کاملا تایید میشه این موضوع
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم![]()
کاملا تایید میشه این موضوع
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم![]()
دوستان volte روی همراه اول اضافه شده؟ کسی هست این قابلیتو روی همراه اول دیده باشه؟
من که ندیدم ، هر بار با موبایلم زنگ میزنم از lte میره رو 3g و یکی دو روز طول میکشه برگرده رو lte
هنوز اضافه نشده، فقط تبلیغ الکی میکنه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
امروز رو چی می گی یه کنفراس گذاشته بود درش هیچی رو معرفی کرد قشنگ
مردیم از خنده
توی زومیت پوشش الان هست
دوستان دو تا سوال داشتم . اول اینکه توی شبکه پلی استیشن نت تایپ چند میزنه ؟ بعد اینکه شماره هایی که با ۹۹۰ شروع میشه ۴ جی هستن ؟ ممنون
سلام
در مورد سوال اول اطلاعاتی ندارم ولی در مورد سوال دوم شماره تلفن ملاک نیست وقتی خرید میکنید باید نوع سیم کارت رو بپرسید که LTE هست یا نه .
توی شهر ما هنوز همراه اول با سیمکارت 3G توضیع میشه گاهی اوقات و سیم کارت فورجی زیاد نیست .
nat tape 3
دوستان من سیم ۴ جی رو فعال کردم . سرعت باز کردن صفحه و وب گردی رضایت بخشه . میخوام مودم بگیرم که همه دیوایسا دیگه راحت استفاده کنن . توو تاپیک مودم کسی جواب نداد . نظرتون در مورد tp link archer r200 چیه ؟ یه مودم میخوام دیگه خیالم راحت باشه . حیف که cat6 نیست ، ولی فکر کنم الان با این وضعیت cat6 هم توو ایران آش دهن سوزی نیست .
مودم خوبی هست ولی قبلیت عوض کردن باند رو نداری که بزاریش رو ۳ یا ۴
و میزان آنتن رو هم بصورت عددی نشون نمیده
B 315 Huawei بهتره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)