تا اونجا که من یادمه خودشون یک دفعه یهویی رفتن از انجمن بعدش دوستان تماس گرفتن و.... گفته بودن که مبین نت! یادتونه؟
تا اونجا که من یادمه خودشون یک دفعه یهویی رفتن از انجمن بعدش دوستان تماس گرفتن و.... گفته بودن که مبین نت! یادتونه؟
منم همین سوال رو دارم
به اضافه اینکه این طرح عملا روزانه نداره (در واقع یک گیگ داره برای یک سال!)
در واقع شخصا با دیدن این پوستر زیر این طرح رو گرفتم
منهای اون عقربه که سرعت 3مگابیت رو القا میکنه(!) لطفا تعبیرتون رو از واژه های سرعت بالا و کیفیت مطلوب بگید
با توجه به اینکه تا هفته پیش سرعت بعضی شبها بالای 200 و بعضی شبها بالای 100 بوده و الان 50-60
دوستان کسی خبر نداد ها
zenmate من به کلی ترکیده
ماله شما هم ترکیده یا نه؟
دوستان من خودم طرحم بعثته یک ماه با 2گیگ میگیرم میشه حدود16 تومن الن اینایی که طرح طلایی و نقره ای دارن قیمتاشون چه جوریه اگه یک ماه با 2گیگ شارژ کنن؟
نقره ایی اندازه بعثت می شه
طلایی 21 تومان می شه
بعضی وقت ها خرابه که اونم با ریست مودم درست میشه
درود دوستان. من تا پارسال مشهد سرویس 512 نامحدود داشتم. میخواستم بپرسم الان طرح نامحدود داره مخابرات یا نه؟ خوشبختانه در تهران 1 مگ نامحدود با ماهی 39 تومن دارم و در 24 ساعت 10 گیگ دانلود. ولی چون تا چند ماه دیگه میخوام برگردم مشهد این سوالو پرسیدم. سپاس
نوشته دیگه . نمایندگان فروش.
نه طرحهای جدید ندارن و این نشونی از این هست که کم کم طرح های قدیم هم شبانه حذف میشه
نه بابا نامحدود کجا بود خیلی وقته حذفش کردن . الان فقط شبانه نامحدوده که اونم سرعتش داغووووونه همیشه . پیشنهاد میکنم کلا دور اینترنت مشهدو خط بکشی !!!
راستش من هم هر چی فکر میکنم نمیدونم منظور از قیمت و کیفیت و سرعت خوب و مطلوب چیه !
اصلا من موندم کدوم بی سوادی این رو طراحی کرده ؟
به من میلیون ها تومان هم بدن بگن یه همچین طرحی بزنم واسه مخابرات عمرا اگه بزنم .
آخه همون طراحش هم که اینو درست کرده یه ذره وجدان نداشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)