بله ...
برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...
اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
بله ...
برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...
اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
Last edited by tommy vercetti; 08-09-2009 at 15:08.
من اول اين بازي گير كردم
هموننجا كه كچل سيبيلو مي گه برو ماشين دوتا بدبخت رو بگير بيار ماشين رو كه ميارم به مقصد هيچي اونجا نيست يه پاركينگه جايي نداره پارك كني از ماشينم كه بياي پايين درش قفل مي شه ديگه نمي توني سوارش شي بايد منفجرش كني
وقتی به مقصد میرسی (داخل پارکینگ) اگر دقت کنی، در یکی از گاراژها باز میشه که باید ماشین رو اون تو پارک کنی.
بابا دم در تك تك درا وايسادم بوقم زدم هيچكدوم باز نمي شه مخصوصا اوني كه دايره زرده رو نقشه رو اونه
يكي هم كه بازه بري توش هيچي نمي شه
ماشين رو بزاري توش بياي بيرون باز هيچي نمي شه فقط در ماشينه قفل ميشه نمي توني سوارش شي
ممكنه اشكال از بازي من باشه باگ باشه ؟
اگه اين مرحله رد نشه بازي جلو نمي ره ؟
جالبه من نمیدونم چرا بعضیا فکر می کنن پست اول ورود ممنوع هست. من خودم وقتی میرم به یه تاپیک حتما پست اولش رو مطالعه می کنم. ولی ظاهرا هیچ کس علاقه ای به اینکار نداره طفلکی mephisto پست به اون قشنگی زده همه اچیومنت ها رو هم دونه دونه گذاشته ولی باز هم دوستان...![]()
شما درست می گی ....
منم خودم اونو خوندم ... خیلی کامله ... اما خب بعضی از دوستان سئوالاتی می پرسند و من هم جواب می دم ... از راهنماییتون ممنون ...![]()
خيلي كامله اما جواب منو نداره من چه كنم؟
بابا يكي جواب ما رو بده
اونجا كه كچل مي گه برو ماشين بيار ماشين ميارم
يه پاركينگه هيچكدوم از درا باز نمي شه دو ساعت به تك تك درهاي سبز با ماشين كوبيدم
حتي بينش واسه اينكه آتيش نگيره 2 3 بار رنگش كردم
جلو همه در ها هم بوق زدم فراوون هيچ كدوم باز نمي شه
فقط يكيش بازه كه تو اون كه مي زارري هيچي نمي شه
اگه باگه بگين چجوري درستش كنم patch 2 ريختم روش
تو پست اول نوشته که زدن کبوترها 2.5 درصد رو کامل میکنه. ولی چیزی از آزاد شدن هلیکوپتر نداره. پس شما هم نمیخواد خیلی شاکی بشی.
والله نمیدونم دیگه چجور بگم؟ بعدر از اینکه ماشین رو دزدیدی، نیکو با ولاد تماس میگیره و میگه که ماشین کثیفه. بعد باید بری به کارواش و ماشین رو بشوری. رنگش هم نمیخواد بکنی. بعد میری به پارکینگ مورد نظر و داخلش میشی، یکی از دربهای گاراژ به سمت بالا باز میشه! ماشین رو داخل اون پارک میکنی و پیاده میشی... تموم... بعدش هم نیکو با ولاد تماس میگیره.
شاید هم باگ باشه. بهتره از پچ 3 یا 4 استفاده کنی.
خيلي ممنون نكته همينه كه نيكو جون زنگ نمي زنه به يارو
پچ 3 و 4 رو كه مي ريزم ارور fatal مي ده مي گه reinstall كن
از كرك fedo استفاده كرده ام![]()
سلام !
چجوری میشه ماشین اسپورت کرد تو این نسخه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)