؟
    دوست عزیز منظورت رو به طور کامل نفهمیدم که چیت هستش یا نه؟ قبلاً گفتم که بعضی اوقات توی کانتر اتفاق میوفته که شما یه عملی رو انجام میدی در عین حالی که انجام ندادی مثلاً بجای نایفت گیتار برقی میذاری، در اصل نایفت همون نایف کانتره ولی ظاهرش برای تو فرق کرده. شاید چیزی که شما گفتی هم همین باشه. یعنی در مورد نصفه نیمه رفتن تو زمین فقط به طور ظاهری میشه دید(البته من مطمئن نیستم شما دقیقاً همین منظورت باشه) مثلاً من خودم گرافیک کانتر رو میذارم رو Software Mode اونوقت همین اتفاق برای بعضی از کاراکترها میوفته و من اونها رو به صورت نصفه می بینم. این باگ نمایشی و گرفیکی کانتره.( بازم میگم دقیقاً نمیدونم که شما همین رو دیدی یا نه).
    درضمن اگه طرف بشین پاشو میره بدون اینکه سرعتش کم بشه و شما این رو میبینی شک نکن که چیت هست. چون تو کانتر عمل نشستن بجز در حالت داک باعث کندی سرعت میشه. خدمت ادمین اهواز گیم هم بگم که داک یه عمل استرسی مثل چنج پشت سرهم هستش که تنها مزیتش جمع بودن حواس هستش.(نباید بگین هیچ فایده ای نداره) البته چون یکم سرعت گیره من خودم به هیچ وجه نمی زنم و چنج رو خیلی زیاد استفاده می کنم.
    البته Amir 3d جان من خودم یه بار شانسی یه چیت زدم که زیاد با کانتر هم هماهنگ نبود( بعد از چند ثانیه کیکم کرد) یه سری از نرم افزارها برای بیشتر شدن کیفیت بازی هستن که من توی گیم نت داشتم چکشون می کردم با ایجاد یه سری تغییرات توی یکیشون و بعد اجرای کانتر سرعتم 20 برابر شده بود که باعث بیس A تا B رو تو چشم به هم زدن برم. البته می گم بعد از چند ثانیه کیک شدم ولی می تونی این احتمال رو بدی که از این باگ میشه استفاده کرد و خب در این مواقع میشه محدودیت هایی همچون ارتفاع رو هم برداشت. البته باید طرفی که این کدنویسی رو انجام میده اینکاره باشه.
    Haidock کانتر روی سون نصب میشه، فایل نصبت مورد داره. یه ورژن دیگه رو بگیر و استفاده کن. البته بعضی وقت ها هم آنتی ویروس جلوی نصب رو میگیره. یه با آنتی ویروس غیر فعال چکش کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چند مدل چیت؟؟؟؟؟
    مگه دسته بندی کردن چیت ها رو؟؟؟؟
    دوست عزیز منظورت رو به طور کامل نفهمیدم که چیت هستش یا نه؟ قبلاً گفتم که بعضی اوقات توی کانتر اتفاق میوفته که شما یه عملی رو انجام میدی در عین حالی که انجام ندادی مثلاً بجای نایفت گیتار برقی میذاری، در اصل نایفت همون نایف کانتره ولی ظاهرش برای تو فرق کرده. شاید چیزی که شما گفتی هم همین باشه. یعنی در مورد نصفه نیمه رفتن تو زمین فقط به طور ظاهری میشه دید(البته من مطمئن نیستم شما دقیقاً همین منظورت باشه) مثلاً من خودم گرافیک کانتر رو میذارم رو Software Mode اونوقت همین اتفاق برای بعضی از کاراکترها میوفته و من اونها رو به صورت نصفه می بینم. این باگ نمایشی و گرفیکی کانتره.( بازم میگم دقیقاً نمیدونم که شما همین رو دیدی یا نه).
    درضمن اگه طرف بشین پاشو میره بدون اینکه سرعتش کم بشه و شما این رو میبینی شک نکن که چیت هست. چون تو کانتر عمل نشستن بجز در حالت داک باعث کندی سرعت میشه. خدمت ادمین اهواز گیم هم بگم که داک یه عمل استرسی مثل چنج پشت سرهم هستش که تنها مزیتش جمع بودن حواس هستش.(نباید بگین هیچ فایده ای نداره) البته چون یکم سرعت گیره من خودم به هیچ وجه نمی زنم و چنج رو خیلی زیاد استفاده می کنم.
    البته Amir 3d جان من خودم یه بار شانسی یه چیت زدم که زیاد با کانتر هم هماهنگ نبود( بعد از چند ثانیه کیکم کرد) یه سری از نرم افزارها برای بیشتر شدن کیفیت بازی هستن که من توی گیم نت داشتم چکشون می کردم با ایجاد یه سری تغییرات توی یکیشون و بعد اجرای کانتر سرعتم 20 برابر شده بود که باعث بیس A تا B رو تو چشم به هم زدن برم. البته می گم بعد از چند ثانیه کیک شدم ولی می تونی این احتمال رو بدی که از این باگ میشه استفاده کرد و خب در این مواقع میشه محدودیت هایی همچون ارتفاع رو هم برداشت. البته باید طرفی که این کدنویسی رو انجام میده اینکاره باشه.
    Haidock کانتر روی سون نصب میشه، فایل نصبت مورد داره. یه ورژن دیگه رو بگیر و استفاده کن. البته بعضی وقت ها هم آنتی ویروس جلوی نصب رو میگیره. یه با آنتی ویروس غیر فعال چکش کن.
    عزیز نه اینطور که شما میگی نیست هم تو سوم شخص هم از طرف شخص بنده(اول شخص از دید من وقتی زندم) هم از دید اول شخص و سوم شخص طرف که انجام میده
    نمیدونم شماها تفره میرین یا واقعا ندیدین؟!
    اما به غیر از Fraps با چی میشه از کانتر عکس و فیلم گرفت
    واسه من ورژن 11.7 گیر نمیداد اما 11.8 SXe گیر میده و کلوز میشه
    یه نرم افزاری که SXE گیر نده؟!
    تا شکار کنم و واستون بزارم تا ببینید چی میگم

داره خودمونی میشه antbadell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه ، آی پی های اهواز گیم غیر فعالن یا کانتر من خراب شده...

در ضمن اگه آی پی های فعال رو بگید ممنون میشم ...
    Last edited by antbadell; 02-07-2011 at 00:03.

داره خودمونی میشه Milad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

Cheat یعنی تقلب ... و شامل هر روش غیر مجاز برای افزایش شانس برد در بازی

میشه ... پس دسته بندی خاصی نداره حتی با ردیف کردن نام چند تا نرم افزار !

این کارا الان تو بعضی از سرورا حسابی مد شده به خصوص همون که نصف بدن

پلیر داخل زمینه ... اکثر بروبچ هم میدونن منظورم کدوم سرورهاست .

امیر عزیز نیازی به Fraps و برنامه دیگه ای نیست . نسخه رایگان Fraps که

محدودیت هایی داره و بدتر اینکه منابع سیستمو می بلعه ... و CPU Usage بالایی هم

داره که باعث Lag میشه .

واسه شکار شیرین کاری این نابغه ها screenshot بگیر یا snapshot ... البته

snapshot بهتره و تصویرو با فرمت bmp ذخیره میکنه ... واسه آپلود نیازی به

کانورت نداره .

یا اینکه فیلم بگیر ... به سرور که وصل شدی برو تماشاگر شو (spectator) ...

اینطوری سریعتر مچ طرفو میگیری ... چیت زد سریع تو کنسول تایپ کن

record demo ... میتونی واسه دمو هر اسمی دوست داری بزاری ... کار که انجام

شد تو کنسول تایپ کن stop ...خلاص !

به جای تایپ در کنسول میشه توی کانفیگ دو تا کلید bind کنی
    ... اگه لازم شد بعدا

میگم .

واسه دیدن دمو هم میتونی از این دستور استفاده کنی :

playdemo demoname
    یا
    viewdemo demoname

من دومی رو پیشنهاد میکنم چون مثل مدیا پلیر به شما امکان کنترل دمو رو میده .

دستورات پیشرفته تر هم وجود داره حتی اسکریپتهایی واسه ضبط سریع ... نمیدونم

روی سرور کار میکنه یا نه .

(اینو واسه دوستانی که اطلاع ندارن میگم ... برای گرفتن عکس :

1.استفاده از f10 ... کلید پیش فرض snapshot داخل بازی

یا

2.تایپ در کنسول و ENTER )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •