دوستان من پدرم عمل قلب باز كرده و دريچه مصنوعي گذاشته ولي سر كار ميره. ميتونم براي معافيت كفالت اقدام كنم. ميدن بهم بنظرتون؟
دوستان من پدرم عمل قلب باز كرده و دريچه مصنوعي گذاشته ولي سر كار ميره. ميتونم براي معافيت كفالت اقدام كنم. ميدن بهم بنظرتون؟
]من هستم.چطور مگه؟
کسی می دونه تو 01 ارتش مرخصی شهری به بچه های تهران چطوری می دن ؟
شبا می شه اومد خونه ....مرخصی شهری می دن دیگه ؟
آقا ميشه يكم درباره شرايط رواني كه بايد قبله اعزام واسه خودمون ايجاد كنيم صحبت كنيد.![]()
بچه ها من فردا اعزامم میخوام ببینم فردا برم دیگه برنمیگردم خونه؟
آخه میگن لباس بهم میدن باید برم اندازم کنم..
کلا" یه توضیحی بدید لطفا"..
منم به زودی اعزام میشم. فکر نمیکنم سربازی انقدر هم که میگن سخت باشه. بالاخره من و تو چاره دیگه ای نداشتیم باید می رفتیم . میریم زود بر می گردیم. مثل دانشگاه یا دبیرستان که نفهمیدیم کی و چطور تموم شد. بالاخره می خوایم وارد یه محیط تازه و یه شرایط جدید بشیم طبیعیه که استرس داشته باشیم.همه دارن. ای کاش می شد نریم ،مثل اکثر کشورهای دیگه دنیا،ولی حالا که باید بریم چرا سعی نکنیم بهمون خوش بگذره؟ فقط سعی کن مسائل رو زیاد سخت نگیری وسرت تو کار خودت باشه و کار به کار دیگران نداشته باشی. 5 سال دیگه از سختی های خدمت چیز زیادی به یاد نمیاری فقط خاطراتش میمونه. سخت نگیر به خدا توکل کن
زندان که نمیخوای بری . هر جا بری تو بدترین حالت ممکن 2.5 روز در طول ماه مرخصی داری . اگه فوق دیپلم به بالا هستی که از لحاظ روانی تنها مشکلت دوری از خونوادست که عادت میکنی . شایدم حوصله ات توی اندک اوقات بیکاری سر بره که راه حلش فقط بردن کتاب و مجلات مورد علاقته . اگر هم دیپلم به پایین هستی ، سعی کن یه خورده پوستت رو نسبت به توهین های فرمانده ها کلفت کنی .
من پیشنهاد اینه که قبل از خدمت از لحاظ بدنی خودت رو آماده کنی . از لحاظ روحی هم کاری نمیتونی بکنی . این چند وقتی رو که هستی تا میتونی عشق و حال کن . شاید بعدشم جای خوب تقسیم شدی ، به روح و روانت فشار نیومد .
من خودم تو ادامه ی خدمتم میخوام یه داستان بنویسم و کلا تو 1 سال باقیمونده ی خدمتم میخوام دنیای واقعی رو روی ...بوق... دایورت کنم .(البته من از قدیما طبع شعری تو مایه های ایرج میزا دارم) .
تعجب میکنم از جوابت!!!![]()
با سلام
آیا قانون کسر خدمت جبهه پدر در سال 91 پا بر جاست یا برداشته شده؟
2- آیا هر ماه جبهه واقعاً 18 روز کسری می خوره یا 9 روز؟
من حاضرم تا ده میلیون تومان خرج کنم راهی نیست سریازی بشه خرید
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)