تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 954 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

12 به نظر من بهترین گارنا --

بچه ها امروز داشتم تو گوگل گارنا هـک سرچ می کردم، در واقع دنباله یه برنامه ای بودم که بیشترین EXP ممکن رو بده و بشه باهاش راحت تو گارنا لول آپ شد که سایت زیر رو پیدا کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انصافا خوشم اومد، یه سایت خیلی تر و تمیز داره و کاملا مشخصه طرف کارش درسته، یه چیزای خیلی جالبی هم راجع EXP گرفتن تو گارنا نوشته.

من خودم که خیلی خوشم اومد، فردا اولین کاری که می کنم اینه که مبلغ رو به حسابش واریز می کنم و برنامه رو ازش می خرم، نتیجه رو هم همینجا می نویسم.

دارم خودمو فدا می کنم، اگه پول رو واریز کردم و سره کاری بود نفری 100 تومن بهم بدین جبران شه D:

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

عزیز اینو باید به هاست‌های HLR 1 بگی‌
    تا می‌بینن low lvl هستی‌ فرتو فرت کیک میدن
    اعصابم امروز خورد شد
    روم ب... رفته
    تا لول 15 شدن کاری نداره حداقل باید انقدر بازی کنی که بازی رو یاد بگیری تا اون موقع هم 15 شدی فک نکنم هاستی باشه که بالای 15 رو کیک کنه این دیگه خیلی سخت گیرانشه
    من خودم زیر 10 راه نمیدم
    و اینکه رووم های لول حلوا نمیدن اونجا نوباش بیشتر از بقیه روما چون اومدن افک کردن های لول شدن الان دیگه فک میکنن اخر دوتا بازن
    مثل بعضی نوبا

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

بچه ها امروز داشتم تو گوگل گارنا هـک سرچ می کردم، در واقع دنباله یه برنامه ای بودم که بیشترین EXP ممکن رو بده و بشه باهاش راحت تو گارنا لول آپ شد که سایت زیر رو پیدا کردم:

کد:
    انصافا خوشم اومد، یه سایت خیلی تر و تمیز داره و کاملا مشخصه طرف کارش درسته، یه چیزای خیلی جالبی هم راجع EXP گرفتن تو گارنا نوشته.

من خودم که خیلی خوشم اومد، فردا اولین کاری که می کنم اینه که مبلغ رو به حسابش واریز می کنم و برنامه رو ازش می خرم، نتیجه رو هم همینجا می نویسم.

دارم خودمو فدا می کنم، اگه پول رو واریز کردم و سره کاری بود نفری 100 تومن بهم بدین جبران شه D:
    ۷۵۰۰ زیاده
    فقط ۳تا از سرور هاش exp زیاد میدن،۲تای دیگه معمولی‌ exp میدن
    --------------------------------------------------------------------------------
    عزیز من ۱ گارنا دویل دانلود کردم (با ۷تا سرور) توی (۵ ساعت) (۳۰۰۰ الا ۳۵۰۰ exp میده)همه امکانات این گارنا که می‌خوای بخری رو داره،فقط برنامش آپدیت نمی‌شه
    کار باهاش آسونه:باید با هر سرور بری تو ۱کی‌ از رومها afk کنی‌(هر سرور ۱ روم)
    دوست داری دانلود کن ببین چطوریه ,عالیه

اینم سایت برای دانلودش:
    کد:

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

کد:

چه جالب..

اديت شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

map afk چیه؟ afk کردن یعنی چی؟

مطمئنی که همه سرورای این گارنا دویل کار میکنه؟؟؟؟؟ با همه سرورا لاگین شدم فقط اخرین سرور (7) exp میده!
    Last edited by Hadijooon; 12-04-2011 at 09:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

۷۵۰۰ زیاده
    فقط ۳تا از سرور هاش exp زیاد میدن،۲تای دیگه معمولی‌ exp میدن
    --------------------------------------------------------------------------------
    عزیز من ۱ گارنا دویل دانلود کردم (با ۷تا سرور) توی (۵ ساعت) (۳۰۰۰ الا ۳۵۰۰ exp میده)همه امکانات این گارنا که می‌خوای بخری رو داره،فقط برنامش آپدیت نمی‌شه
    کار باهاش آسونه:باید با هر سرور بری تو ۱کی‌ از رومها afk کنی‌(هر سرور ۱ روم)
    دوست داری دانلود کن ببین چطوریه ,عالیه

اینم سایت برای دانلودش:
    کد:
    اینی که می گی 3000 اکسپی تو 5 ساعت یعنی 150 اکسپی تو 15 دقیقه درسته؟ این برنامه هم تو سایتش تو قسمت توضیحاتش گفته که می تونین برای بیسیک ممبر ها 150 تا و برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه بگیرین. خودشم زیرش نوشته باز کردن بیشتر از 3 تا سرور بی فایدست، من خودمم تا حالا تو هیچ سایتی برنامه ای ندیدم با بیشتر از 3تا سرور اکسپی بده.

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

map afk چیه؟ afk کردن یعنی چی؟

مطمئنی که همه سرورای این گارنا دویل کار میکنه؟؟؟؟؟ با همه سرورا لاگین شدم فقط اخرین سرور (7) exp میده!
    afk کردن یعنی‌ بری تو روم هیچ کاری نکنی‌(مس afk تو بازی می‌مونه)
    همه سرورها کار می‌کنه و هر 7تا سرور به شما exp میده
    این برنامه بیشترین exp رو در مقایسه با برنامه‌های هم نوعش میده(از گارنا مستر هم سرتره)
    اینی که می گی 3000 اکسپی تو 5 ساعت یعنی 150 اکسپی تو 15 دقیقه درسته؟ این برنامه هم تو سایتش تو قسمت توضیحاتش گفته که می تونین برای بیسیک ممبر ها 150 تا و برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه بگیرین. خودشم زیرش نوشته باز کردن بیشتر از 3 تا سرور بی فایدست، من خودمم تا حالا تو هیچ سایتی برنامه ای ندیدم با بیشتر از 3تا سرور اکسپی بده.
    میزان exp در هر سرور برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه و برای بیسیک ممبر ها 150 اکسپی در 15 دقیقه
    اون برنامه که میخواید بخرید ۳تا سرورش exp میده,بقیه حتما برگ چغندرن
    به گفته سازنده garena devil هر 7تا سرور exp میده.ولی‌ منم تو شکم
    سازندش بیماری نداره که ۳تا از سرورهاش exp بده بعد بیاد تو گارنا (ه ک ش) 7تا سرور بذاره!
    شما ۱ بار استفاده کن، راضی‌ بودی,ما هم دعا کن
    Last edited by nois3; 12-04-2011 at 11:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بیشتر اینایی که میگین تو هر سرور فقط 50 Exp واسه کاربر های عادی میده....واسه کاربرهای گولد هم 100تا.....!
    ویرایش:
    منظورم در هر 15دقیقه هست: دی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه چیزی بهتون بگم تا دیگه نگین فلان برنامه تو 7تا سرور اکسپی می ده، کلا گارنا 5تا سرور داره، هرکی بتونه بیشتر از 5تا سرور نشونم بده جایزه داره.

بله درسته تو هر سرور به بیسیک ممبر 50 و به گلد ممبر 100 اکسپی در 15 دقیقه می ده، نهایتا هم تو 3تا سرور، یعنی به عضو عادی 150 و به گلد ممبر 300 اکسپی در ساعت می ده که نکته مهم اینه که لازم نیست شما کاری بکنید، فقط وارد 3تا روم مختلف می شین و همینطور مفت و مجانی لول آپ می شین.

حالا چرا این خوبه؟ چون گارنا تو حالت عادی برای afk بودن به اعضای عادی فقط 5 تا و به گلد ممبر ها فقط 10 تا اکسپی می ده، با گارنای عادی هم نمی شه بیشتر از یه گارنا باز کرد و login کرد.

پس با گارنا هکی که گفتم می شه 30 برابر حالت عادی اکسپی گرفت.

یه چیز دیگه، گارنا -- الان همه جا فراوونه اما گارنا -- تمام خودکار انصافا وجود نداره، یعنی گارنا هکی که فقط username و pass رو وارد کنی و خودش بقیه کار هارو انجام بده.
    اما این گارنا هکی که گفتم و نمی دونم چرا الان سایتش بالا نمی یاد کاملا خودکار عمل می کنه، یعنی فقط user و pass رو می دی و تموم.

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

بیشتر اینایی که میگین تو هر سرور فقط 50 Exp واسه کاربر های عادی میده....واسه کاربرهای گولد هم 100تا.....!
    ویرایش:
    منظورم در هر 15دقیقه هست: دی
    عزیز،یعنی‌ این آمار دروغه؟
    میزان exp در هر سرور برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه و برای بیسیک ممبر ها 150 اکسپی در 15 دقیقه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •