تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 794 از 973 اولاول ... 294694744784790791792793794795796797798804844894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,931 به 7,940 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

یعنی تا تمام کبوترها رو نزنیم، بازی 100 درصد نمیشه؟ من فکر میکردم با زدن همه کبوترها، قابلیتی به بازی اضافه میشه.
    ولی علاوه بر کبوترها یه سری سکوی پرش هم تو شهر هست. من وقتی با خودرو از روی یکیشون پریدم، مثل کبوترها نوشته که چندتای دیگه باقی مونده... پس یعنی اون هم برای 100 درصد کردن بازی لازمه؟
    بله ...
    برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...
    اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
    Last edited by tommy vercetti; 08-09-2009 at 15:08.

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اول اين بازي گير كردم
    هموننجا كه كچل سيبيلو مي گه برو ماشين دوتا بدبخت رو بگير بيار ماشين رو كه ميارم به مقصد هيچي اونجا نيست يه پاركينگه جايي نداره پارك كني از ماشينم كه بياي پايين درش قفل مي شه ديگه نمي توني سوارش شي بايد منفجرش كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من اول اين بازي گير كردم
    هموننجا كه كچل سيبيلو مي گه برو ماشين دوتا بدبخت رو بگير بيار ماشين رو كه ميارم به مقصد هيچي اونجا نيست يه پاركينگه جايي نداره پارك كني از ماشينم كه بياي پايين درش قفل مي شه ديگه نمي توني سوارش شي بايد منفجرش كني
    وقتی به مقصد میرسی (داخل پارکینگ) اگر دقت کنی، در یکی از گاراژها باز میشه که باید ماشین رو اون تو پارک کنی.

4. این کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی به مقصد میرسی (داخل پارکینگ) اگر دقت کنی، در یکی از گاراژها باز میشه که باید ماشین رو اون تو پارک کنی.
    بابا دم در تك تك درا وايسادم بوقم زدم هيچكدوم باز نمي شه مخصوصا اوني كه دايره زرده رو نقشه رو اونه
    يكي هم كه بازه بري توش هيچي نمي شه
    ماشين رو بزاري توش بياي بيرون باز هيچي نمي شه فقط در ماشينه قفل ميشه نمي توني سوارش شي
    ممكنه اشكال از بازي من باشه باگ باشه ؟
    اگه اين مرحله رد نشه بازي جلو نمي ره ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی تا تمام کبوترها رو نزنیم، بازی 100 درصد نمیشه؟ من فکر میکردم با زدن همه کبوترها، قابلیتی به بازی اضافه میشه.
    ولی علاوه بر کبوترها یه سری سکوی پرش هم تو شهر هست. من وقتی با خودرو از روی یکیشون پریدم، مثل کبوترها نوشته که چندتای دیگه باقی مونده... پس یعنی اون هم برای 100 درصد کردن بازی لازمه؟
    بله ...
    برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...
    اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
    درسته... کشتن تمام این کبوترها، 2.5 درصد از بازی رو تکمیل میکنه. در ضمن با انجام اینکار، Annihilator Helicopter نیز آنلاک میشه.
    البته این هلیکوپتر رو میشه بدون انجام اینکار هم در جاهای دیگه ای تو شهر پیدا کرد و ربود.

جالبه من نمیدونم چرا بعضیا فکر می کنن پست اول ورود ممنوع هست. من خودم وقتی میرم به یه تاپیک حتما پست اولش رو مطالعه می کنم. ولی ظاهرا هیچ کس علاقه ای به اینکار نداره طفلکی mephisto پست به اون قشنگی زده همه اچیومنت ها رو هم دونه دونه گذاشته ولی باز هم دوستان...

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

جالبه من نمیدونم چرا بعضیا فکر می کنن پست اول ورود ممنوع هست. من خودم وقتی میرم به یه تاپیک حتما پست اولش رو مطالعه می کنم. ولی ظاهرا هیچ کس علاقه ای به اینکار نداره طفلکی mephisto پست به اون قشنگی زده همه اچیومنت ها رو هم دونه دونه گذاشته ولی باز هم دوستان...
    شما درست می گی ....

منم خودم اونو خوندم ... خیلی کامله ... اما خب بعضی از دوستان سئوالاتی می پرسند و من هم جواب می دم ... از راهنماییتون ممنون ...

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا دم در تك تك درا وايسادم بوقم زدم هيچكدوم باز نمي شه مخصوصا اوني كه دايره زرده رو نقشه رو اونه
    يكي هم كه بازه بري توش هيچي نمي شه
    ماشين رو بزاري توش بياي بيرون باز هيچي نمي شه فقط در ماشينه قفل ميشه نمي توني سوارش شي
    ممكنه اشكال از بازي من باشه باگ باشه ؟
    اگه اين مرحله رد نشه بازي جلو نمي ره ؟
    خيلي كامله اما جواب منو نداره من چه كنم؟

بابا يكي جواب ما رو بده
    اونجا كه كچل مي گه برو ماشين بيار ماشين ميارم
    يه پاركينگه هيچكدوم از درا باز نمي شه دو ساعت به تك تك درهاي سبز با ماشين كوبيدم
    حتي بينش واسه اينكه آتيش نگيره 2 3 بار رنگش كردم
    جلو همه در ها هم بوق زدم فراوون هيچ كدوم باز نمي شه
    فقط يكيش بازه كه تو اون كه مي زارري هيچي نمي شه
    اگه باگه بگين چجوري درستش كنم patch 2 ريختم روش

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

تو پست اول نوشته که زدن کبوترها 2.5 درصد رو کامل میکنه. ولی چیزی از آزاد شدن هلیکوپتر نداره. پس شما هم نمیخواد خیلی شاکی بشی.

بابا يكي جواب ما رو بده
    اونجا كه كچل مي گه برو ماشين بيار ماشين ميارم
    يه پاركينگه هيچكدوم از درا باز نمي شه دو ساعت به تك تك درهاي سبز با ماشين كوبيدم
    حتي بينش واسه اينكه آتيش نگيره 2 3 بار رنگش كردم
    جلو همه در ها هم بوق زدم فراوون هيچ كدوم باز نمي شه
    فقط يكيش بازه كه تو اون كه مي زارري هيچي نمي شه
    اگه باگه بگين چجوري درستش كنم patch 2 ريختم روش
    والله نمیدونم دیگه چجور بگم؟ بعدر از اینکه ماشین رو دزدیدی، نیکو با ولاد تماس میگیره و میگه که ماشین کثیفه. بعد باید بری به کارواش و ماشین رو بشوری. رنگش هم نمیخواد بکنی. بعد میری به پارکینگ مورد نظر و داخلش میشی، یکی از دربهای گاراژ به سمت بالا باز میشه! ماشین رو داخل اون پارک میکنی و پیاده میشی... تموم... بعدش هم نیکو با ولاد تماس میگیره.
    شاید هم باگ باشه. بهتره از پچ 3 یا 4 استفاده کنی.

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والله نمیدونم دیگه چجور بگم؟ بعدر از اینکه ماشین رو دزدیدی، نیکو با ولاد تماس میگیره و میگه که ماشین کثیفه. بعد باید بری به کارواش و ماشین رو بشوری. رنگش هم نمیخواد بکنی. بعد میری به پارکینگ مورد نظر و داخلش میشی، یکی از دربهای گاراژ به سمت بالا باز میشه! ماشین رو داخل اون پارک میکنی و پیاده میشی... تموم... بعدش هم نیکو با ولاد تماس میگیره.
    شاید هم باگ باشه. بهتره از پچ 3 یا 4 استفاده کنی.
    خيلي ممنون نكته همينه كه نيكو جون زنگ نمي زنه به يارو
    پچ 3 و 4 رو كه مي ريزم ارور fatal مي ده مي گه reinstall كن
    از كرك fedo استفاده كرده ام

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

چجوری میشه ماشین اسپورت کرد تو این نسخه !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •