اون های دیگه رو نرفتم خیلی وقته ولی دومی رو پینگم روی حالت 14-14 روی 20-39 هست لگ هم نداره تست کردی دومی رو؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اون های دیگه رو نرفتم خیلی وقته ولی دومی رو پینگم روی حالت 14-14 روی 20-39 هست لگ هم نداره تست کردی دومی رو؟؟؟
چرا کانتر بر روی ویندوز 7 بصب نمی شود؟ چطوری نصب می شود؟
دوستان قضیه چیه
قبلنا کمتر پیدا میشد کسی اینکارو بکنه اما حالا نه تنها نی نی بلکه تو اهواز و... حتی آیپی های خارجی هم اینکار رو میکنن
که طرف نصفه میره تو زمین و راه میافته و یا 5 متر میره هوا و رو هوا راه میره و یا تند تند مثل اینکه شرتکاتی واسه اینکار باشه میره زمین و هوا تند تند تند بالا و پایین میره که تیر نخوره!!!
نرم افزاره (مثل بانی جامپ) یا چیته ؟؟؟
چیه؟؟؟
میشه لطفا بگید چیه؟؟؟که خیلی مد شده ادمین ها هم که ....
خواهشا یکی که بلده بگه یا پخ بده خواهشا بگید...![]()
اسم اين حركت Duck هست
چيت نيست تنظيمات توي خود كانتر كه نشستن رو روي دايرك موس تنظيم كردن و با بالا و پايين كردن اون دايرك Duck انجام ميشه
والا سودي كه نداره ... سوعت رو پايين مياره ، هدف نشانه گيري رو داغون مي كنه ، فقط تنها خاصيتش اينه كه هدشات نميشه
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
براي افزايش كيفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرديفيت سرور بازي آنلاين كانتر استريك اهوازگيم ، آيپي ها بر روي اينترنت ملي انتقال پيدا كرد
آيپي جديد سرور كانتر اهواز
Public #1 10.7.95.235:27015
Public #2 10.7.95.235:27016
لطفا اطلاع رساني كنيد
اینقدر شوت نیستم که فرق داک و با این نفهمم
این یه چیز دیگه مثلا میتونی شما با داک یهو بری رو سقف یه ساختمون که قبلا 4 نفره به زور میرفتی
این یه چیز دیگست
آهان سرور اهواز مال شماست؟!
این حرفت واسه همین بود!!! (Duke) که 3 نشه ها!!!
ما فقط چند مدل چيت در كانتر داريم و موردي كه شما فرموديد در چيت ها نيست
Esp ----
Wallhack
Speedhack
Noflash
Nosmoke
Whitewalls
و ...
چند مدل چیت؟؟؟؟؟
مگه دسته بندی کردن چیت ها رو؟؟؟؟
دوست عزیز منظورت رو به طور کامل نفهمیدم که چیت هستش یا نه؟ قبلاً گفتم که بعضی اوقات توی کانتر اتفاق میوفته که شما یه عملی رو انجام میدی در عین حالی که انجام ندادیمثلاً بجای نایفت گیتار برقی میذاری، در اصل نایفت همون نایف کانتره ولی ظاهرش برای تو فرق کرده. شاید چیزی که شما گفتی هم همین باشه. یعنی در مورد نصفه نیمه رفتن تو زمین فقط به طور ظاهری میشه دید(البته من مطمئن نیستم شما دقیقاً همین منظورت باشه) مثلاً من خودم گرافیک کانتر رو میذارم رو Software Mode اونوقت همین اتفاق برای بعضی از کاراکترها میوفته و من اونها رو به صورت نصفه می بینم. این باگ نمایشی و گرفیکی کانتره.( بازم میگم دقیقاً نمیدونم که شما همین رو دیدی یا نه).
درضمن اگه طرف بشین پاشو میره بدون اینکه سرعتش کم بشه و شما این رو میبینی شک نکن که چیت هست. چون تو کانتر عمل نشستن بجز در حالت داک باعث کندی سرعت میشه. خدمت ادمین اهواز گیم هم بگم که داک یه عمل استرسی مثل چنج پشت سرهم هستش که تنها مزیتش جمع بودن حواس هستش.(نباید بگین هیچ فایده ای نداره) البته چون یکم سرعت گیره من خودم به هیچ وجه نمی زنم و چنج رو خیلی زیاد استفاده می کنم.
البته Amir 3d جان من خودم یه بار شانسی یه چیت زدم که زیاد با کانتر هم هماهنگ نبود( بعد از چند ثانیه کیکم کرد) یه سری از نرم افزارها برای بیشتر شدن کیفیت بازی هستن که من توی گیم نت داشتم چکشون می کردم با ایجاد یه سری تغییرات توی یکیشون و بعد اجرای کانتر سرعتم 20 برابر شده بود که باعث بیس A تا B رو تو چشم به هم زدن برم. البته می گم بعد از چند ثانیه کیک شدم ولی می تونی این احتمال رو بدی که از این باگ میشه استفاده کرد و خب در این مواقع میشه محدودیت هایی همچون ارتفاع رو هم برداشت. البته باید طرفی که این کدنویسی رو انجام میده اینکاره باشه.
Haidock کانتر روی سون نصب میشه، فایل نصبت مورد داره. یه ورژن دیگه رو بگیر و استفاده کن. البته بعضی وقت ها هم آنتی ویروس جلوی نصب رو میگیره. یه با آنتی ویروس غیر فعال چکش کن.
عزیز نه اینطور که شما میگی نیست هم تو سوم شخص هم از طرف شخص بنده(اول شخص از دید من وقتی زندم
) هم از دید اول شخص و سوم شخص طرف که انجام میده
نمیدونم شماها تفره میرین یا واقعا ندیدین؟!
اما به غیر از Fraps با چی میشه از کانتر عکس و فیلم گرفت
واسه من ورژن 11.7 گیر نمیداد اما 11.8 SXe گیر میده و کلوز میشه
یه نرم افزاری که SXE گیر نده؟!
تا شکار کنم و واستون بزارم تا ببینید چی میگم![]()
سلام به همه ، آی پی های اهواز گیم غیر فعالن یا کانتر من خراب شده...
Public #1 10.7.95.235:27015
Public #2 10.7.95.235:27016
در ضمن اگه آی پی های فعال رو بگید ممنون میشم ...![]()
Last edited by antbadell; 02-07-2011 at 00:03.
سلام
Cheat یعنی تقلب ... و شامل هر روش غیر مجاز برای افزایش شانس برد در بازی
میشه ... پس دسته بندی خاصی نداره حتی با ردیف کردن نام چند تا نرم افزار !
این کارا الان تو بعضی از سرورا حسابی مد شده به خصوص همون که نصف بدن
پلیر داخل زمینه ... اکثر بروبچ هم میدونن منظورم کدوم سرورهاست .
امیر عزیز نیازی به Fraps و برنامه دیگه ای نیست . نسخه رایگان Fraps که
محدودیت هایی داره و بدتر اینکه منابع سیستمو می بلعه ... و CPU Usage بالایی هم
داره که باعث Lag میشه .
واسه شکار شیرین کاری این نابغه هاscreenshot بگیر یا snapshot ... البته
snapshot بهتره و تصویرو با فرمت bmp ذخیره میکنه ... واسه آپلود نیازی به
کانورت نداره .
یا اینکه فیلم بگیر ... به سرور که وصل شدی برو تماشاگر شو (spectator) ...
اینطوری سریعتر مچ طرفو میگیری ... چیت زد سریع تو کنسول تایپ کن
record demo ... میتونی واسه دمو هر اسمی دوست داری بزاری ... کار که انجام
شد تو کنسول تایپ کن stop ...خلاص !
به جای تایپ در کنسول میشه توی کانفیگ دو تا کلید bind کنی ... اگه لازم شد بعدا
میگم .
واسه دیدن دمو هم میتونی از این دستور استفاده کنی :
playdemo demoname
یا
viewdemo demoname
من دومی رو پیشنهاد میکنم چون مثل مدیا پلیر به شما امکان کنترل دمو رو میده .
دستورات پیشرفته تر هم وجود داره حتی اسکریپتهایی واسه ضبط سریع ... نمیدونم
روی سرور کار میکنه یا نه .
(اینو واسه دوستانی که اطلاع ندارن میگم ... برای گرفتن عکس :
1.استفاده از f10 ... کلید پیش فرض snapshot داخل بازی
یا
2.تایپ در کنسول و ENTER )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)