دوست عزیز الان اگه وضع نت شما خوبه و تک کانکشن سرعت کامل رو می گیرید فقط به خاطر پهنای باند هست که ازاده الان نا محدود یک مگ هم همین وضع شما رو داره و اگه در اینده سرویس ها به حالت قبل برگرده با کمبود پهنای باند سرویس شما هم مثل قبل میشه
دوست عزیز الان اگه وضع نت شما خوبه و تک کانکشن سرعت کامل رو می گیرید فقط به خاطر پهنای باند هست که ازاده الان نا محدود یک مگ هم همین وضع شما رو داره و اگه در اینده سرویس ها به حالت قبل برگرده با کمبود پهنای باند سرویس شما هم مثل قبل میشه
کاملا اینجوری نیست . جا به جا داره .البته به کیفیت خط هم ربط داره. من خطم کیفیتش عالیه. 80 هم داناود دارم. 256 نامحدود 6 ماهه ساری
فقط یه چیز جدید دیدم. قبلا سر هر ماه حجم باقی مانده 999 میشد الان چند روز از 3 مرداد گذشته ولی حجم 999 نشده؟
الان شما به 80 راضی هستی؟
قبلا که با 128 ما تا 300 هم سرعت داشتیم
گفنم سرعت هارو واقعی کردن نمی دونم سرعتشون چنده؟
بعدم رفتی سرویس 128حجمی خریدی دیدی نامحدود128 با حجمی برابر هستش فک کردی همه همینجوریه زود تصمیم نگیر
من که می خام پول بدم خب یکم تحقیق میکنم ببینم کدوم سرویس برا من مناسبه اینکه عصبانیت نداره
آروم باشید
محتوای مخفی: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویس های 1 ساله و 6 ماه فرق میکنه من ماهانه رو گفتم
من دارم سرویسشو ازقأئم شهرمخوبه شبانه رایگان حدود 6 تا 7 گیگ هر شب میتونی دانلود کنی. من راضیم ولی این چند روزه داده منو در اورده دیگه.نتن 8kb شده
راستی این اینترنت از آمریکا نمیاد که تحریم باشیم
اینیم که میگم بدبختیم دلیلش خیلی واضحه که همه کشورها باید اینترنت خوب داشته باشن ولی برای من برای دو روز اصلا صفحه باز نمیشد
خوب شما بگید با این اینترنت باید چیکار کرد
پولشو پیش میگیرن و میرینن توش
پیامم بهشون میدی ی جواب رو 100 بار برای پست میکنن
کی میره 1 ماهه میخره که با نامحدود برابره
ساعات رایگانم نداره
اگه اینجوری باشه حرف شما درست
تمام دوستان این تاپیک میدونن که سرویس بیشتر از یکماه رو مخابرات نباید اعتماد کرد
این سرویس 1ماهه که میخریم اینقدر بلا سرمون میاد وای به حا 1 ساله
باز ماهانه باشه میتونیم یه ماه که خرابه شارژ نکنیم و 1 ساله اینطور نیست
کشور ایران از تمام کشور ها به جز چند کشور همسایه و چین و هند اونه در حد خرید نفت تحریم هستش.
بعدشم قبل از تحریم ایرانپهنای باند خارج رو از آمریکا میخرید که تمام شبکه های اینترنت به اونجا متصل هستش و سرعتشم خیلی خیلی زیاده.
مگه شرکتی هم هست که بعد از اتمام سرویس پول میگیره اگه هست بگین ما بریم
دیگه بسه در این جا جای این حرف ها نیست با خودم هم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)